|  0 tuotetta - 0.00 €
Tyhjä
OSTOSKORIIN KASSALLE

Puolenkuun Pelit 20v. juhlatapahtuma GameXpo PE 3.11. - SU 5.11. ILMAISIA LIPPUJA!

- Puolenkuun Pelit tarjoaa 100neliön pelikaupan ja osaston täynnä tekemistä.
- Tule paikanpäälle, näe ja koe. Hyödynnä huipputarjoukset ja lisäksi kaikille ostajille (yli 20e) ilmainen boonustuote - pelipaitoja, pelejä, keräilytuotteita jaossa!

Haluatko GameXpo pääsylipun?
Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja vastaa oikein haastavaan matemaattiseen tietokysymykseen:
Minä vuonna PKP perustettiin ?

50:lle ensimmäiselle sähköpostiin ilmainen päivälippu tapahtumaan (arvo 16€).

Tule paikanpäälle näkemään ja kokemaan - GameXpon yhteydessä isot Ski/Winter-Expo tapahtumat.

Puolenkuun Pelit osastolla tapahtuu:

PS4 konsoleita pelattavana - kisaa kaverin kanssa, testaa pelivalikoimia.

• Retro konsolipiste - kokeile pelejä historian välilehdiltä ja panosta omaan retro-laitteistoon.

Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat

• Warhammer 40K miniatyyripelin esittely
Testaa nopeaa demopeliä, räjäytä Titaani ja saat palkinnon!

• Warhammer-miniatyyrien maalauspiste, saat ilmaiseksi maalaamasi miniatyyrin!

• Magic The Gathering ja Pokémon korttipelit - esittelemme erilaisia keräilykorttipelejä ja opastamme alkuun.
Jaossa ilmaisia MTG-demopakkoja kiinnostuneille!

• Lautapelejä pelattavana - testaa ajankohtaisia pelejä, pidä hauskaa kaverien kanssa!

TODELLA KOVIA pelitarjouksia - tule osastolle ostamaan pelit, koristeet, kuteet ja laitteet!

OSTA yli 20 €:lla ja saat ilmaisen BONUSTUOTTEEN - paitoja, pelejä, avaimenperiä, keräilyharvinaisuuksia jaossa!

OSTA KAKSI MUKIA - SAAT 4 EURON ALENNUKSEN!
- Pelimaailman tyylikkäät koristeelliset mukit virkistävät elämää ja kahvikin tuntuu tiukemmalta!

OSTA KOLME, MAKSA KAKSI KÄYTETTYÄ!
-
GameXpossa kaikki takuutoimivat käytetyt kolme kahden hinnalla, tarjoamme edullisimman!

Puolenkuun Pelit talvea kohti peliuutista
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


• Cyberpunk 2077 tulee sisältämään ainakin jotain moninpeliosioita kattavan yksinpelin lisäksi. Huhujen mukaan Puolan CD Project Red  koittaa taivuttaa pelimoottoria moninpelikohtaamiin ja minipeleihin baareissa.
 
Nintendo on lisännyt Switchiin GameCube-ohjaintuen uusimmassa 4.0 päivityksessä. Käyttöön tuli myös mukavasti erilaisia mm. 8BitDo valmistamia lisäohjaimia.
 
•  StarControl palaa 25vuoden tauon jälkeen. Alkuperäiset kehittäjät pelisarjan ykkösen ja kakkosen takana - Fred Ford ja Paul Reiche III jatkavat siitä mihin jäivät 1992. Lisenssin omistava Stardock, joka on tuttu Sins of a Solar empire-strategioista tekee myös omalla tahollaan jatkoa nimellä StarControl: Origins.
https://dogarandkazon.squarespace.com/

• Legendaarinen Commodore 64 palaa miniversiona! C64-konsoli on 50% pienempi ja sisältää 64 sisäänrakennettua peliä tallennusmahdollisuudella. Ohjainpaikkoja on 2, joten kaveri mukaan ja pelailemaan. Julkaisu 28.2.2018
Myös Amiga-mini versioita suunnitellaan vuodelle 2018. Huhuiltu on myös GBA-mini versiosta.

• South Park The Fractured But Whole roolipeli saapui kehuvilla arvosteluilla. Peli onkin paskaisen hyvää jatkoa South Park Stick of Truth -pelille. Piirretyn luojat Matt Stone ja Trey Parker olisivat nyt kiinnostuneita tekemään FPS-tyylisen pelin, jossa olisi enemmän toimintaelementtejä. Fractured But Whole voi testata 

• Hunt: Showdown on räiskintästudio Crytekin uusin tuotos. Monsterin jahtaamista ja selviytymistä tulee tarjolle alkuun Steamin Early Access-julkaisuna.

 Thor: Ragnarok aloittaa kolmiosoisen sarjan, jossa tutustutaan HULKin ja Bruce Banneriin muun Disney Marvel hahmojen tarjoaman mätkeen ohessa. Universal Pictures omistaa lisenssin HULK:ista yksin kertoviin elokuviin, joten vihreä sankari riehuu aina muiden kanssa. HULK on esillä siis myös Avenger Infinite Warissa sekä The Avengers 4:ssa.

 Retro Rewind olisi kotimainen retropelilehti, jos Suomalaisessa Mesenaatti palvelussa oleva joukkorahoituskampanja lähtee käyntiin. Suomalaista tekemistä kannataaa aina tukea. Projektin takana on Jukka O. Kauppinen yhdessä Pelikonepeijoonat-yhteisön Mikko Heinosen ja Manu Pärssisen kanssa.
https://mesenaatti.me/campaign/?id=697#single/view

• NES 8bittiselle Nintendolle uusia pelejä tekevä AasiPelit-poppoo tekee uusintapainoksen PERKELE! Suomi 100 vuotta -pelistä. Perkele! koostuu kolmesta pelattavasta osasta. Suomiteemassa on tappelua nakkikioskilla. Zapper-ohjaimella talvisotaa sekä saimaannorpan kostoreissua.
https://aasipelit.fi/pelit/perkele-suomi-100-vuotta

• Oculus Rift yrittää saada nousuun laskussa olevaa VR-teknologiaa. Oculus GO lasit maksavat vain noin 200 euroa ja eivät tarvitse mobiililaitteistoa tai tietokonetta taustalle tueksi. Laite tarjoaa 2560x1440 -resoluutiota ja siinä on integroidut kuulokkeet. Oculus Rift PC-pelipaketin hinta laski myös 450 euron tienoille.

• Elektroninen urheilu hyväksyttiin Puolustusvoimien Urheilukoulun lajiksi, kertoo SEUL eli Suomen elektronisen urheilun liitto. Jos pelaaja kokee olevansa ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua, hän voi hakea Urheilukouluun erikoisjoukkohaussa.

• Pohjois-Amerikkalainen ikärajoituksista päättävä ESRB-organistaatio on päätellyt, että mikromaksuilla ostetut saunnaisen tavaran laatikot eivät ole uhkapelaamista. Kun saa satunnaista tavaraa vaihdossa, kuten keräilykortteja ostaessa, ei ostos ole rinnastettavissa rahaa tarjoaviin uhkapeleihin, jotka ovat aina K-18 kiellettyjä.

• Star Ocean: The Last hope remasteroidaan ja julkaistaan 4k kunnostettuna PC:lle ja PS4:lle. Julkaisuajankohtaa ei vielä paljastettu. Square Enixin alkuperäiset klassikot saapuivat 2009 Xbox 360:lle ja PS3:lle 2010.

• Doom Switchille julkaistaan 10.11. Nintendo panostaa nyt aikuisempiin peleihin, kun se koittaa haalia uskottavuutta joulumarkkinoille. Skyrim, L.A. Noire, Wolfenstein II lupaavat hyvää mutta isoimmat räiskintänimet puuttuvat verrattuna kilpailijoihin.

• Sony panostaa PlayStation VR:n ja julkaisuja on tulossa 60 uutta loppuvuoteen ja 2018:lle mentäessä. Lupaavilta näyttää ainakin Doom VR, Skyrim VR, Torn, Golem ja Bravo Team.
https://blog.us.playstation.com/2017/10/13/all-60-games-coming-to-playstation-vr-through-early-2018/

• Resident Evil 7 GOLD saapuu 12.12. ja sisältää tulevan laajennuksen End of Zoe.
Puolenkuun Pelit 20v. lokakuun etuja
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Osta verkosta tai tule myymälään. Edut voimassa aina lokakuun loppuun asti!

Dumle tikkari 4 kpl• OSTA GAMES WORKSHOP TUOTTEITA - SAAT MUKIN TAI GW MUISTIKIRJAN!
- Osta mitä tahansa Games Workshop -tuoteryhmän tuotteita yli 50 €:lla ja saat ilmaisen mukin tai näyttävän Games Workshop muistikirjan tilaukseen.
- Muki tai muistikirja on satunnainen viidestä eri versioista eikä vaikuta postikuluun mitenkään!
Muistikirja: Space Wolves Journal
 
• OSTA KOLME KÄYTETTY - SAAT 5 € LAHJAKORTIN!

- Osta kolme mitä tahansa käytettyä tuotetta, yhteishintaan yli 20 €:lla ja saat 5 € lahjakortin tulevia ostoksia varten.
Peliuutisia syksyyn ja juhlaetuja
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumatPELIUUTISIA:


OKAMI HD on kehitteillä Capcomin studiolla PS4:lle, Xbox One:lle ja PC:lle ja se saapuu jo 12.12. Alkuperäisen PS2-version arvostelut 93/100 Metacritic.
 
Star Wars elokuva Han Solon seikkailuista sisältää ensikohtaamisen Chewbaccan kanssa ja Lando Calrissian omistaman Millenium Falconin. Ron Howard ohjaa tämän vielä nimeämättömän tarinan, jonka julkaisu olisi 25.5.2018. Huhuja on myös, että Disney laajentaa elokuvatarinoita myös Jabba the Hut-tarinoilla.
 
The Witcher 3 saa 4K grafiikkapäivityksen. PS4 PRO ja Xbox One X:stä kaikki mehut hyödyntävä päivitys on jo lähelle valmista. Puolan CD Project firman tekijät kertovat 100 hengen työskentelevän Witcherin parissa, tarkoittaen siis, että suurin osa rakentaa muotitietoisesti Gwent-korttipeliä. Massiivinen 300 henkeä työstää parhaillaan lupaavaa Cyberpunk 2020 -peliä.
 
L.A. NOIRE saapuu paranneltuna ja uusittuna PS4:lle, Switchille ja Xbox One:lle kaikkien laajennusten kanssa. Lisäksi pelistä tulee HTV Viveä tukeva VR-versio.
L.A. Noire
 
South Park Fractured but Whole saapuu lokakuuta virkistämän. Pelissä voi määritellä vaikeusasteen pelihahmon ihonväriä tummentamalla. Taistelussa tummempi tyyppi on yhtä tehokas mutta rahaa tulee vähemmän ja pelihahmoa kohdellaan tylymmin. Modernisti pelissä voi valita myös sukupuolen mies, nainen ja jotain muuta väliltä.
South Park: The Fractured but Whole - Collector's Edition
 
Disney käynnistää NetFlixin kaltaisen palvelun. Sinne siirtyy yksinoikeuksille Disneyn ja Pixarin omat tuotokset sekä Star Wars ja Marvelin pätkät. Massoja kontrolloidaan ja näkyvyyttä rajoitetaan vielä ahkerammin tulevaisuudessa, kun massipäälliköt siirtävät viihderajojaan - joka osaltaan takaa myös fyysisen median pitkää ikää.

Blizzard sijoittaa isosti ESportsiin ja järjestää massiivisen Blizzard Arena Los Angelesin, jossa pyörii useita pelitapahtumia samaan aikaan. Räiskinnästä, korttimätkeen kautta strategiaan ja palkintoina on satoja tuhansia dollareita Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm ja Starcraft mestareille.
 
Realm Farm yrittää kopioida Farming simulator -sarjan menestystä. Lokakuun aikana niitetään satoa vapaassa maatilan parissa PC:llä, Xbox One:lla js PS4:lla. Switch version on kehitteillä sekä tulevia parannuksia 4K konsoleihin. Eläimiä voi kasvattaa, erilaisia lajikkeita istutella, kaahailla massiivisilla maatilan koneilla ja palkata väkeä apuun tarvittaessa.
Real Farm Sim
 
Fallout: The Board Game lautapeli kehitteillä

Fallout lautapeli saapuu vuoden viimeisellä neljänneksellä. Fantasy Flight Gamesin kehittämä peli pohjautuu Fallout 3 ja 4 osaan sekä näiden laajennuksiin. Muutettavissa olevalla pelilaudalla ja tapahtumakorteilla pelattava 1-4 pelaajan peli kestää noin 2-3 tuntia kerrallaan ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ydinsodan jälkeisessä maailmassa.

Pelaaja voi valita tehdäkkö yhteistyötä muiden kanssa, jahdatakko pullonkorkkeja vai kokemusta. Tehtäviä ja ongelmia voi kohdata hyvin erilaisilla ratkaisuilla. Taistelussa on noppaa arpaonnea tuomassa ja osumat voi kohdistaa tilanteen mukaan.

Fallout maailma kääntyy myös miniatyyri-strategiaksi, kun Modiphius Entertainmentin kehittämä Fallout: Wasteland Warfare saapuu. Julkaisu pyritään saamaan jo lokakuulle 2017 valmiiksi ja pelaamaan mahtuu 1-8 henkeä noin 30-240minuutin mittaisiin peleihin. Lisätietoa ja tuotetta tulossa lähiaikoina.

Fallout: The Boardgame Game Fallout: The Boardgame Game - 69

Julkaisu Q4/2017 
Roolipelejä Suomesta

Suomi 100 vuotta juhlavuonna on syytä juhlistaa ja tukea Suomalaista osaamista.
Suomalaisella roolipeliteollisuudella on hyvät pohjat ja perinteet, ja uusia yrittäjiä saapuu jatkuvasti. Suomenkieli mahdollistaa myös nuorempien pelaajien helpommat hetket roolipelien parissa.

Dungeons & Dragonsin uusin painos 5th edition on avannut roolipelaamisen maailmat uudelle suurelle yleisölle, joka jatkaa erilaisten omien pelikokemusten hakemista ja sosiaalisia vaihtoehtoja virtuaaliviihteelle.

Sotakarjut- Sotakarjut

SOTAKARJUT sijoittuu vuoteen 2310. Maailmaan, jossa massiiviset hyperkorporaatiot hallitsevat suurinta osaa luonnonvaroista.

Roolipeli on osaksi taistelua ja taktikointia, ja osaksi vakoilutoimintaa.  Yleisesti ottaen peli painottuu aluksi enemmän hahmojen suorittamiin sotilaallisiin tehtäviin, mutta muistojen palautuessa pelaajien sotakarjuille, pelaaminen alkaa painottua enemmän siihen, mitä tapahtuu sotilasoperaatioiden välissä, kun pelaajien sotakarjut pyrkivät edistämään omia ja yhteisiä tavoitteitaan.

- Seikkailijoiden kiltaSeikkailijoiden Kilta

Tervetuloa Saraneaan – paikkaan, jossa sankareita edelleen tarvitaan ja mysteerit odottavat ratkaisijaansa!

Seikkailijoiden kilta on fantasiaroolipeli seikkailijoista, ihmisistä, jotka toimivat yli kulttuurirajojen puolustaakseen Saranean ihmisiä niin karmaisevilta hirviöiltä kuin valtakuntien juoniltakin.Yhteistyö on kaiken keskiössä, sillä vaaroilla on monet kasvot maailmassa, jonka olevaisuus koostuu möröistä – olennoista, jotka pitävät elämän salaperäisen pyörän käynnissä.

- Tales Of Entropy

Tales Of EntropyTales of Etropy is a story game for 2-6 playes. Each player takes central role in depicting dramatic scenario that sets the scene for murder and romance, friendship and conflict.

Want to tell a tale of power, war and love from the Viking Age, or experience an adventure of Sherlock Holmes in the exotic Limehouse? How about joining a struggling rock band near a breakthrough in the 90s, or defending a child with special needs against an obsessive FBI agent. The choice is yours.

- Preador: Kirottu Kirja

Kirottu Kirja on toinen virallinen lisäosa legendaariseen PRAEDOR-fantasiaroolipeliin.Se on rauniokaupunkien, kammottavien hirviöiden ja satumaisten aarteiden kirja, joka myös uudistaa roolipelin sääntöjä.
Praedor: Kirottu kirja
Kirottu Kirja tuo peliin niin paljon uusia hirviöitä ja olentoja, ettei niitä enää koskaan tarvita lisää. Kattavat aarteiden ja muinaisten salaisuuksien kuvaukset toimivat myös Jaconian rajojen sisäpuolella seikkaileville. Kirottu Kirja antaa pelinjohtajille sivukaupalla neuvoja raunioromantiikasta, toimintakohtausten peluuttamisesta ja kuinka tavoitetaan oikea tunnelma. Mukana on myös paljon tietoa Borvarian historiasta ja olosuhteista.

Kirottu Kirja on tehty paitsi pelinjohtajille, myös kaikille Jaconian ja erityisesti Borvarian salaisuuksista kiinnostuneille, heräsipä kiinnostus sitten sarjakuvien, kirjojen tai roolipelin kautta.

- Welkgrieg

Weltkrieg Roolipeli (Suomeksi)Weltkrieg on suomalaisvoimin toteutettu pöytäroolipeli, jossa on uusi ja erikoinen idea. Weltkriegin maailma kuvailee meille kaikille tuttua ww1 maailmaa, mutta yhdistelee sitä fantasiamaailmaan jossa ihmiset ovat kehittyneet haltioiden kanssa samaan aikaan. Kirja käyttää hyväksi todettuja FLOW sääntöjä, joiden käyttöön on saatu lupa Burger Gamesilta.

Weltkriegissä on 157 sivua ja se on painettu 130g paperille

- Myrskyn Sankarit
  
Myrskyn Sankarit: Suurkuninkaan miekka on jännittävä seikkailuroolipeli, jossa urheat metsäläiset kamppailevat pahan keisari Zangaviuksen joukkoja vastaan.

Myrskyn sankariin on ilmestynyt muutama laajennus.Age of the Tempest: Sword of the High King
Pelistä olisi nyt englanninkielistä Age of Tempest versiota 17,00e alehintaan tarjolla. 
PUOLENKUUN PELIT ELOKUUN ETUJA JA PELIUUTISIA
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Puolenkuun Pelit täyttää nyt heinäkuussa 20 vuotta. Juhli kanssamme ja pelaa pelejä, niitä kaikkia parhaita!SYYSKUUN LOPPUUN ASTI ETUJA


• KARKKIA JAOSSAIrtokarkit Tuttifrutti 8 kpl
- Kaikkiin postitettaviin lähetyksiin tai myymälä ostoihin, ja kaverille kanssa, aina syyskuun loppuun asti!
 Dumle tikkari 4 kpl
• OSTA LAUTAPELI saat BONUSTUOTTEET kaupanpäälle!

- Jos ostat minkä tahansa yli 30 € arvoisen lautapelin verkosta tai Lahden tai Tampereen myymälästä, niin saat kaupanpäälle ilmaisen bonustuotteen: paitoja, avaimenperiä ja mm. lahjakortteja ja demosettejä jaossa koko syyskuun.ELOKUUN LOPPUUN ASTI ETUJA:
 
• OSTA MUKI TAI MIKÄ TAHANSA VAATE - SAAT ILMAISEN AVAIMENPERÄN!
Ostaessasi verkosta tai myymälästä minkä tahansa Muki-nimetyn tuotteen tai minkä tahansa Vaatteet ja koristeet -tuoteryhmän tuotteen. Satunnainen avaimenperä tai dog-tag-kaulakoru, jota voi käyttää myös avaimenperänä.

• OSTA KONSOLI - SAAT 10 € LAHJAKORTIN!
Ostaessasi verkosta tai myymälästä pelikonsolin, saat 10 € lahjakortin tulevia ostoksia varten!Puolenkuun Pelit 20v. tapahtumat:

Ropecon 2017 Helsinki messukeskus PE 28 - SU 30.7.
WorldCon  Helsinki Messukeskus Ke 9 - Su 13.8.
GameXpo (marraskuu)


PELIUUTISIA HEINÄKUULTA


• Pokemon RPG julkaistaan 2018 vuoden aikana Nintendo Switchille.

• Sims 4 julkaistaan konsoleille. PS4 ja Xbox One -versiot saapuvat marraskuussa 2017.
 
• Dying Light jatkaa zombie tuhoa ilmaisilla päivityksillä. Puolalainen pelintekijä Techland julkaisee 10 päivitystä ilmaiseksi PS4:lle, Xbox One:lle ja PC:lle seuraavan vuoden aikana. Peliä pelaa nyt kaksi vuotta julkaisun jälkeen mittavat 500 000 pelaajaa viikottain.
 
 Game of Thrones A Song of Ice Fire -sarjan tuleva osa The Winds of Winter on vielä kuukausien päässä valmistumisesta, kertoi kirjailija George R.R. Martin. Työnalla on myös uudet Fire and Blood -tarinat, jotka kertovat ajasta ennen A song of Ice Fireä. Fire and Blood julkaistaan kahdessa osassa, ensimmäinen aikaisintaan 2018 lopussa ja toinen osa vuosien päästä.

• Ghost Recon: Wildlands saa 4vs4 pelaaja vastaan pelaaja matsit elokuun päivityksessä. Yhteistyöllä menestykseen marssineen Wildlandsin tuleva uudistus Ghost War moninpelimoodi panostaa strategiseen taktiseen sotaan mm. taustatulen ja äänimerkkausten avulla.

• Fortnite PS4, Xbox One ja PC on julkaisussa nyt perjantaina. Epic Gamesin ja People Can Fly studion yhteistyöräiskinnässä kerätään roinaa ja rakennetaan linnoitusta ja tilanteen mukaan hyökätään!

• Gran Turismo SPORT on saanut julkaisupäivän PS4:lle ja saapuu lokakuussa. Xbox One on kaahannut edellä autopeleissä, mutta nyt Sony on ottamassa todella ison harppauksen kohti autoluokan hallintaa.

• Mega Man Capcomin sankari hyppää elokuvamaailmaan, kun 20th Century Fox osti oikeudet ja tuottaa uutta elokuvaa.

• Telltale raportoi, että sarjakuvatarinat jatkuvat ja arvostelumenestys The Wolf Among Us saa kakkos-osan 2018. Telltale tarinoi myös Batman: The Enigma ja Batman: The Enemy Within -peleillä, jotka ilmestyvät vielä 2017 puolella.

• SONY etsii PlayStation 4 testaajia uudelle 5.0 päivitykselle. Edellinen 4.5 versio toi tuen ulkoisille kovalevyille, omille taustakuville ja paljon muita pikkupäivityksiä. 

E3 2017 UUTISIA
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


MICROSOFT

Xbox One X on Microsoftin uusi lippulaivakonsoli. Voimia tarjotaan mainospuheen mukaan 40% enemmän kuin nopeimmalla kilpailijalla. Julkaisu tapahtuu marraskuussa ja hinta on noin 500$ luokkaa, eli arviolta 450-500euroa.

Uuden Xboxin kylkeen julkaistaan valtava määrä uusia 4K:ta tukevia nimikkeitä, kuten: Crackdown 3, Minecraft 4K, Metro Edoxus, Fable Fortune, Conan Exiles, Ashen...

Xbox One kylkeen kaahaa Forza Motorsport 7. Uusi Forza tarjoaa täyden 4k resoluution tasaisella synkronisoidulla 60 fps vauhdilla.

ELECTRONIC ARTS

Star Wars Battlefront 2 näyttää mahtavalta ja ottaa varmasti opikseen ykkösen liiasta suoraviivaisuudesta. EA vahvisti, että jatkossa tulevat päivitykset ja lisämateriaalit pelille on ilmaisia, joka on loisto tietoa näinä mikromaksujen masentavina aikoina.

Need for Speed Paypack tuo ralliraivon ja räjähtävän vauhdin 10.11. PC:lle, PS4:lle ja Xbox One:lle. Auton tuunaaminen nousee nyt tärkeään osaan ja todelliseen vauhtiin pitää hakea oikeita säätöjä ja osia. Ajamaan pääsee juonikuvioissa lukuisia eri hahmoja.

BioWaren uusi suurpeli on Anthem. Frostbite-pelimoottorilla lennetään kohti kolmannen persoonan räiskintöjä. Avoin pelimaailma ja lentoreppujen mahdollistava liikkuvuus tuo aivan uusia ulottovuuksia. Julkaisuissa PC, Xbox One ja PS4 vuoden 2018 syksyllä.

BETHESDA

The Evil Within 2 kauhumaailmassa Sebastian Castellanos palaa pelastamaan tytärtään. Julkaisussa lokakuun 13. PC, Xbox One ja PS4.

Dishonored: Death of the Outsider on oma itsenäinen seikkailu ja saapuu syyskuussa. Arvostelumenestyksestä huolimatta Dishonored 2 irtoaa nyt erityisen halvalla ja painoksia on tarjolla runsaasti.

Elder Scrolls: Legends Online maailmat laajenevat seuraavaksi legendaariseen Skyrimiin.

Wolfenstein II: The New Colossus tuo Natsit taas taistelukentille. PC, Xbox One ja PS4 julkaisu 27.10.


UBISOFT

Assasins Creed: Origins vie tarinat Egyptiin. Sarjan alkulähteille tutustutaan salamurhaajien veljeskunnan syntyyn. Uudistuksia tulee roolipelielementteinä ja mm. taktisempana taisteluna. Julkaisussa Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle 27. lokakuuta.

Skull & Bones tarjoaa moninpelattavaa laivastotaistelua Intian valtamerellä vuonna 1721. AAA-budjetilla ja resursseilla pyritään tekemään täydellinen versio Assassins Creed Black Flagin mainiosta meritaistelusta. Betaa:n voi ilmoittautua sivuilla: http://skullandbonesgame.com/

Far Cry 5 toimintaa höystetään mahdollisuudella kutsua palkkasotilaita, kaveria tai sotakoira hoitamaan vastustajat. Amerikan Montanaan sijoittuva peli tarjoaa lentämistä, veneitä ja autoilua, joten vauhtia riittää kun pitää edetä paikasta toiseen vaikka co-op yhteismoodissa. Yhteistyössä nais- tai mieshahmona voi pelata vaikka kaikki juonitehtävät!

The Crew 2 on jatkoa kaasupohjassa menoa ja mahtavaa vauhtia tarjoavalle sarjalle. Peli tarjoaa mahtavan määrän erilaista ajettavaa autoista, veneisiin ja lentokoneisiin. Ilmoille ja vesireiteille pääsee vuoden 2018 alussa.

Beyond Good & Evil 2 hyppää saumattomaan verkkomaailmaan. Planeettoja ja kuita voi tutkia ja seikkailuja etsiä yhdessä muiden pelaajien kanssa.

Mario & Rabbids Kingdom Battle saapuu Nintendo Switchille jo 29.8. Outo yhdistelmä on erikoinen myös pelimekaniikalta. XCOMin vuoropohjainen toiminta ja taktisempi lähestymistapa saattaa saada aivan uusia yleisöjä.

SONY

Detroid: Become Human antaa luoda omat tarinat ja omat kokemukset. Futuristinen maailma avaa mielet, kun johdat androidien kapinaa. Tuetko väkivaltaa vai rauhallisia otteita?

PS4 VR laitteille on tulossa huikea fantasiakokemus Elder Scrolls Skyrim VR ja kehitteillä on myös ainakin Doom VR ja Fallout 4 VR versiot.

God of War PS4 vie sotajumalien tappajan vaarallisiin tilanteisiin yhdessä pojanklopin kanssa. Molempia hahmoja ohjataan ja pelaaminen on hyvin erilaista väkivahvalla Kratoksella ja poikasella jousen kanssa. Tunnelmaa ja jännitystä haetaan jäisistä maailmoista aina aarrekammioihin täynnä hirviöitä ja vahvoja jumalia. Julkaisussa alkuvuodesta 2018.

PS4 Pro ja VR laitteille saapuu varmasti uutta ja yllättävää ja tulossa ainakin lisätietoa jo julkaistuista The Last of Us 2, Detroid: Become Human ja Kojiman Death Stranding -peleistä.

Metal Gear Survive vie MGS V Phantom Painin tunnelmat co-op survival zombie maisemiin ja julkaisun pitäisi taphatua tänä vuonna,.


Lisää tietoja ja tuotteita tulevista suurpeleistä lisätään pitkin viikkoa!
Puolenkuun Pelit 20 vuotta - kesäetuja!
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Puolenkuun Pelit täyttää heinäkuussa 20 vuotta. Lahdesta maailmalle lähtenyt pelikauppa on palvellut satojatuhansia pelaajia. Olemme myyneet mm. World of Warcraft -peliaikaa yli 1800 vuoden edestä.

Tulossa on huikea pelivuosi. Tule kokemaan myymälöihin, katso oma lempituoteryhmäsi, tarkkaile uutuuksia ja tulevia ja katsasta Facebook ja Instagram. Turnauksia ja tapahtumia pitkin vuotta, Myymälöissä opastamme pelaamiseen - tarjoamme tekemistä kaikille!

Juhlimme koko loppuvuoden huippualennuksin, tilaajalahjoin ja parhailla eduilla!

PELIKESÄÄN ETUJA:


• Yli 150 € TILAUKSISSA ILMAINEN POSTITUS!
- Nyt ja aina kesäkuun loppuun asti kannattaa panostaa hitusen isommin tai napata vaikka konsolia kotiin!
- Ei koske matkahuoltoa ja erikoistoimituksia tai ulkomaantoimituksia - kirjeet, maxikirjeet ja paketit ilmaiseksi kun ostoskori ylittää 150 €!

• KOLME KÄYTETTYÄ KAHDEN HINNALLA!
- Myymälässä saat halvimman ilmaiseksi.
- Verkkokaupassa postiennakko ja laskutilauksista edullisin muokataan 0euron arvoiseksi. Muissa maksutavoissa halvimman hinnan saat postituksen yhteydessä lahjakortin. Verkossa kaikki käytetyt aina 0 € postitus.

pelivaihto käytetyt pelit• TUO TAI POSTITA PELISI VAIHTOON +10%
- Jos tuotetta ei ole yhtään kappaletta varastossa, saat 10% enemmän vaihtoarvoa!

Puolenkuun Pelit 20v. tapahtumat:
-
 Ropecon (heinäkuu) 
- WorldCon (elokuu)
- GameXpo (marraskuu)

Tule tapahtumapaikoille. Koet pelaamisen ytimen, näet uusia maailmoja ja Puolenkuun Pelien peliosastolta saat kaupanpäälle ilmaista extraa!

 


Warhammer 40k Dark Imperium miniatyyripeli
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Warhammer 40.000 miniatyyripeli uudistuu!
Games Workshopin kruununjalokivi on sotinut PC- ja konsolitaistelukentille onnistuneesti viimevuosina. Nyt WH40k peruspeli kokee muutoksia, jotka eivät kuitenkaan ole radikaalin isoja, kuten Warhammar Fantasy maailman räjäyttäminen Age of Sigmarin aikakauteen.

WH40k Dark Imperium aloituspakkaus ja sääntökirja saattelevat uuden sodan maailmaan. Tiedossa on isoin julkaisu Games Workshopin, historiassa ja uudistusten pitäisi tehdä pelaamisesta selkeämpää ja hauskempaa:

- Jokaisella yksiköllä on omat liikkumisarvonsa! Hyvästi sekaannusta aiheuttavat yksikkötyypit.
- Yksittäiset Codex-armeijakirjat korvataan kattavilla monta rotua sisältävillä Index-kirjoilla, joita tulee viisi kappaletta.
- Pelaajia palkitaan, jos armeija on rakennettu tehokkaasti!
- Moraalisääntöjä yksinkertaistetaan. Kaikki ovat taistelukentän sankareita tai todella pahan taikan tullessa pelkureita!
- WH40k Dark Imperium aloituspakkauksessa tulee mukana kattava uudistunut sääntökirja, jota myydään toki myös erikseen.
. Aseiden ja panssareiden eroja yksilöidään. Isot pyssyt ovat oikeasti isoja!
- Perus pelisäännöt tulee ilmaiseksi jakoon nettiin! Kovakantinen sääntökirja taas sisältää valtavasti lisätietoa, taustatarinaa ja kuvitusta.

Tuotteet tulevat ennakkotilattavaksi 3.6. ja julkaisupäivänä 17.6. Puolenkuun Peleissä esitellään ja tutustutaan uusiin sääntöihin.
Peliuutisia pelaajille
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat

Witcher: Blood of Elves
Witcher TV-sarja on kehitteille. Rahoittajana toimii kuinnianhimoinen NetFlix ja tuotantoyhtiönä Puolalainen Platigeyhteistyössä kirjailija Andrzej Sapkowski. Menestys pelisarjan kehittäjä CD Projeck Red ei ole mukana TV-puolen tuotannossa. TV-sarjaa odotellessa, voi tarinoita hirviöitä jahtaavista noitureista kokea lukemalla Witcher-kirjoilla.

Gran Turismo Sport alkaa viimein valmistua Pyphone Digital studion käsissä. PS4 Pro tuki mahdollistaa näyttävän 4k Gran Turismo: Sport1800p resoluution HDR-tuella, joka kehittäjä Kazunori Yamauchi mukaan takaa ensikertaa Ferrarin punaisen oikealla sävyllä peleissä.

Angry Birds 2 elokuva julkaistaan 20.9.2019. Rovion ja Sonyn yhteistuonto julkaistaan Angry Birgs -pelin kymmenvuotispäivänä. Ensimmäinen osa on tuottanut mukavat 350 miljoonaa dollaria ja Rovio panostaa nytkin isosti. Käsikirjoituksesta vastaa Ice Age:n luonut Peter Ackerman.
 
Nex Machina julkaistaan PS4:lle 20.6. ilmoitti Suomalainen Housemarque. Räiskimään pääsee myös samalta ruudulta co-op-muodossa.

Life is Strange erilainen tunnelmarikas sekkailu on saamassa jatkoa. Kakkososa on ollut kehitteillä jo pitkään, ja julkaistaan todennäköisesti loppu vuodesta

Valve on palkannut Kerbal Space Program -tekijätiimin. Valvella on työnalla ainakin kolme virtuaalitodellisuuspeliä ja erinäisiä muita projekteja. Valve on kuitenkin hyvin hiljaa vieläkin tulevista nimikkeistään.

South Park: The Fractured but Whole - Collector's Edition South Park: The Fractured But Whole -pelin julkaisija Ubisoft on viimein raottanut julkaisurakoa ja peli saapuu viimein 17.10.
Ensimmäinen South Park -seikkailu moderneille koneille oli todella erilainen, omituinen roolipeli ja samaa hyvää on odotettavissa .

Pro Evolution Soccer 2018 eli PES 2018 saapuu 14.9. seuraaville koneille: PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 ja Xbox One. Konami on keskittynyt jalkapallon hiomiseen mm. seuraavilla osa-alueilla: pallon hallinta ja kikkailu, käyttöliittymät ja grafiikka sekä yksityiskohtiin kuten aitoihin tautiointeihin pelisarjan sopimuspelaajien ja joukkueiden osalta.

F1 2017 kaahaa PC:lle, Xbox One:lle ja PS4:lle 25.8. Codemasters ja Deep Silver pistävät kaasun pohjaan tänä vuonna. F1 2017Klassikoautoja on mukavat 12 erilaista. Uramoodia ja kisamoodeja on uudistettu ja moninpeliin on tullut uusia ominaisuuksia.

Red Dead Redemption 2 julkaisu on siirretty kevääseen 2018. Rockstar sanoo kaipaavansa lisää aikaa, kun se hio ensimmäistä täysin uusille konsoleille alusta asti tehtyä peliä.

Far Cry 5 sijoittuu USA:n Montanaan. Ubisoft julkaisu lyhyen teeserivideon ja lisätietoa saapuu 26. perjantaina.

• Amerikan mantereella on oma omituinen meno mutta pelimaksu on aika samaan suuntaan kuin Euroopassa. Alla NPD-pelijärjestön TOP-myyntilistat huhtikuulta.

 1. Mario Kart 8 Deluxe
 2. Persona 5
 3. Legend of Zelda: Breath of the Wild
 4. MLB The Show 17
 5. Ghost Recon: Wildlands
 6. Grand Theft Auto V
 7. Mass Effect: Andromeda
 8. NBA 2K17
 9. Overwatch
 10. Call of Duty: Black Ops II

Origins on yksi USA:n isoimmista roolipeli-lauta-kortti-tapahtumista. Tapahtumassa jaetaan Origins Awards 2017 ja nyt on julkaistu ehdokaslistat lajityypeittäin.

LAUTAPELIT:
(nimessä linkki Boardgamegeek-sivustolle)

 • Blood Rage by (designed by Eric M. Lang)
 • Clank! by Renegade Games (designed by Paul Dennen)
 • Cry Havoc by Portal Games (designed by Grant Rodiek, Michael Oracz, Michael Walczak)
 • Feast for Odin by Z Man Games/Asmodee (designed by Uwe Rosenberg)
 • Islebound by Red Raven Games (designed by Ryan Laukat)
 • Mansions of Madness by Fantasy Flight/Asmodee (designed by Christopher Burdett, Anders Finér, Henning Ludvigsen)
 • Scythe by Stonemaier Games (designed by Jamey Stegmaier)
 • Star Wars Rebellion by Fantasy Flight (designed by Corey Konieczka)
 • Terraforming Mars by (designed by Jacob Fryxelius)
 • World’s Fair 1893 by Renegade Game Studios and Foxtrot Games (designed by J. Alex Kevern)
KERÄILYKORTIT

 • Yu-Gi-Oh Breaker of Shadow Booster by Konami (designed by Konami Digital Entertainment)
 • Pokémon XY11 Steam Siege Booster by Pokémon USA (designed by The Pokémon Company)
 • Magic the Gathering: Kaladesh Booster Pack by Wizards of the Coast
 • Marvel HeroClix: Uncanny X-Men Booster Brick by WizKids (designed by WizKids)
 • Cardfight Vanguard Fighters Collection by Bushiroad

MINIATYYRIT:

 • Warhammer 40,000 Kill Team by Games Workshop
 •  Konflikt ’47 by Warlord Games (designed by Clockwork Goblin Miniatures)
 • Dragon Rampant by Battlefront/Gale Force Nine
 • TANKS by Battlefront/Gale Force Nine (designed by Andrew Haught, Chris Townley, Phil Yates)
 • Dropfleet Commander by Hawk Wargames (designed by Andy Chambers and David Lewis)Peliuutisia kesää kohti

• Puolenkuun Pelien tapahtumakesän käynnistää Desucon Lahdessa. Kesän pelillisiä kohokotia on Suomessa Ropecon heinäkuun lopussa ja elokuussa World Con Helsingissä. Assembly taas valtaa messukeskuksen elokuun 3-6.

GamesCon on tänä vuonna 22-26.8 Kölnissä. Saksaan on monta hyvää syytä matkustaa, kuten maailman suurin pelitapahtuma. 340,000 vierasta, 635 osallistuja tahoa yli 88 maasta.

Call of Duty WWII on tämän vuoden Activisonin räiskintä. Pelisarja palaa 2008 vuonna julkaistun COD: World at Warin tunnelmissa Toiseen Maailmansotaan. Yksinpelikampanjassa seurataan U.S. Army private Ronald “Red” Danielssia vuosina 1944-1945. Co-operative kampanja on Nazi Zombie mätinkää. Huomio kiinnittyy toki nettipeliin, joka voi tuntua alkuun vaisulta ilman moderneja hyppyboosteja. Julkaisu 3.11. PC, Xbox One ja PS4.

• Shut up and take my bottlecaps!
Erinäisistä lautapeleistä ja Infinity-figuuripelistä tuttu Modiphius-firmalta on saapumassa marraskuussa Fallout: Wasteland Warfare-miniatyyripeli. 32mm miniatyyripelin säännöt mahdollistavat pelaaja vastaan pelaaja pelit, yhteistyöpelit sekä yksinpelitehtävät.

Tekken 7 mullistaa taistelupelejä. Tekken 7:n tarinamoodissa voit napata konekiväärin ja kamera hyppää olan taakse. 2.6. - Tekken 7 (+PS4 VR & ennakkoetu)Lisäksi pelissä on quicktime-näppäilykohtauksia. Tekken 7 saapuu PS4, Xbox One ja PC:lle kesäkuun 2.

• Suomalainen REMEDY menee Helsingin pörssiin. Quantum Break Xbox One:lle oli kohtalainen menestys ja veikaten Microsoftin kukkarot tukivat taloudellisesti, koska muille konsoleille ei peliä ole lupailtu. Vuoden 2016 liikevaihto oli 16,4 miljoonaa euroa, 3,9 miljoonan voitolla. Yhtiö on Suomen kolmanneksi suurin peliyritys 140 henkilöllä ja se aikoo keskittyä tulevaisuudessa useampaan projektiin kerralla.

26.5. - Get Even Get Even räiskintä upottaa tutkimaan ja kokemaan pimeää psykologista trilleriä. Peliä on kehitetty jo vuosia ja se saapuu 26.5. PC:lle, Xbox One:lle ja PS4:lle.

Master of the Universe - siis He-Man saapuu teattereihin 19.12.2019.

• PS4 yksinoikeus Nioh saa Dragon of the North DLC-laajennuksen ja ilmaiseksi PvP-moninpelitaistelut.

PREY saapuu uudelleenhengitettynä 5.5. PS4:lle, Xbox One:lle ja PC:lle. Lupaava FPS-räiskintä antaa luovia keinoja käyttöönsä ja niihin voi tutustua nyt saatavilla olevalla noin tunnin mittaisella DEMO:lla.

5.5. - PreyLautapeli ja korttikatsausta
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Lautapelit elävät edelleen voimakasta nousua pelimarkkinoilla, vanhat tutut Carcassonne ja Menolippu (Ticket To Ride) löytyvät edelleen tilastojen kärjestä.

Kauhutarinat kuvitteellisesta Arkhamin kaupungista ovat viehättäneet pelaajia jo vuosia.Arkham Horror: The Card Game Perheen uusin jäsen Arkham Horror The Card Game on ollut yksi kovimpia hittejä alkuvuodesta. Peliin saapuu lisäkorttipakkoja mukava tahtia joten pelattavaa riittää pitkäksi aikaa. Uskallatko Sinä lähteä kauhumatkalle?

Alkuvuodesta on vielä tulossa todella mielenkiintoinen Master of Orion-lautapeli sekä massiivinen Dark Souls-lautapelinä.

Master or Orionissa on monta eri vaihtoehtoa, miten ja mihin suuntaan hallitset resursseja ja lopulta miten nousta galaxin johtajaksi, 2-4 pelaajan kanssa.

Dark Souls-lautapeli on erittäin kehuttu arvioissa ja sitä voi pelata 1-4 pelaajaa. Tiedossa on lähes ääretön määrä erilaisia kohtaamisia ja vaihtoehtoja miten voit kuolla. Prepare to Die on pelintekijöiden osuva myyntilause.

Master of Orion: The Boardgame Dark Souls

Korttipelien kuninkaat Magic The Gathering ja Pokémon eivät lakkaa keräämästä uusia pelaajia.

Magic The Gathering Modern Masters 2017 erikoispainosta on vielä saatavilla. Kyseinen setti kerää historian korteista parhaita ja uudistaa ne nykyisille Magic The Gathering: Aether Revolt Bundle (Fat Pack)pelikentille. MTG Aether Revolt oli tammikuun laajennus Magicin maailmaan ja sitä kannattaa boosterien lisäksi lähestyä kattavalla Fat Pack-paketilla.

MtG: Modern Masters 2017 Booster

Kevään saapuessa molempiin peleihin on tulossa uudet setit, Amonkhet Magiciin ja Pokemon Sun & Moon Guardians Rising. Näistä tuotteista kannattaa ehdottomasti jättää ennakkovarauksen kovan kysynnän johdosta, ja saat ne nyt edulliseen ennakkohintaan!

Pokémon: Sun & Moon Guardians Rising - Booster Display (36) Magic The Gathering: Amonkhet Booster Display (Ilmainen toimitus)

Muista myös Puolenkuun Peleissä järjestettävät turnaukset, ja että pelitilaa on käytössä myymälöissä!Pelejä ja pienoismalleja Messukeskuksessa
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumatKevät saapuu kohisten ja perinteinen Model Expo kutsuu kävijöitä Helsingin Messukeskukseen.
Model Expo ja samaan aikaan järjestettävät Lapsimessut, Kädentaito ja OutletExpo keräävät paikalle yhteensä yli 50 000 kävijää.

Puolenkuun Pelien Facebook-sivuilla arvotaan pääsylippuja messuille, kannattaa käydä tykkäilemässä ja kommentoimassa!

Puolenkuun Pelit on mukana messuilla isolla osastolla, joka tarjoaa tekemistä ja löytöjä kaikenikäisille.
Toiminnallisella puolella pääset maalaamaan miniatyyrejä ja pelaamaan erilaisia pelejä. Tarjolla on Warhammer-pelien lisäksi myös lauta- ja konsolipelejä.
Osastolla voit tutustua myös korttipeleihin, joista Pokémon saanee paljon testaajia ja uusia ystäviä.

Osallistumalla kilpailuihimme voit voittaa lahjakortteja ja tuotepalkintoja.
Harrastajille on tarjolla myös turnauksia, joissa kisaillaan suuremmista palkinnoista.

Myymäläalueemme on täynnä pelejä, vaatteita, figuureja ja kaikkea muuta kivaa ostettavaa.

Messut ovat auki perjantaina 21.4. klo 10-18, lauantaina 22.4. klo 9-18 ja sunnuntaina 23.4. klo 9-17.

Tervetuloa mukaan viihtymään!

Alla olevista kuvista pääset suoraan turnaustietoihin ja varaamaan pelipaikkaa.
Turnauksiin kannattaa ilmoittautua pikaisesti, sillä paikat ovat rajalliset!

Star Wars X-Wing: Puolenkuun Pelit Model Expo Challenge 22.4. WH40K: Puolenkuun Pelit Model Expo Challenge 22.4-23.4.  Age Of Sigmar: Puolenkuun Pelit Model Expo Challenge 23.4. 

Lisätietoja ModelExpo tapahtumasta alta:

Model Expo


Pelivuoden 2017 alkua uutisilla
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumatDirt 4 on uudestaa ralliajoja huolella. Codemastersin velhot laittavat paljon painoa Your Stage-ominaisuuteen, jossa pelaajat määrittelevät itse radan ja erikoiskokeet. Luvassa on lisäksi  virallisen FIA World Rallycross-lisenssin tarjoamaa tunnelmaa ja rallikrossia.

Fire Emblem Warriors saapuu syksyllä Nintendo Switchille ja New Nintendo 3DS -konsoleille.
Tämä on vasta toinen uusia NEW 3DS konsoleita tukeva peli. Peliä kehittää Omega Force, joka tunnetaan parhaiten
Dynasty Warriors -sarjasta ja Dragon Quest Heroes ja Hyrule Warriors 3DS -peleistä.

• The Legend of Zelda: Breath of the Wild -Wiiu peli tulee jäämään Nintendon viimeiseksi omaksi WiiU peliksi.
WiiU ei ollut Nintendolle odotettu menestys. Konsoleita on maailmalla noin 14 miljoonaa ja verkkomoninpelipalvelimet ovat pystyssä pitkälle tulevaisuuteen. Luku jäi jälkeen GameCubesta,joita jaettiin 21,74miljoonaa aikanaan. Pelipuolella on WiiU kokemukset ja julkaisut olleet kuitenkin Nintendon taattua laatua ja arvostelumenestyksiä.

Micro Machines World Series ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle 21.4.
Vuoden 1991 hitti saa viimein ajankohtaista jatkoa. Samalla koneella voi mähistä neljä pelaajaa ja verkossa kerralla 12.

Tekken 7 mätkintään panostetaan ja julkaisu on siirtynyt nyt 2.6. Saataville tulee näyttävä Collectors paketti.Tekken 7: Collector's Edition

• Bethesda jatkaa hittipeliensä kehittämistä, ja uusien rummutus vielä hiljaista. Fallout 4 uusin päivitys tarjoaa PS4 PRO tuen joka antaa 1440p resolutiiota ja paranneltua piirtoetäisyyttä ja valaistusta. Skyrim Special Edition päivityksiä on myös saapumassa pian.

• Arkane Studiosin Prey ilmestyy PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle toukokuun 5. kertoo julkaisija Bethesda.Tuhoa alienit, muutumalla matkalla vaikka kahvikupiksi.Prey 

• Square Enixin ja Marvelin yhteistyön hedelminä on tulossa Guardians of the Galaxy-peli. Deus Ex: Mankind Divided pelin valmistanut Eidos Monteral studio työstää samalla myös Shadow of the Tomb Raider-peliä.

EA järjestää massiivisen FIFA 16 turnauksen, jossa palkintopotissa on yhteensä 1,2miljoonaa euroa. FIFA Ultimate Team Championship Seriesin eli UTC otteluita pelataan lukuisissa kaupungeissa ja finaali Lontoossa. Finaaliin pääsee 16 PS4- ja 16 Xbox One -pelaajaa. Helmikuun 4. alkavia matseja voi seurata osoitteesta FUTChampions.com/Live.
.
• Turkiksia vastustava PETA järjestö on ottanut yhteyttä Games Workshoppiin, jotta he poistaisivat turkikset Warhammer 40.000 fantasiamaailmoista.
 Space wolfs, Leman Russ, Chaos Warrior ja Sisters of Silencen joukot kuulostavat siltä, että niitä kiinnostaa eläinten oikeudet ikuisen sodan maailmassa. (Puolenkuun Pelit kannattaa, että kaikkia eläimiä kohdellaan kuin ihmisiä, paitsi fantasialimaailmoissa.)

SKATE 4 on tulossa joskus. Päätellen EA:n yhteisömanageri Daniel Lingenin aneemisesta #Skate4 päivityksestä.

Obsidianin rankempi ja simulaatiomainen roolipelisarrja saa jatkoa. Pillars of Eternity 2: Deadfire keräsi 1.1miljoonan dollarin Kickstarter tavoitteen 22 tunnissa ja 57 minuutissa. Luvassa on sulavaa jatkoa ensimmäiseen, jonka tehdyt päätökset vaikuttavat suoraan kakkosen tarinaan - ja matka jatkuu aina uusin kääntein omien päätösten mukaan.

Tammikuun julkaisuiden arvosteluja:

• Resident Evil 7 PS4, Xbox One, PC 85%
• Dragon Quest VIII 3DS 85%
• Tales of Berseria PS4 76%
• KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue 78%
• Urban empire PC 65%
• Atelier Shallie Plus PSVita 76%

- lähde Metacritic.comNintendo Switch maaliskuussa, uusi aika alkaa

Nintendo Switch tulee olemaan erilainen, tehokas ja liikkuva pelikonsoli. Sony ja Microsoftin panostaessa vahvasti tehoon ja multiplatform varmuuteen sekä online-yhteyksiin, lataa Nintendo taas aivan omia kortteja pöytään.

Nintendo Switch toimii yhtä hyvin olohuoneessa, yhdistettynä suureen televisioon, kuin bussissa tai junassa.
Konsoleita voi yhdistää jopa kahdeksan kappaletta samaan peliin, tarjoten ihan uusia mahdollisuuksia kimppapelihetkiin.
Joy-Con ohjaimet sisältävät liikkeentunnistuksen ja ne voi yhdistää normaalimmaksi pad-ohjaimeksi, tai niilä voi pelata kaksi erikseen.
Pelit tulevat fyysisinä flash-rom muistikortteina.
Nintendo Switch on aluevapaa, joten tulemme tarjoamaan importeja ympäri maailmaa.

Tehopuolella matkanäyttö tukee 1280x720, 720p HD-tasoa ja sisältää WiFi:n ja 32GB muistia, jota voi laajentaa MicroSDXC-korteilla.
HDMI-kaapelilla resoluutio nousee 1960x1280 1080p tasolle.

Heti julkaisussa ilmestyy uusi Zelda: Breath of the Wind, joka tulee varmasti olemaan jo riittävä syy konsolin hankintaan. Vuoden mittaan saapuu vielä todella lupaavan oloiset Fire Emblem Warriors, Pokemon Stars, Xenoblade Chronicles 2 ja urheilusta Fifaa, NBA:ta, räiskintänä Splatoon 2 ja rankempana roolipelinä Elder Scrolls V Skyrim kääntyy myös Switchille.


Vahvistettuja Nintendo Switch pelijulkaisuja:

 1. Nimike Lajityyppi Valmistaja Julkaisija
  Eurojulkaisu
  1-2-Switch Party Nintendo EPD Nintendo Maaliskuu 3, 2017
  Arcade Archives Compilation Unknown Hamster Corporation Ei vahvistettu
  Arms Fighting Nintendo EPD Nintendo Q2 2017
  The Binding of Isaac: Afterbirth+ Roguelike Nicalis Nicalis Maaliskuu 3, 2017
  Unknown BlazBlue title Fighting Arc System Works Arc System Works Ei vahvistettu
  Constructor HD Real-time strategy System 3 System 3 Maaliskuu 3, 2017
  Cube Life: Island Survival HD Sandbox Cypronia Cypronia Q1 2017
  Untitled Derby Stallion game Sports Parity Bit Parity Bit Ei vahvistettu
  Disgaea 5 Complete Tactical role-playing Nippon Ichi Software Nippon Ichi Software Q2 2017
  Dragon Ball Xenoverse 2 Fightingrole-playing game Dimps Bandai Namco Entertainment Ei vahvistettu
  Dragon Quest X Role-playing game Square Enix Square Enix Ei vahvistettu
  Dragon Quest XI Role-playing game Square Enix Square Enix Ei vahvistettu
  Dragon Quest Heroes I & II Role-playing game Omega Force Square Enix Ei vahvistettu
  Dungeon of Zaar Turn-based strategy DungeonofZaar DungeonofZaar 2017
  The Elder Scrolls V: Skyrim Role-playing game Bethesda Game Studios Bethesda Softworks Q3 2017
  Farming Simulator 18 Simulation Giants Software Focus Home Interactive Ei vahvistettu
  Fast RMX Racing Shin'en Shin'en 01/03/17
  Untitled FIFA game Sports Electronic Arts Electronic Arts 2017
  Fire Emblem for Nintendo Switch (tentative) Unknown Unknown Nintendo 2018
  Fire Emblem Warriors Hack and slash Omega ForceTeam Ninja Nintendo Q3 2017
  GoNNER Roguelike Raw Fury Games Raw Fury Games Ei vahvistettu
  Has-Been Heroes Strategy Frozenbyte GameTrust 01/03/17
  I Am Setsuna Role-playing game Tokyo RPG Factory Square Enix 01/03/17
  Just Dance 2017 Rhythm Ubisoft Paris Ubisoft Maaliskuu 3, 2017
  Kingdom Adventuresimulation Raw Fury Games Raw Fury Games Ei vahvistettu
  The Legend of Zelda: Breath of the Wild Action-adventure Nintendo EPD Nintendo Maaliskuu 3, 2017
  Lego City Undercover Action-adventure TT Fusion Warner Bros. Interactive Entertainment Q2 2017
  Mario Kart 8 Deluxe Kart racer Nintendo Nintendo Huhtikuu 28, 2017
  Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure Adventure Telltale Games Telltale Games Ei vahvistettu
  Minecraft: Switch Edition Sandbox 4J Studios Mojang 2017
  Monster Boy and the Cursed Kingdom Platformer Game Atelier FDG Entertainment 2017
  NBA 2K18 Sports Visual Concepts 2K Games 01/09/17
  New Frontier Days: Founding Pioneers Simulation Arc System Works Arc System Works Ei vahvistettu
  Untitled No More Heroes sequel Unknown Grasshopper Manufacture Unknown 2017
  Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence Turn-based strategy Koei Tecmo Games Koei Tecmo Games 2017
  Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas Action-adventure Cornfox & Bros. FDG Entertainment 2017
  Untitled Pokémon game (Pokemon Stars) Role-playing game Game Freak Nintendo Ei vahvistettu
  Project Octopath Traveler (tentative) Role-playing game Square Enix Square Enix Ei vahvistettu
  Project Sonic 2017 (tentative) Platformer Sonic Team Sega Q4 2017
  Puyo Puyo Tetris Puzzle Sonic Team Sega Q2 2017
  Rayman Legends: Definitive Edition Platformer Ubisoft Montpellier Ubisoft Ei vahvistettu
  Redout Racing 34BigThings Nicalis Q2 2017
  Rime Adventure Tequila Works Grey Box/Six Foot 01/05/17
  Riverside Action-adventure Zockrates Laboratories Zockrates Laboratories Ei vahvistettu
  Romance of the Three Kingdoms XIII Turn-based strategy Koei Tecmo Games Koei Tecmo Games Ei vahvistettu
  The Sacred Hero Role-playing game SiMPLiSTiC SiMPLiSTiC 2018
  Seasons of Heaven Adventure Any Arts Production Any Arts Production Ei vahvistettu
  Untitled Shin Megami Tensei game Role-playing game Atlus Sega Unknown
  Shovel Knight Actionplatformer Yacht Club Games Yacht Club Games 2017
  Skylanders: Imaginators Action-adventure Toys for Bob
  Vicarious Visions
  Activision Maaliskuu 3, 2017
  Snipperclips Puzzle NintendoSFB Games Nintendo 01/03/17
  Sonic Mania Platformer Headcannon
  PagodaWest Games
  Tantalus
  Sega Q2 2017
  Splatoon 2 Third-person shooter Nintendo EPD Nintendo Q2 2017
  Spelunker World Adventure Tozai Games Square Enix Ei vahvistettu
  Stardew Valley Simulationrole-playing game ConcernedApe Chucklefish Games Ei vahvistettu
  State of Mind Action-adventure Daedalic Entertainment Daedalic Entertainment Ei vahvistettu
  SteamWorld Project 2017 (tentative) Unknown Image & Form Image & Form Ei vahvistettu
  Steep Sports Ubisoft Annecy Ubisoft 2017
  Story of Seasons Simulationrole-playing game Marvelous Marvelous Ei vahvistettu
  Sunu Ikkibu: Din Nahu Survival horror Alecqua Studios Alecqua Games Ei vahvistettu
  Super Bomberman R Action Konami Konami Maaliskuu 3, 2017
  Super Mario Odyssey Platformer Nintendo EPD Nintendo Q4 2017
  Syberia 3 Adventure Microïds Anuman Interactive Ei vahvistettu
  Untitled Taiko Drum Master game Rhythm Bandai Namco Studios Bandai Namco Entertainment Ei vahvistettu
  Untitled Tales game Role-playing game Bandai Namco Studios Bandai Namco Entertainment Ei vahvistettu
  Tank It! Vehicle simulation Bplus Bplus 2017
  Ultra Street Fighter II: The Final Challengers Fighting Capcom Capcom Ei vahvistettu
  Wonder Boy: The Dragon's Trap Action-adventure Lizardcube DotEmu 2017
  Xenoblade Chronicles 2 Role-playing game Monolith Soft Nintendo 2017
  Yooka-Laylee Platformer Playtonic Games Team17 2017

  - Lähde ja linkit pelitietoihin Wikipedia

Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Vuoden 2017 tulevien peliuutisia


Pelivuosi 2016 alkaa olla kasassa ja peliala otti jälleen jättimäisiä harppauksia eteenpäin ihmisten viihdyttämiseksi.

Resident Evil 7 on vuoden 2017 ensimmäinen suurpeli. Julkaisu 24. tammikuuta PS4:n lisäksi Xbox Onella ja PC:llä. Testaamaan pääee demoa Xboxilla 9. joulukuuta ja PC:llä 19. joulukuuta.

The Game Awards vuosittainen peligaalassa eniten ehdokkuuksia voitti Uncharted 4 (8 kpl). Muut monessa katekoriassa ehdolla ollutta olivat Doom, Insine, Overwatch ja Titanfall 2. Vuoden 2016 parhaaksi peliksi valittiin lopulta Overwatch joka kahmi myös parhaimman pelisuunnittelun, moninpelin sekä e-urheilupelin palkinnot.

Lego Worlds saapuu PS4:lle, Xbox One:lle ja PC:lle helmikuussa 2017. Warner Bros. toteuttaa Minecraftin kaltaista maailmaa, jossa pelaajat voivat rakennella vapaasti ja jakaa luomuksiaan muille.

MechWarrior 5: Mercenaries on kehitteillä Mechwarrior: Onlinen tekijä Piranha Studiosilla. Uusi viitosversio tulee olemaan yksinpeliin panostava palkkasoturitaistelu, jossa kerätään mainetta, kunniaa ja tärkeimpänä rahaa taistelurobottien varustamiseen ja kunnossa pitämiseen.

• Japanin roolipelejä tulee tarjolle PS4:lle. Yakuza Kiwami, Yakuza 6: The Song of Life että Danganronpa V3: Killing Harmony kääntyvät nipponista suomeksi ja Danganronpan tunnelmasta päästään nauttimaan myös PSVitalla. Japanin mafia saapuu jo tammikuussa Suomeen, kun Yakuza 0 PS4:lle julkaistaan.

Marvel Vs. Capcom: Infinite tulee tarjoamaan vähintäänkin mielenkiintosia mätkintäkohtaamisia. Marvelilta tappeluun astuu esim.Iron Man ja Captain Marvel. Capcomin puolelta mm. Mega Man ja Street Fighterin Ryu. Julkaisu 2017 lopulla Xbox One, PS4 ja PC.

• Suomalaisen Housemarquen pelit ovat olleet tasaisia arvostelumenestyksiä ja täynnä räiskettä ja valoa. Nyt kehityksessä oleva Nex Machina jatkaa hyväksi havaittua kaavaa ja mukana maailmaa luomassa on pelilegenda Eugene Jarvis (Defender, Robotron).

Uncharted 4: The Lost Legacy oli alunperin suunniteltu Naughty Dogin studioissa DLC-laajennukseksi. Pelaamista ja tarinaa syntyi kuitenkin niin paljon, että Lost Legacy julkaistaan omana itsenäisenä julkaisuna. Tarina keskittyy Chloen ja Nadinen väleihin ja antaa enemmän mahdollisuuksia pelaajan omiin valintoihin sodan repimässä Intiassa.• Naughty Dog paljasti kehittävänsä Last of Us II:sta. Vuoden pelipalkintoja kahminut PlayStation yksinoikeudesta julkaistiin traileri PlayStation-Experience tapahtumassa.
Ni no Kuni II: Revenant Kingdomn PS4:lle saapuu Level 5:n Japanilaisten roolipelien studiolta 2017 vuoden aikana.


• Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
remasteroitu kokoelma saapuu PS4:lle 2017 vuoden aikana. Activisionin Vicarious Visions ei säästele graaffisissa päivityksissä ja mukaan tulee automaattitallennukset, Time Trial-pelimoodi ja mm. selkeämmät valikot.
The Legend of Zelda: Breath of Wild on kehityksessä WiiU:lle ja Nintendon tulevalle Switch konsolille. Julkaisuun pyritään ainakin WiiU:lle maaliskuulle.

Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Blood Bowl -lautapeli palaa areenalle

Fantasiajalkapallon kuningas on palannut! Blood Bowl The Skavenblight Scramblers 2016
Games Workshop julkaisee perjantaina 25. marraskuuta uuden painoksen Blood Bowl -lautapelistä. Jo 20 vuotta vanhalla pelillä on edelleen vahva fanikunta ja sähköisiäkin pelejä se on poikinut useita.

Pelissä Warhammer universumin eri rotuiset joukkeet taistelevat jenkkifutikselta muistuttavassa konseptissa voitosta. Pelitapoja on monia, haltioiden ketterästä pallon liikuttelusta, kaaoksen vastustajan pieksentään.

Blood Bowl Death Zone: Season One! laajennus sisältää ohjeet liigapelaamiselle sekä paljon lisäohjeita sekä ssäännöt seitsemälle uudelle rodulle. Puolenkuun Peleissä alkaa myös Blood Bowl liiga. Seuraa tulevaa rummutusta paikalle!

Blood Bowl Death Zone: Season One!

Blood Bowl 2016 (Ilmainen toimitus) 76.50 €
Ennakkotilaa nyt alehintaan ilmaiselle toimituksella!Figulaukut ja pelipöydät kuntoon!

Puolenkuun Pelien valikoimiin lisätyt Feldherr-miniatyyrilaukut ovat sarjassaan parasta mahdollista tavaroiden turvalliseen säilytykseen. Pelaat sitten Sigmaria, Nelkytkoota tai mitä tahansa muuta miniatyyripeliä, niin tästä valikoimasta löytyy sopivaa laukkua.

Varaudu talven tuloon ja tilaa omasi pikaisesti!

Kaikki maailman pehmusteet, Feldherr irtofoamit ovat myös tilattavissa, voit soittaa tai lähettää sähköpostia haluamistasi malleista.

Feldherr Figuurilaukut
Feldherr Figuurilaukut

Gamemat pelimatot:BM004 Frozen Planet Game Mat (X-Wing)

Tämän hienommaksi ja helpommin säilöttäväksi ei pelipöytiä voi enää saada!
Gamematin valmistamat pelimatot ovat kerrassaan upeita luomuksia ja ovat nyt tarjolla tilattavaksi Puolenkuun Pelien asiakkaille.

Hiirimattomainen pinta toimii myös nopan kolinan vaimentimena tai näyttävänä ja todella isona hiirimattona.

Pelimatot
PelimatotKiehtovia keräilykortti ja lautapeliuutuuksia

Se fantastinen tunne kun avaat juuri hankkimasi korttiboosterin ja löydät pakastasi puuttuvan tehokkaan kortin. Se tunne jonka saat, kun keräilemäsi setin kansio täydentyy viimeisillä harvinaisuuksilla. Näistä tunnelmista kumpuaa himo keräilykortteihin ja sitä kautta myös mielenkiintoisiin pelimuotoihin.Pokemon: XY Evolutions - Booster

Magic The Gathering ja Pokemon ovat tunnetuimmat ja vuodesta toiseen suosituimmat keräilykorttipelit joiden parissa aika ei käy pitkäksi. Loppuvuodesta on saapumassa valtavasti uusia Pokemon bokseja sekä XY Evolutions setti. Joulun lähestyessä näistä tuotteista kannattaa ehdottomasti jättää ennakkovaraukset, niin pystymme parhaiten vastaamaan kovaan kysyntään.

Magic The Gathering Commander on hauska ja sosiaalinen moninpelimuoto. Uudet Commander 2016 deckit saapuvat varastoon lokakuun lopussa.

Magic the Gathering Commander 2016: Breed Lethality (G/W/U/B)
Magic The Gathering: Kaladesh Planeswalker Deck - ChandraViimeisin julkaisu MTG: Kaladesh sisältää upeaa taidetta ja uusia pelimekaniikkoja.
Nyt voit esim. ajaa kulkuneuvoilla vastustajasi kimppuun.Keräilykorttipeleihin pääset tutustumaan Puolenkuun Pelien myymälöissä!
MTG-demosta saat mukaasi myös ensimmäiset korttisi veloituksetta!


Ticket to Ride - Rails & Sails

Menolippuperhe sai uuden jäsenen kun Ticket to Ride Rails & Sails julkaistiin juuri sekä englanniksi että pohjoismaisena laitoksena. Nyt päästään matkaamaan perheen parissa ympäri maailmaa junilla ja laivoilla.

Mysterium on loistavan viihdyttävä yhteistyöpeli. Yksi pelaajista valitaan kummitukseksiMysterium (Suomi)
ja hän saa lähettää meedioille viestejä ainoastaan kuvien välityksellä. Peli on erinomainen sekoitus Dixitiä ja Cluedoa.

Games Workshop jatkaa panostuksia laadukkaisin lautapeleihin ja lokakuun lopussa saapuu Horus Heresy: Burning Of Prospero (Lautapeli). Massiivisen pelipaketin miniatyyrit toimivat suoraan Warhammer 40k-säännöille.


Horus Heresy: Burning Of Prospero (Lautapeli)
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Puolenkuun Pelit GameXpo & DigieXpo 4-6.11.

Suomen viihde- ja kulutuselektroniikan suurtapahtuma DigieXpo on nyt myös GameXpo.
Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingin messukeskus lastataan täyteen viihdettä.
Puolenkuun Pelit on mukana rakentamassa pelimaailmaa ja tunnelmaa.

OLI MAHDOLLISUUS VOITA LIPUT!

- Aikanaan saatoit voittaa kahden lipun paketin tapahtumaan tykkäämmällä tai kommentoimalla Facebook tapahtumapäivityksiä Puolenkuun Pelit Lahti & Verkkokauppa tai Puolenkuun Pelit Tampere.

Arvoimme lippuja kolme kertaa viikossa MA, KE, TO aina tapahtumaviikolle asti!
Yhden päivälipun arvo on 18euroa.

Puolenkun Pelit GameXpo osastolta löydät:
- Pelikauppa laajalla valikoimalla viihdettä kaikista tuoteryhmistä.
Tarjouksia ja etuja ja alelaarillinen kaupanpäällisiä!

. Magic the Gathering- ja Pokemon-korttipelejä ja esittelyä
. Warhammer -miniatyyripelidemo. Koe taktiikka ja tunnelma pikapelissä.
- Warhammer -maalauspiste. Maalaa miniatyyri ja vie se kotiisi. Tee sillä mitä haluat. Ilmaiseksi.
- Lautapelitestausta
- Demokonsoleita


Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
BlackWeekEnd - SUPERKOMPO EDUT!

Puolenkuun Pelit tekee asiat paremmin ja tarjoaa pimeää menoa ja alea koko viikonlopun!
Perjantaista 25.11. 00:01 aina sunnuntaihin 27.11. klo 23:59 seuraavat edut voimassa:

• ILMAINEN POSTITUS - KAIKKI UUDET TILAUKSET!


• OTA KOLME, MAKSA KAKSI - KAIKKI KÄYTETYT!

- Myymälöissä edullisin ilmaiseksi
- Verkkokaupassa lähetämme edullisimman summan elektronisena lahjakorttina sähköpostiin postituksen yhteydessä.

lahja• ILMAISIA LAHJOJA!
OSTA MYYMÄLÄSTÄ YLI 30 €:lla JA SAAT VAPAAVALINTAISEN ILMAISTUOTTEEN!
-
Jaossa pelejä sekä mm. koristeita, keräilytavaraa, paitoja!
-
Verkkokaupassa perjantain ja vielä maanantain postituksiin laitetaan satunnaisia keräilykortteja: MTG, Pokémon, Final Fantasy TCG.

• ARVOMME VIIKONLOPUN AIKANA VERKKOKAUPAN TILAUKSIIN 10 x 5 € LAHJAKORTTIA!

• MYYMÄLÄSSÄ EXTRALEIMA
- Extra leima yli 25 € ostoksesta ja 10:llä saat 25 € alennuksen!LISÄKSI HUIKEITA TARJOUKSIA ROPISEE KOKO VIIKONLOPUN!


Tervetuloa ostamaan parhaat lahjat
!

• KATSO BLACKWEEKEND TARJOUKSET

• VARASTOON SAAPUNEET

• UUSIMMAT LISÄTYT TUOTTEET

• JUURI JULKAISTUT TUOTTEET

• KÄYTETYT - TÄYSI 30 PÄIVÄN TOIMIVUUSTAKUU


Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Red Dead Redemption 2 syksyllä 2017 verkkomaailmalla

Rockstar Gamesin seuraava peli on Red Dead Redemption 2. Jo muutaman päivän rummutettu punainen tunnelma on nostanut hypekoneet kaakkoon. Grand Theft Auto V kehittäjätiimiltä onkin lupa odottaa jälleen jotain uskomatonta.

Uusi villin lännen tarina sisältää myös moninpelin. Huhujen mukaan pelin valtavassa kartassa vieraillaan ykköspelin kaupungissa ja maailmasta löytyy mm. vankila, saaria ja lukuisia eri kohtaamisia ja kohteita GTA tyylisesti.
Julkaisu tapahtuu syksyllä 2017 PS4:lle ja Xbox One:lle.
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Tanks! Tanks! Tanks!

Galeforce Ninen julkaisema tankkipeli saapui vihdoin tehtailta varastoomme. Pienillä miniatyyripanssarivaunuilla käytävät TANKS: Panther/Jagdpanther Tank Expansiontaistelut ovat nopeita ja viihdyttäviä. TANKS: Panther vs Sherman Starter Box sisältää kaiken tarvittavan kaksinpelin aloittamiseen: 
2 Shermania, yhden Pantherin ja peliin kuuluvat kortit ja mitat.

 

Lahden ja Tampereen myymälöissä Tanks! -demoviikko: kokeile peliä ja osallistut 10€ lahjakortin ja Starttipakkaus + muoviliimasetin arvontaan.

Tanks tilaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti sekä FaceBook-päivityksestä tykkäävät.
Tarjous ja kilpailu voimassa sunnuntaihin 18.9. asti!TANKS: British Dice set (6)


TANKS: Panther vs Sherman Starter Box + Muoviima  Tanks! -bundle: Starttipakkaus + muoviliima 25€


Vaunut toimitetaan maalaamattomina ja tarvitset muoviliimaa niiden kokoamiseen.
Eri valtioiden tankit on valmistettu erivärisistä muoveista, joten maalaaminen ei ole välttämätöntä.Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Uudet PlayStation 4 -pelikonsolit

Sony on julkaissut kaksi uutta konsolimallia.

PS4 Pro koodinimeltään 'Neo' sisältää yhden teratavun kiintolevyn ja tarjoaa jopa tuplasti tehokkaamaan grafiikkaprosessorin kuin nykyiset PlayStation 4 -mallit. Prosessorin kellotaajuutta on nostettu ja kokonaisuutta hiottu. Tehot tarjoavat  valtavasti tukea PS4 VR laitteille ja tuleville 4K-peleille ja videoille, kuitenkaan 4k-tason Blu-rayt eivät vielä toimi PS4 Pro konsolilla.

121649_ps4_playstation_4_pro_pelikonsoli.jpg"PlayStation"PS4 PRO pelikonsoli 399,90 €

Julkaisu euroopassa 10.11.

Lisäksi Sony jakelee jo syyskuussa pelaajien iloksi uuden, ohuemman, kevyemmän ja energiatehokkaamman PlayStation 4 -konsolin, jonka hinnan Sony puristaa 250-300euron tasolle.

Vuonna 2013 julkaistua PS4-konsolia on myyty jo 40 miljoonaa kappaletta.


PS4 PRO and smallSyksy ja seurapelit
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Illat pimenevät ja sää kylmenee. Mikä ihana tekosyy viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa loistavien pelien parissa. Puolenkuun Pelit tarjoaa upean valikoiman erilaisia seurapelejä kaikille ikäluokille, aloittelijasta kokeneille harrastajille.

Warhammer 40K ja Warhammer: Age Of Sigmar muodostavat miniatyyripelaamisen vahvan selkärangan. 

Warhammer Fantasy: Age of Sigmar aloituspakettiStarttipaketeilla pääset helposti uuden harrastuksen pariin ja vinkkejä seuraaviin ostoksiin voit kysyäsuoraan meiltä.

Warhammer 40.000 Kill Team (aloituspakkaus)WH40k Kill Team julkaistiin juuri ja nyt voit pelata Skirmish tason nopeita Warhammer 40k -pelejä tällä uudella Games Workshopin julkaisemalla aloituspakkauksella!


Puolenkuun Pelit esittelee miniatyyripelejä päivittäin myymälöissään, voit tulla maalaamaan figuureja ja kokeilemaan pelaamista ja mikä parasta ilman maksua!


Lautapeleistä löydät koko perheelle ja kaveriporukalle ajanvietettä.

Perhepelien kuningas Carcassonne ei hellitä otettaan myyntilistojen kärjessä. Mielenkiintoisia uutuuksia tälle syksylle ovat kotimainen Tiny Robots, joka yhdistelee hauskalla tavalla laatanasettelua ja muistipeliä. Cortex-sarja puolestaan tarjoaa haastetta älynystyröille, lapsille löytyy myös oma versionsa.

Icecool peliä ei sovi myöskään unohtaa, kuka voisi vastustaa neppailua pingviineillä kalansaaliin perässä.
Carcassonne 2015 (suomeksi)IceCoolTiny RobotsCortex Challenge: Geo!

Keräilykorttipeleistä syksyn kuuminta on varmasti vanha tuttu Pokemon!
Tämä mainio peli saa syyskaudella hymyn monien huulille ja uudet pakkaukset viedään jo ennakkoon käsistä.

Magic The Gathering saa myös uuden Kaladesh-setin markkinoille nyt syyskuussa ja ennakkojulkaisutapahtumiin iMagic the Gathering: Kaladesh Gift Boxlmoittautuminen on alkanut.

Pokemon tai Magic korttipelejä tai mainittuja lautapelejä voi kokeilla ja pelata myymälöissämme päivittäin.

Pokemon: Battle Arena Decks: Rayquaza vs. KeldeoPokemon Terrific Tepig BoxPokemon XY: Mega Alakazam and Zygarde 3 Pack Pin Blister

Ohessa lista syyskuun tapahtumista Puolenkuun Peleissä, tervetuloa!

LAHTI,
Rautatienkatu 16, puh 037515151:

- maanantaisin figukerho klo 17 alkaen, maalaamista ja pelaamista, maksuton

- tiistaisin Pokemon, Yu-Gi-Oh ja Vanguard korttipelejä, myös demotus, maksuton

- keskiviikkoisin klo 17 alkaen Magic The Gathering, demotusta ja vapaata pelaamista, maksuton

- torstaisin miniatyyripelejä, kuukauden kampanjapelinä Star Wars X-Wing, maksuton

09.09. Friday Night Magic: Modern 5€

10.09. X-Wing turnaus (täynnä) 10€

11.09. PKP Tervakoskella, Napialan Wanha Koulu, klo 12-16 demotusta (Age Of Sigmar, MTG, Pokemon), mukana pieni myyntipöytä

16.09. Friday Night Magic: Standard 5€

17.09. Miniatyyripelipäivä: demotusta ja pelejä! Tarjolla AoS, 40K, Bolt Action, Warmachine/Hordes, Infinity

18.09. Bolt Action turnaus 10€ (paikkoja vapaana)

23.09. Friday Night Magic: Modern 5€

24.09. Kaladesh Prerelease 25€

25.09. Kaladesh Prerelease 25€

30.09. Kaladesh julkaisu draft 15€

01.10. Warmachine/Hordes turnaus 10€


TAMPERE
Hämeenkatu 17, puh. 03 45180550Keskiviikko 14.9. - Modern
Perjantai 16.9. - FNM Standard
Sunnuntai 18.9. - GPT London 2016

Keskiviikko 21.9. - Legacy
Perjantai 23.9. - FNM Standard
Lauantai 24.9. - Prerelease Kaladesh
Sunnuntai 25.9. - Prerelease Kaladesh

Keskiviikko 28.9. - Modern
Perjantai 30.9. - FNM Standard

Keskiviikko 5.10. - Draft
Perjantai 7.10. - FNM Standard

Keskiviikko 12.10. - Draft
Perjantai 14.10. - FNM Standard
Sunnuntai 16.10. - GPT Warsaw 2016

Keskiviikko 19.10. - Draft
Perjantai 21.10. - FNM Standard
Lauantai 22.10. - Game Day Kaladesh
Sunnuntai 23.10. - Game Day Kaladesh

Perjantai 28.10. - FNM Standard

Sunnuntai 30.10. - PPTQ Nashville 2017

Sunnuntai 20.11. - GPT Madrid 2016

Sunnuntai 4.12. - GPT Louisville 2017


Hyvää pelionnea!
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Pelaaminen auttaa pärjäämän koulussa

Austraalialaisen tutkimuksen mukaan verkkopelien pelaaminen saattaa parantaa teinien koulumenestystä, kun taas roikkuminen sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa ei sitä tee. Tutkimuksessa vertailtiin 15-vuotiaiden australialaisteinien Pisa-tuloksia suhteessa heidän internetissä viettämäänsä aikaan.

Tutkimus osoitti, että verkkopelejä pelanneet lapset saivat parempia Pisa-tuloksia kun ne, jotka viettivät aikaansa vain Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa.

Lähde: International Journal of Communication 9.8.2016Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
ROPECON Kaaos ja järjestys - Puolenkuun Pelit
Helsinki Messukeskus 29-31.7.

Ropecon on Suomen suurin roolipelitapahtuma, johon saapuu vuosittain yli 3000 kävijää. Kolmipäiväinen pelifestivaali tarjoaa ohjelmaa pöytäroolipeleistä larppeihin, kortti- ja figupeleihin sekä lautapelailuun. Itse pelaamisen ohella näkyvä osa ohjelmaa ovat luennot, paneelit ja työpajat.

Ropeconissa järjestetään myös historialliset tanssiaiset, bofferiturnajaiset, useita kilpailuja ja niin paljon muuta ohjelmaa, ettei kaikkea ehdi mitenkään Irtonoppa: Scatter Dicekokemaan yhden viikonlopun aikana. Ropeconiin kannattaakin tulla ennakkoluulottomasti kiertelemään ja osallistumaan itseä kiinnostavaan ohjelmaan!

Lisätietoja: https://2016.ropecon.fi/fi/ropecon/


Puolenkuun Pelit Ropecon tapahtumassa:


- Onnekas noppa kaupanpäälle!
> Voit saada mahdollisuuden heittää D6:sta ja kuutosella saat 5 € lahjakortin!

Big Badaboom
- Osta yli 50 €:lla ja saat pommipelin kaupanpäälle!


- Kaikki miniatyyrit ja oheistuotteet -10%
- Myös jo alennetuista hinnoista!


- MTG Boosterit 3kpl 10 €
- Pokemon boosterit 3kpl 12 €


Myymälöissä ja verkkokaupassa kannattaa tarkkailla ensi viikon saapuvia varastoja, kun herkkuja, harvinaisuuksia ja tarjoustuotteita jää tapahtumasta yli.
ropecons

ropecons fightPelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Warhammer Age of Sigmar uusi alku ja aikuistuminen

Ristiriitaisen vastaanoton julkaisunsa yhteydessä saaneeseen miniatyyripeli Age Of Sigmariin on saapumassa uusi kattava sääntöpaketti. Generals Handbook -kirjan kanssa järjestät tarinalliset kotipeli-illat, kampanjat sekä tiukat turnaukset.

Pelaajien huutoon on vastattu ja kaikki Warhammer: Age Of Sigmar peliin kuuluvat figuurit saavat tässä kirjassa pistearvot, joiden avulla tasaväkisemmät kilpapelit ovat taas mahdollisia.
Destruction Battletome: Bonesplitterz (hb)
WH: Age of Sigmar Generals Handbook -kirja kuuluu olennaisena osana jokaisen fantasiaminiatyyripelaajan kokoelmiin ja voit ostaa omasi Puolenkuun Peleistä 18e alehintaan!

Games Workshop herättää Warhammer maailmaa henkiin myös edullisemmalla Storm Of Sigmar-aloituspakkauksella ja uusilla sotajoukoilla.

Säännöt löytyy nyt netistä suoraan Suomennettuna. Linkki sääntöihin

Stormcast Eternals Easy To Build: Liberators
Warhammer: Age of Sigmar Generals Handbook Warhammer Age of Sigmar
Generals Handbook 18,00 €
Warhammer Age of Sigmar: Storm Of Sigmar aloituspaketti

  Warhammer Age of Sigmar
  Storm of Sigmar -aloituspakkaus 23,40 €

  13 easy-to-build miniatures
  a 32-page booklet containing rules
  4 exclusive linked battleplans
  and a 6-inch ruler printed on the back cover.

Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
E3 2016 Julkaisutietoja
Gran Turismo Sport (Sony)


PlayStation 4 yksinoikeudella kaahava Gran Turismo Sport on Polygonin ensinäyte uuden pelikonsolin tehoista. Peli panostaa huolella moninpeliin ja siinä voi ajaa FIA:n tunnistaman eSport-lisenssin.

Autoilemaan pääsee marraskuussa 2016.

__________________

The Last Guardian (Sony)


Ikuisuus projektilta tuntunut peli alkaa viimein valmistua. Last Guardianista oli E3:lla i pelattavana noin 40minuutin pätkä, joka lupasi huikeaa yhteistyötä tekoäly Trico-jätin kanssa. Julkaisua odotellaan loppu vuoteen.

__________________

The Surge (Deck 13)


Lords of the Fallen -toimintaroolipelin kehittäjä Deck13 työstää Dark Soulssita vaikutteita ottavaa The Surge -peliä. Tulevaisuudessa vain exo-puku suojaa maailman vaaroilta, ja lisäosilla ja aseilla pultattuna vaarat pysyy loitolla.

Julkaisussa 2017 PC:lle, Xbox One:lle ja PS4:lle.
__________________

Sony Skylanders - Imaginators (Sony)

E3 conferenssissaan, Sony vahvisti Crash Bandicootin lisäämisen Skylanders Imaginators - peliin. Pitkäaikainen huhu Crash Bandicootin paluusta näyttäisi käyvän toteen, mutta samalla kyseinen hahmo saa osansa Skylanders - Imaginatorsissa. Toinen pitkäaikainen pelihahmo; Spyro lohikäärme tekee myös ilmestymisensä samassa pelissä. Tämän lisäksi Skylanders Imaginatorsissa tulee olemaan vapaa hahmoeditori.

Skylanders Imaginators ilmestyy 14.10.

______

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. (Ubisoft)

Ubisoftin julkaisema Tom Clancy's Ghost Recon saa jatkoa, Ghost Recon: Wildlandsin muodossa.
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands sijoittaa pelaajat Boliviaan salaisiin tehtäviin, tavoitteenaan hajoittaa Santa Blance huumekartellin ja korruptoituneen hallituksen yhteistyötä. Pelin maailma tulee olemaan täysin avoin ja jaettu 10 alueeseen, jossa jokaisessa on omat tehtävänsä ja johtajansa.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands julkaistaan 7.11.2017. PS4, Xbox One, PC

______

Watch Dogs 2 (Ubisoft)

Ubisoftin julkaisema, avoimen maailman hakkerointipeli Watch Dogs saa jatko-osan. Ubisoftin 20 minuuttisessa pelisessiossa tuli ilmi useita pelisarjaan liittyviä uudistuksia. Peli on saanut uuden esimerkiksi päähenkilön; Marcus Hollowayn. Tämän lisäksi pelin kartan oletetaan olevan entistäkin isompi, kattaen yksinkertaistetut versiot San Franciscosta, Oaklandista ja Silicon Valleysta.

Watch Dogs 2 ilmestyy Playstation 4:lle, XBOX Onelle, ja PC:lle 16. Marraskuuta.
______

Legend of Zelda: Breath of The Wild (Nintendo)

Nintendon pitkäaikainen pelisarja: Legend of Zelda saa vihdoin jatkoa.

E3:ssa esitelty Legend of Zelda: Breath of The Wild, julkaistaan alustavasti vuonna 2017 ja tulee olemaan suurimmalta osin samanlainen sekä WII U:lla, että tulevalla Nintendo NX - konsolilla.

Pelin maailma myös tulee olemaan täsyin avoin ja mukana tulee olemaan useita uusia aseita ja kykyjä. Breath of The Wild ei myöskään tarvitse Wii U:n Gamepadia pelaamiseen.

______

Final Fantasy XV VR tuki myöhemmin (Sony)

Sony kertoi tapahtumassa, että 30 Syyskuuta julkaistavassa Final Fantasy XV:ssä tulee olemaan lisänä Virtual Reality tuki yksinomaan Playstation 4:n omistajille.

Pelisarjan ohjaaja; Hajime Tabata täsmensi, että Final Fantasy XV:n VR tuki tulee nimenomaan pelin mukana, eikä sitä voi ostaa erikseen.
FF XV:n VR tuen oletetaan ilmestyvän kuitenkin hieman myöhemmin pelin julkaisusta, 13. Lokakuuta 2016.

______

Batman: A Telltale Game Series.

Telltale julkisti E3 demossaan uusimman pelinsä, jonka päähenkilönä on tällä kertaa Batman.
Telltalen tyyliin, peli julkaistaan osissa joita tulee yhteensä viisi.
Ensimmäisen jakson pitäisi ilmestyä kesällä 2016.

_____

Dishonored 2 (Bethesda) (Arkane Studios)

Bethesda tarjosi lisämaistiaisia jo aiemmin julkistetusta Dishonored 2 pelistä.
Pelin tapahtumat jatkuvat siitä mihin aikaisempi peli loppui ja päähenkilönä toimii nyt aikuiseksi kasvanut Emily Kaldwin.
Corvo Attano tekee myös paluun tässä pelissä joten päähenkilöitä on siis kaksi.

Dishonoredissa tyypillisesti hiiviskelyn tukena oli paljon yliluonnollisia voimia, mutta Dishonored 2: kyseisiä voimia voi myös olla hyväksymättä ja pelata peliä ilman niitä. Pelissä on kuitenkin paljon erilaisia aseita, sekä apuvälineitä käytettävänä.

_____

Titanfall 2 (EA)

Yksi EA:n isoista E3 julkaisuista on Titanfall 2. Titanfall 2 jatkaa jälleen mech - räiskintää, sarjan jatko-osassa.
Jo aiemmin näytetyssä trailerissa tuli ilmi useita uusia pelin ominaisuuksia, kuten lukuisia uusia titaaneita, käytettäviä miekkoja, sekä uniikkeja kykyjä eri titaaneille.
Odotettavissa olisi myös suurempia pelialueita, enemmän pilottikykyjä, sekä tartuntakoukkuja.
Jatko osassa tulee myös olemaan kokonainen yksinpeli kampanja, jota voi pelata myös offline tilassa.
Titanfall 2:n julkaisupäivä on 28. Lokakuuta 2016.
_____

Crash Bandicoot Remaster (Sony)

Crash Bandicoot pelisarjan fanit kokivat positiivisen yllätyksen kun Sony Ilmoitti tekevänsä remasteroidut versiot kolmesta ensimmäisestä Crash Bandicoot pelistä Playstation 4:lle.
Kyseinen ilmoitus tuli julki sen jälkeen kun Crash Bandicoot ilmoitettiin sisältyvän Skylanders: Imaginatorsin PS4 versioon.

_____

The Elder Scrolls V: Skyrim Remaster. (Bethesda Game studios)

Yksi Bethesdan E3 julkistuksista on The Elder Scrolls V: Skyrimin uudelleen remasteroidun version saapuminen PS4:lle, XBOX Onellle ja PC:lle.

Pelin grafiikoita on päivitetty huomattavasti ja se tulee sisältämään paljon uusia visuaalisia efektejä, kuten esimerkiksi uusia shadereitä ja valaistusefektejä.

Kyseinen Special Editioniksi kutsuttu tulee sisältämään täyden PC version mod-tuen nyt myös konsoleilla.
The Elder Scrolls V: Skyrim Remasterin julkaisupäivä on 28. Lokakuuta, kaikille alustoille.

_____

Horizon Zero Dawn (Guerrilla Games)

Killzone pelisarjan kehittäjänä tuttu Guerilla Games menee aivan uuteen suuntaan uudella pelillään: Horizon Zero Dawn.
Kyseessä on PS4:lle ilmestyvä. avoimen maailman roolipeli. Pelin tarina kertoo 1000 vuoden päässä olevasta tuhon jälkeisestä maailmasta,
jota johtaa robottidinosaurukset nimeltä Machinet. Pelin päähenkilönä toimii Aloy niminen nainen, joka on sekä taidokas metsästäjä, että kapinallinen taistelija.
Peli sekoittaa hienosti sekä teknologiaa, että luonnonvaraisuutta, joka näkyy sekä ympäristössä, että hahmoissa ja vihollisissakin.
Taisteluun on myös selvästi panostettu ja paljon uniikkeja taistelukykyjä tulee olemaan käytettävissä.
Horizon Zero Dawn olisi tulossa alustavasti PS4:lle 28 Helmikuuta 2017.

_____

For Honor. (Ubisoft)

Ubisoft ilmoitti E3:ssa uudesta Viikinkiaiheisesta pelistään, nimeltä; For Honor.
Pelissä pelaajat saavat ohjata sekä Samurai, että Knight puolien hahmoja. Ubisoft myös antoi hieman lisätietoa pelin tarinasta. Pelaajat tulevat tasitelemaan
valitun puolensa hahmoilla ja varmistamaan oman puolensa voiton sotapäällikkö Apollyonia vastaan.
Seuraavaan For Honorin Alpha testaukseen voi ilmoittautua pelin sivuilla.

_____

Death Stranding (Kojima Productions)

Hideo Kojima ilmoitti E3:ssa uuden studionsa seuraavasta isosta pelistä. Death Stranding - niminen action peli, joka tulee olemaan pelityyliltään
hyvin erilainen Metal Gear pelisarjan peleihin verrattuna. Kojima mainitsi että Death Stranding voisi vedota erityisesti The Divisionin ja Unchartedin faneihin.
Peli esittelee paljon uusia ideoita, esimerkiksi elämän ja kuoleman yhteydestä. Tarinaan onkin siis panostettu rutkasti.
Peliä on suunniteltu ilmestyvän PS4:lle ja PC:lle. Lisätietoa pelistä tulossa myöhemmin.
_____

Tekken 7 (Bandai Namco)

Tekken pelisarja tekee paluun, kun Bandai Namco ilmoitti E3:ssa pelisarjan seitsemännestä osasta. Virallisessa trailerissa näkyi sekä pelisarjan
tunnettu hahmo; Heihachi Mishmima, sekä Street Fighter pelisarjan Akuma taistelemassa keskenään.

Tekken 7 olisi tulossa alustavasti XBOX Onelle ja PC:lle ensi vuoden alussa, mutta myöhemmin myös PS4:lle. PS4 julkaisulle ei kuitenkaan ole vielä tarkempaa ajankohtaa tiedossa.

_____

Mass Effect Andromeda (Bioware)

Bioware teki suuren peli-ilmoituksen Mass Effect Andromedan muodossa. Pelisarja saa jatkoa täysin uusilla hahmoilla ja päähenkilöllä.
Pelin uusi Protagonisti; Ryder on aiempien pelien komentaja Shephardiin verrattavissa hyvin erilainen hahmo. Siinä missä Shephard oli tunnettu sankarillinen päähenkilö,
on Ryder enemmän käytännöllinen henkilö, joka on joutunut keskelle dramaattisia tapahtumia ja tulee kehittymään paljon tarinan edetessä.
Ryder on tarinan mukaan lähetetty Andromedaan etsimään uutta kotia ihmiskunnalle. Pelin alkua onkin kuvattu hieman synkemmäksi aiempiin verrattuna.

Bioware on kertonut julkistavansa lisätietoa pelistä myöhemmin syksyllä.

_____

Outlast 2 (Red Barrel Games)

Red Barrel Gamesin kehittämän kauhupelin Outlastin jatko-osasta annettiin lisää maistiaisia tämän vuoden E3:ssa.
Ensimmäisen pelin tapahtumapaikasta; hylätystä mielisairaalasta on nyt siirrytty ulos Arizonan aavikolle, jossa päähenkilö Blake Langermann
ja vaimonsa Lynn päätyvät tutkimaan mysteeristä murhaa. Pelin ympäristön odotetaan olevan siis hieman avoimempi.
Outlast 2 myös jatkaa perinteistä aseetonta selviytymiskauhu kaavaansa, jossa pelaajan ainoana apuna on
yönäöllä varustettu videokamera. Taistelu siis pitää unohtaa piileskelyn tieltä. Outlast ilmestyy oletettavasti 2016 syksyllä.

_____

The Witcher Gwent Standalone (CD Projekt Red)

Hieman erilaisena ilmoituksena, CD Projekt Red sanoi julkaisevansa Witcher- pelisarjan sisäisen korttipelin; Gwentin nyt erillisenä korttipelinä.
Gwent jatkaa samaa tyyliään kuin The Witcher 3-pelin sisällä, mutta vie tätä pidemmälle. Gwentissä on uniikki taidetyyli ja se seuraa The Witcher - perlisarjan
tarinamaailmaa. Kaikkea on kuitenkin parannettu standalonessa pelin sisäiseen versioon verrattuna. Vaikka kyseessä onkin korttipeli, tulee Gwentissä olemaan täysikokoinen
ja ääninäytelty tarinakampanja.
Pelistä tulee suljettu betaversio XBOX onelle ja PC:lle syksyllä ja tähän voi rekisteröityä jo nyt.
Peli julkaistaan Xboxille, PS4:lle ja PC myöhemmin ja lisätietoa tästä on tulossa.

_____

Razer Glove One On-Camera. (Razer)

Razer demonstroi E3.ssa uutta 'Razer Glove On-Camera - hansikastaan, joka yhdistää sekä nykyaikaista VR teknologiaa, että
haptista kosketusteknologiaa. Käyttäjä voi siis näinollen 'koskettaa' Virtuaalista todellisuutta. Hansikasta käytetään yhdessä VR headsetin kanssa ja Razerilla onkin oma VR headsettinsä, nimeltään
OSVR, joka toimii yhdessä Razer Globe On-Cameran kanssa.

______

Paper Mario Color Spash ja Mario Party Star Rush (nintendo)

Nintendo ilmoitti Legend of Zelda: Breath of The Wildin ohella kahdesta uudesta Mario-pelistä.
Mario Party: Star Rush tulee ilmestymään 3DS:lle 4. Marraskuuta 2016 ja tulee sopimaan paremmin juuri käsikonsoli pohjalle. Tällä kertaa kaikki pelaajat liikkuvat samaan aikaan,
sen sijaan että jokainen joutuisi erikseen odottamaan vuoroaan pelilaudalla. Mario Party : Star Rush seuraa aikaisemman 3DS Mario Party pelin; Mario Party: Islandin jälkiä, joka julkaistiin vuonna 2013.

Paper Mario Color Splash on jatkoa Paper Mario sarjalle, jossa kaksiuloitteinen Mario jatkaa seikkailujaan.
Tapahtumapaikkana pelissä on Prism Island, joka on menettänyt kaiken värinsä.
Paper Marion tulee siis palauttaa värit saarelle ja käyttää tähän apuna maali vasaraansa.

Peli ilmestyy WII U:lle 7.Lokakuuta 2016.

_____

 

Muita E3:ssa julistettuja ja esitelyjä pelejä:

- Forza Horizon 3
- Steep
- Alienware's Alpha R2 (tietokone)
- Dead Rising 4
- Battlefield 1
- Gears of War 4
- Persona 5
- Agents of Mayhem
- Injustice 2
- God of War
- Scalebound (PClle)
- Headlander
- State of Decay 2
- Resident Evil 7
- We happy few
- South Park: Fractured But Whole
- Halo Wars 2.
- Prey.
- DBZ Xenoverse 2.
- Pokemon Gol!
- The Recore.

 
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Microsoft Xbox One -uutuuksia

Xbox E3 -lehdistötilaisuudessa Los Angelesissa Microsoft paljasti useita uusia Xbox One -laitteita, uusia Xbox Live -ominaisuuksia ja kaikkien aikojen suurimman pelivalikoiman Xboxin historiassa. Lisäksi Xbox kertoi, miten se jatkaa työtään tuodakseen Xbox Liven kaikille laitteille ja verkkoihin – PC:lle, konsoleille, virtuaalitodellisuuteen ja mobiiliin – luodakseen uniikkeja kokemuksia, joihin kaikki pelaajat ovat tervetulleita.xbox one slim console

Uusi Xbox Play Anywhere -ohjelma antaa pelaajien ostaa pelin kerran ja pelata sitä molemmilla Windows 10:llä ja Xbox One -pelikonsolillaan jaetun etenemisen, pelitallennusten ja saavutusten kanssa. Jokainen Xbox E3 -lehdistötilaisuudessa näytetty Microsoft Studiosin peli tukee Xbox Play Anywherea, ja lisää pelejä on tulossa.

Esittelyssä uudet Xbox One -laitteet:

 • Xbox One S: Tuomme markkinoille uudella designilla varustetun valkoisen Xbox One -pelikonsolin, joka on pienin ja kompaktein Xbox-konsoli koskaan. Xbox One S on jopa 40 % edeltäjäänsä pienempi ja siinä on sisäänrakennettu virtalähde. Laitteella voi katsella Blu-ray-elokuvia sekä striimata 4K Ultra HD -videoita kumppanien kuten Netflixin palvelusta. High Dynamic Range (HDR) -tuen avulla pelien ja videoiden värit loistavat rikkaina ja valoisina.
 • ”Project Scorpio”: Tulossa loppuvuodesta 2017 kaikkien aikojen tehokkain pelikonsoli työnimeltään ”Project Scorpio”. Laitteessa on 6 teraflopin grafiikkaprosessori, joka tarjoaa pelaajille aidon 4K tarkkuuden ja VR -tuen.
 • Uusi Xbox Langaton ohjain: Päivitämme Xboxin langatonta ohjainta pelaajien toiveiden mukaisesti. Uusi ohjain saa paremman otepinnan ja valkoisen värin, joka on linjassa Xbox One S -mallin kanssa. Ohjaimessa on myös Bluetooth-tuki, joka mahdollistaa langattomuuden Windows 10 PC:lle ja tableteille.
 • Xbox Elite Limited Edition Gears of War 4 Langaton ohjain: Yhteistyössä Coalition pelistudion kanssa toteutettu tyylitelty Gears of War 4 peliohjain on pelaajien valinta.
 • Xbox Design Lab: Fanit voivat luoda haluamansa virallisen Xbox Langattoman ohjaimen yli 8 miljoonasta värivaihtoehdosta.

Pelaajien yhdistäminen Xbox Livessä:

 • Klubit Xbox Livessä: Uusi tapa pelaajille pitää yhteyttä toisiinsa ja luoda yhteisöjä ihmisten kanssa, joilla on samanlainen pelityyli, henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet ja arvot.
 • Looking for Group Xbox Livessä: LFG on helpoin tapa etsiä peliseuraa sopivista pelaajista, jotka ovat valmiina hyppäämään välittömästi mukaan peliin.
 • Arena Xbox Livessä: Uusi online-turnausalusta, joka on suunniteltu kaikille – aloittelijoista ammattilaisiin. Arena tuo kilpailullisen pelaamisen Xbox Onelle ja Windows 10:lle.
 • Alustojen välinen moninpeli: Pelaajat Xbox Onella ja Windows 10:llä voivat pelata nyt valikoitujen pelien moninpelejä yhdessä.
 • PC-pelit (Win32) Xbox Livessä: Tänä kesänä saapuvan Xbox-päivityksen myötä näet suosituimmat PC-pelit Xbox Livessä, ja uusia lisätään joka kuukausi.
 • Kielialueen riippumattomuus: Fanien palautetta on kuultu ja mahdollistamme kielen vapaan valinnan, jotta pelaajat voivat valita minkä tahansa tuetun kielen käytettäväksi Xbox Onella sijainnista riippumatta.

Löydät kaikki päivän uutiset virallisesta lehdistötiedotteesta alta ja lisätietoja sekä lehdistömateriaalia Xbox Wirestä: http://news.xbox.com (E3-materiaalit: http://news.xbox.com/media)

Lisää uutisia luvassa koko E3-messuviikon ajan Xbox Daily @ E3 -lähetyksissä: https://news.xbox.com.

Löydät kaikki lehdistötilaisuuden videot soittolistalta täältä: www.youtube.com/xbox  


- lähde Microsoft


sea of thieves RARE XBOX ONEforza horizon 3halo wars 2
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
PayTrail Collectors lasku / osamaksu uusi maksutapa!

Suomalainen PayTrail tarjoaa edullisen ja vaivattoman laskujärjestelmän.

Lasku aktivoidaan postituksen yhteydessä, jonka jälkeen PayTrail lähettää erikseen laskun postitse.
Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne kätevästi pienempiin eriin.  Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1.60 % /kk (nimellinen vuosikorko 19,20 %).

Tilaajan täytyy olla 20vuotta täyttänyt.
Tunnistautuminen Paytrailin järjestelmissä pankkitunnuksilla ja henkilötunnuksella.
Tilaajan toimitusosoitteen pitää olla väestörekisterin osoite.

Uusi maksutapa - lasku tai osamaksu - nyt vain 1,90 €
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat
Pomminvarmaa kesäviihdettä Puolenkuun Peleistä!

Big Badaboom -pommipeli 5 €/kpl

Tarjous voimassa verkossa ja Lahden myymälässä, niin kauan kuin tavaraa riittää!

Katso varastoon saapuneet lautapelit täältä.


Big BadaboomBig Badaboom -peli
Warhammer Quest: Silver Tower lautapeli
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Games Workshop herättää henkiin fantasiatunnelmia luolasto- ja hahmoseikkailua uudella otteella.
Klassikkopelin uudessa painoksessa sankarit seikkailevat Tzeentch jumalan Hopeisessa tornissa maineen ja kunnian perässä!

Peli toistaa harvoin itseään, joten pelattavaa ja tutkittavaa riittää pitkäksi aikaa.
Pelissä yhdestä neljään pelaajaa taistelee itse pelilautaa vastaan.
Pelilaatikko sisältää kaiken pelaamiseen tarvittavan ja miniatyyrien laatu on alan huippua.

Itse paketti sisältää monipuolisen valikoiman sotajoukkoja ja kaikkia miniatyyrejä voi myös käyttää Warhammer: Age of Sigmar -miniatyyripelissä.
Games Workshop aikoo lisäksi julkaista lisäosia Warhammer Questiin.


Warhammer Quest: Silver Tower (Lautapeli)  105 €
Warhammer Quest: Silver Tower (Lautapeli)
Peliuutisia huhtikuu 2016
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumatPelivuosi etenee kohti kevättä - aika on nauttia nyt menneistä hedelmistä ja valtavasti edullisesta pelivalikoimasta.Tarkista tarjoukset, päivittäin uusia erikoishintoja ja aleja!

Cyberpunk 2077 kehittäminen on hyvässä vauhdissa CD Project RED studion käsissä. Mahtavasti Witcher 3:sta on kuulemma opittu paljon, ja ohjelmisto tulee kehittymään valtavasti. Studiolla on yli 80 pelialantyöpaikka hakusessa. Julkaisua odotellaan aikaistaan ensi vuodelle.

Suomalainen latauspeli Alienation PS4:lle on juuri julkaistu. Metacriticin arviot on lähes kaikki kehuvia ja keskiarvo on 80%. Jospa joskus Suomalaiset 'pienet' studiotkin luottaisivat tulevaisuudessa levyjulkaisuisujen tuomaan maineeseen ja näyttävyyteen.

• Gearbox laskee viikon päästä odotetun Battlebornin taistelukentälle.Räiskintästudion työnalla on jo kovassa tahdissa Borderlands 3.

• Microsoft on ilmoittanut peruuttavansa Fable Legendsin ja samalla mahdollisesti sulkevansa peliä kehittäneen Lionhead Studiosin.

Total War: Warhammer peliin on luvassa ilmaista lisäsisältöä, joka käsittää uusia yksiköitä, taikuutta, rotuja sekä sankareita. Tilaa omasi ajoissa, koska tästä voi hyvinkin tulla vuosikymmenen strategiatapaus.

Codemasters on hankkinut ajopelitalliinsa Evolution Studiosin, jonka taidonnäytteitä ovat suositut ajopelit GRID, DiRT, DriveClub sekä Motorstorm.

Quantum Break oli Englannin myydyin peli viime viikolla ja eniten myynyt Microsoft Studiosin ulkopuolella tehty Xbox One julkaisu. Suomalaisten suurmenestys on kuitenkin saanut muutaman karhean arvion kehujen ja suitsutuksen keskelle.

Dark Souls III lautapeli murjoo pelaajien haastamisen taas uusille tasoille. Steamforged Games on käynnistänyt Kick Startterin jolla rahoitetaan Bandai Namcon virallista lautapeliä. "Tämä tulee olemaan vaikein lautapeli, jota olet koskaan pelannut".

• Microsoftin pelipuoli huhuilee tarjoavansa Xbox One -Slim mallia tänä vuonna. Ensijulkaisu mahdollisesti E3:ssa tänä vuonna ja vettä huhumyllyyn lisää Microsoftin lehdistötilaisuus 13.6

Gears of War 4 julkaistaan Xbox Onelle 11.10. ja tarina jatkuu 25 vuotta kolmososan jälkeen.

• Privateer Press:n Warmachine ja Hordes miniatyyripeleistä tulevat uudet versiot 29.6 ja core-säännöt ovat saatavilla netistä jo 12.6.

------------------------------------------------------------
ARVOSTELUMENESTYKSET:
------------------------------------------------------------

==========================

- Quantum Break 77% XONE

Julkaistu myös: PC

"Remedy's newest action-adventure is ambitious, looks gorgeous and has great action, but the story doesn't quite live up to its potential." 86/100 Pelit

==========================

- Ratchet & Clank HD 86% PS4

Julkaistu myös: PC

"Astonishing and superb reboot for one of the best exclusive PlayStation platform/action adventures games of all time." 90/100 3DJuegos

==========================

- Life is Strange 83% PC

Julkaistu myös: XONE, PS4

"A game about friendship, growing up, and, strangely enough, manipulating time. And it works beautifully. After the somewhat shaky start, Life Is Strange has become
one of the best story experiences of the year." 87/100 Pelit

==========================

- DiRT Rally: Legends Edition 87% XONE

Julkaistu myös: PS4, PC

"For our money, this is easily the best rally game ever released. Not only that, it's transcended the scope of that admittedly small genre and is surprisingly close
to the top of the general racing game category, too." 90/100 Pure Xbox

==========================

- Dark Souls III 90% PC

Julkaistu myös: PS4, XONE

"If you're a Souls fan, you should play this game, and if you haven't yet dug into this nightmarish world, Dark Souls III is an excellent place to start. "
90/100 GameWatcher

==========================

Arvostelut: www.metacritic.com
PlayStation VR julkaisutietoa

Sony hyppää konsoleista vahvasti virtuaalilasien maailmaan jo loppuvuodesta 2016. Sony PlayStation VR-virtuaalilasit pyritään saamaan jo joulumarkkinoille PS4:lle, mutta huikean kysynnän takia toimitukset saattavat lipsua 2017 vuoden alkuun.

Hinnaksi tulee euroopassa noin 450-500euroa, ja mukaan tulee ainakin laitetta esitteleviä ohjelmistoja. Kohtuu korkeasta hinnasta huolimatta laite on selkeästi kilpailijoita, Oculus Riftiä ja HTC Viveä edullisempi.

Sonyn etuna on massiivinen PS4-konsolikanta ja laadukas ja varma laite- ja pelituotanto. PlayStation VR:n ohjauksessa toimii padin lisäksi Move-kapulat sekä kamera, joka tekee mm.. näyttävää ilmeentunnistusta lennosta.

Laitteen julkaisun yhteyteen saapuu ainakin seuraavia nimikkeitä: Rez Infinite, Megatron Rainfall, Xing: The Land Beyond, Golem, Super Hypercube, DriveClub VR, The Playroom VR, Rigs, VR Worlds sekä Until Dawn: Rush of Blood.

Sony PlayStation VR


Half Life 3 julkaistaan 2017
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat


Valve paljasti vihdoinkin julkaisuajankohdan ja uuden yhteistyökumppanin Half Life 3-pelille.
Half Life 3 julkaistaan ensimmäisenä ainoastaan Nintendon tulevalle uudelle konsolille vuoden 2017 ensimmäisellä neljännekselle.

Peli tulee käyttämään mullistavaa koko kropan ohjausmoottoria, jossa lehdistötiedotteen mukaan myös jaloilla on tärkeä rooli. Nintendon konsolista ja uudesta Half Lifesta odotetaan uusia ihmeellisiä tietoja kevään pelimessuilla.

halflife3 yea right!INFINITY - miniatyyripeli tulevaisuudessa

Tervetuloa tulevaisuteen - noin 150 vuoden päästä ihmiskunta on asuttanut planeettoja ympäri galaksia ja jakaantunut omiksi valtioisiin. Epäluottamus vallitsee valtioiden välillä ja vakoilu vallitsee. Aina ei vältytä yhteenotoilta ja kaupungeissa syntyy taisteluita.

Infinity on 28mm skaalan scifi-miniatyyripeli, jossa pelaajat kontrolloivat omaa yksikköään. Yksikkö koostuu sotilaista, joilla on omat taitonsa. Taistelut ovat intensiivisiä, jotka käydään kaupungin rakennusten välissä, päällä ja sisällä.

Infinity on rantautunut Puolenkuun Peleihin ja valikoimasta löydät sääntökirjan, aloituspakkaukset, yksiköt sekä rakennukset. Liikkeissä on myös mahdollista päästä testaamaan peliä.
Infinity: Hephaestus Scenery Pack

 Infinity Core Rulebook 3rd EditionHae Infinity tuotteet ja armeijapaketit >
 

Mitä tarvitset peliin:
Yksiköt
Noppia (D20)
Mitan
Pelialustan (tai pöydän)
Rakennuksia maastoksi (tai laatikoita kuvaamaan rakennuksia)

HAE Viralliset Infinity maastot  >

Yksiköt kasataan kokoamattomina ja maalaamattomina. Suosittelemme kokoamiseen pikaliimaa ja Vallejon maaleja.

HAE GaleForce 9 pikaliima >
HAE Vallejon maalit >

Infinity: Haqqislam Starter Pack
HELMIKUUN PELITILANTEET


PELIUUTISIA:

- Fallout 4 saa kunnollisen selviytymismoodin. Betheda muokkaa nyt heppoiseksi haukutun osion uudestaan ja ongelmia tulee kun uni, ruoka on vähissä ja taudit kalvaa kroppaa ydinsodanjälkeisessä maailmassa.
Viimeisin päivitys tilanteisiin toi konsoligrafiikoita astetta paremmiksi.
Sopivasti FALLOUT on nyt tarjouksessa!

- Destiny laajenee isosti 2017 uudelle versiolla, kertoi kehittäjä Bungie. Tänä vuonna nähdään vielä iso lisälevy nykyiseen nettisotaan, joka on kerännyt laajat ja innokkaat pelaajamäärät - 35miljoonaa pelaaja 31.12.2015.

- Ubisoft ottaa askeleen taaksepäin ja julkaisee uuden Assassin's Creed pelinsä vasta vuonna 2017. Huhut kertovat, että nimi olisi Empire ja sijaintina muinainen Egypti. Tarkoitus olisi lisätä salamurhaajien sarjaan Witcher -maista vapautta ja seikkailuntuntua. Kehittäjän toimii Black Flagista kokemuksia kerännyt tiimi..

- Deadpool elokuva on ensi-illassa tänään. Tämän kunniaksi DEADPOOLia tarjolla alehintaan.

- Suomalainen kahden hengen pelitiimi rakentaa Reset-puzzepeliä. Portalista mallia ottava peli sijoittuu maailmaan, josta ihmiset on kadonneet. Aikamatkailua käytetään ongelmanratkontaan kun neljä robottiversiota ahertaa todella näyttävissä ympäristöissä. Peli on rakennettu kokonaan omalle pelimoottorille ja se on saanut erinomaisen vastaanoton Steamin-ennakkoissa.

- Pelaajien vanhentuessa kilpailullinen pelaaminen vähenee. Asiaa tutki Quantic Foundry yli 140,000 pelaajan tutkimuksella. Yli kahtatoistamuuttujaa käyttämällä todettiin, että strategiapelit maistuvat parhaiten myös pelivuosien karttuessa. Keski-ikä nykypelaajalla on jo 35 ja kokemusta karttuu lisää jatkuvasti.

- Dragons Dogma PC julkaisu on osoittautunut Capcomille jo kuukaudessa kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi PC-julkaisuksi. Avoimen maailman rope on erittäin arvostettu PS3 ja X360-pelaajien käsissä ja tämän perusteella Capcom lupailee sarjalle myös jatkoa.

- Amazon on julkaissut oman ilmaisen pelimoottorin, Lumberyardin. Sahatyömaalta syntyisi pelejä CryEnginen pohjalle rakennetulla moottorilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ja idea on tukea myös moninpelaamista Amazon Web Services-verkkopalveluilla.

- Titanfall 2 tulee sisältämään yksinpelikampanjan. Julkaisu tähtää vuoden 2016-2017 vaihteeseen. Mahtavien robottien mätke Titanfallin ykkösosa jäi kuitenkin verkossa lopulta vanhojen räiskintänimikkeiden varjoon, hyvistä arvosteluista ja sotaan lähdöstä huolimatta. Uskoa uuteen rynnistykseen riittää ja Respawn keskustelee parasta-aikaa myös TV-sarjan toteutuksesta.

ARVOSTELUJA:

• XCOM 2 PC 90%

"It comes together brilliantly. Thanks to a new spin on the same great tactical combat, plus unpredictable maps and randomized objectives and loot, XCOM 2 is an amazing game I'll easily put hundreds of hours into." 93/100 IGN

==========================

• The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel (US) PS3 86%

Julkaistu myös: PSV

"The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel is a traditional JRPG, in the best meaning of the word "traditional". It is complex, deep and varied, and sports surprisingly realistic and mature storyline and setting. Although a little slow, if you can adapt to its flowing you'll love this game and its unforgettable cast of characters." 88/100 Mutliplayer.it

==========================

• Arslan: The Warriors of Legend PS4 74%

Julkaistu myös: PC, XONE

"Arslan is a fun distraction and even more so with a friend. If fans of the warrior's games can enjoy this story and the themes preset here, I see no reason not to love it. I didn't know anything about Arslan or its history, yet still I was hooked." 75/100 ZTGD

==========================

Life is Strange 83% PC

Julkaistu myös: XONE, PS4

"A game about friendship, growing up, and, strangely enough, manipulating time. And it works beautifully. After the somewhat shaky start, Life Is Strange has become one of the best story experiences of the year." 87/100 Pelit

==========================

Arvostelut: www.metacritic.com
Quantum Break Xbox One:lle, PC:lle ja ilmaiseksi Alan Wake kylkeen

Remedy Entertainment ja Microsoft Studios kertoivat tänään mahtavia uutisia alle kahden kuukauden päästä julkaistavaan elokuvalliseen toimintaspektaakkeliin Quantum Breakiin liittyen. Suomen suurin pelituotanto saapuu myös Windows 10:lle 5. huhtikuuta...ja on saatavilla konsolipaketissa Xbox One pelin ennakkotilaajille. Kaikkiin Xbox One pelipainoksiin sisältyy Alan Wake ja sen lisälevyt!

Suomalaisen Remedy Entertainmentin uusin toimintaspektaakkeli, jossa aika on tärkein aseesi maailmanlopun uhatessa. Tiivistunnelmainen ja jännittävä tarina herää henkiin ennennäkemättömällä tavalla, kun pelaaminen yhdistyy mukaansatempaavaan TV-sarjaan. Aika itsessään hajoaa epäonnistuneen aikamatkustuskokeen myötä. Jack Joycen on taisteltava salamyhkäistä Monarch Solutionsia vastaan ennen kuin aika kirjaimellisesti loppuu. Tekosi ja valintasi pelissä heijastuvat TV-sarjan tapahtumiin, luoden uuden ja ainutlaatuisen viihdekokemuksen.

Quantum Break sisältää Xbox 360 Alan Wake -pelin latauskoodin ja se on pelattavissa Xbox Onella yhdessä The Signal ja The Writer -lisäosiensa kanssa. Julkaisuun tulee myös Quantum Break Xbox One-konsolipaketit.


quantum breaks
Suomen parhaita lautapelejä 2015


Suomalainen lautapelijulkaisija listasi myydyimmät pelit vuonna 2015.

Suomalaisten tekemä Eclipse-avaruusstrategia, on todella komeasti BoardGameGeekin listalla  12. korkeimmalle arvostettu.

TOP 10 -lautapelit vuonna 2015

 1. Port Royal -korttipeli
 2. Splendor-settikeräyspeli
 3. Battle Sheep -älypeli
 4. Carcassonne-laattojenasettelupeli
 5. Bohnanza-kaupankäyntipeli
 6. Dixit-korttipeli
 7. Love Letter -korttipeli
 8. Nations: The Dice Game -noppapeli
 9. Wonders -draftauskorttipeli
 10. Eclipse-avaruusstrategiaPeliuutisia vuoden loppuun ja tulevaa

• Alkuvuodesta ilmestyvä nuorisoystävällisempi räiskintä Plants vs. Zombies 2 ottaa ideoita mm. Destiny:stä. Pelaajamaksimiksi tulee 24 ja vaihtelua tuo mm. kuussa pelaaminen ja 14 eri hahmoluokkaa.plantszombies II

• Konami palkkaa väkeä kehittämään uutta Metal Gear solid -peliä. Sarjan luoja Hideo Kojima riitautui studion kanssa ja on nyt perustamassa omaa uutta studiota Sony:n tukemana, oletettavasti riitautumiseen johti mm. rahoitustahojen takoma tahti nopeammista julkaisusita ja Hideo Kojima haluaa kehittää pelejä nimenomaan pitkäjänteisesti laatuun painottaen.

• Bandai Namco tuo Japanin herkkuja eurooppaan ensi kesänä ja julkaisee God Eater 2: Rage Burst ja God Eater 2: Rage Burst -pelit kesällä PS4:lle, PSV:lle ja PC:lle.  Tales of Berseria roolipeli tulee PS4:lle ja PC:lle ja JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven toiminta ensi vuonna PS4:lle.One Piece: Burning Blood areenataistelua tulee Xbox One-, PS4-, PSVita- ja PC-laitteille. Japanissa uskotaan Vitan voimaan ja Sonyn käsikonsolille tulee vielä mechisotaa Mobile Suit Gundam Extreme Vs-Force.

Suomen Pelimuseo avaa ovensa tammikuussa 2017. Museokeskus Vapriikkiin Tampereelle avataan loppiaisena 2017 Suomen pelimuseo, joka kertoo suomalaisen pelaamisen monikymmenvuotisen historian sen ansaitsemissa puitteissa. Museo rahoitettiin myös Mesenaatti -joukkorahoitussivun kautta, jossa suurimpia yksittäisiä rahoittajia olivat Supercell ja Housemarque.
Suomen Pelimuseo

• Playstation-pomo vihjailee Infamous-sarjalle jatkoa. "Emme aio koskaan viedä IP:tä eläkkeelle. Olemme aina avoimia [uusille Infamous-peleille]. Se on jotakuinkin paras tapa, miten voin vastata tuohon", Rohde vastaa kysymykseen pelisarjan potentiaalisista jatkoista.

• Serral voitti kultaa IeSF 2015 -turnauksessa Starcraft II: Legacy of Void-pelissä. Joona "Serral" Sotala voitti Etelä-Koreassa järjestetyn IeSF 7th e-Sports World Championship 2015 -turnauksen aikaisin lauantaiaamuna 5.12. Suomen aikaa. Kyseessä on Sotalan ensimmäinen voitto kansainvälisessä offline-turnauksessa. Sotala voitti kilpailun erittäin varmoin ottein, finaalissa hän päihitti kiinalaisen Hu "JieShi" Jiajun 3.Final Fantasy: VII Remake

Final Fantasy 7:n uusioversio tuleekin episodeissa.Square Enix nimittäin ilmoitti juuri, ettei Final Fantasy 7 Remake mahdu yhteen julkaisuun. Sen sijaan peli tullaan julkaisemaan episodimuotoisena. Tekijät lupaavat jokaisen episodin tarjoavan pelaajille oman, uniikin pelikokemuksen. Square Enixin mukaan ratkaisu oli välttämätön, koska Final Fantasy 7:n toteuttaminen moderneilla teknologioilla vaatii verran resursseja, ettei peli vain yksinkertaisesti mahdu yhteen julkaisuun.

Playstation 2 pelit saapuvat Playstation 4:lle. Sony on tehnyt oman vastaiskun Microsoftin taaksepäinsopivuuteen, vaikka Xbox One sai etumatkaa. Playstation Network:iin on saapunut useita Playstation 2 pelejä päivitetyin grafiikoin ja trophy-saavutuksin. Siinä missä vanhoja pelejä pääsee pelaamaan Xbox Onella ilmaiseksi, joutuu ne ostamaaan Playstation 4:llä uudestaan. Kallistaako tämä päätös konsolisodan vaakaa toiselle osapuolelle ratkaisevasti?

System Shock 3 on tekeillä. Pelimaailman legenda ansaitsee näyttävän uudelleenheräyksen. Kehittäjä Otherside Entertainmentiin kohdistuu kovat odotukset myös tulevan Ultima-pelin Underworld Ascendant osalta. System Shock 2:n graafikko Nate Wells on myös mukana sekä kehittäjä Paul Neurath ja alkuperäisten System Shockien ääninäyttelijä Terri Brosius, joka esittää pelihahmo Shodania.

James Cameronin Avatar saa kolme jatko-osaa, joista ensimmäinen aikaisintaan 2017.
Käsikirjoituksien kanssa painiva Cameron haluaa säväyttää ja vakuuttaa laadulla, joten kehitysaika on sen mukainen.

avataarArvosteluja vuoden 2015 loppuun


Just Cause 3 PS4 87%syy toimia ja riehua

Julkaistu myös: PC, Xbox One

"This game doesn't innovate much over its predecessors but it has an interesting component of creative and open action. Just Cause 3 is one of those sandboxes that, in the long term and when you have played many hours, is not fun, it's simple entertainment. Avalanche Studio gets one of the most agile, rapid and interactive open worlds, it's a pure explosion of gameplay. " 85/100 LaPS4

==========================

DIRT: Rally  PC 87%Dirt: Rally (EMAIL - ilmainen toimitus)

Julkaistu myös: PS3, PS4, PSV

"Merciless, more simulative than any other rally game released in the last year and pretty darn satisfying. Thanks, Codemasters." 93/100 IGN Italia

===========================

Helldivers PC 87%

Julkaistu myös: PS3, PS4, PSV

"The gameplay is addictive and incredibly well done but beware a lot of things can kill you, your own grenades and defective turrets, team members shooting you in the back on purpose or by mistake, even while waiting for the extract shuttle it landed on me leaving me as a red smear across the planet. " 90/100 Brash Games

===========================

• Xenoblade Chronicles X WIIU 84%Xenoblade Chronicles X

"Xenoblade Chronicles X is a difficult game to judge. It's completely different from any Japanese RPG we are used to playing and the sheer amount of content is just mind-blowing. There are a few flaws here and there; however, it's just plain incredible that this game runs on the Wii U hardware as it is. The planet Mira is the true star, here: not the story nor the characters, but a whole alien world." 96/100 Multiplayer.it

=========================== 

• Tom Clancy's Rainbow Six Siege Xbox One 74%

Julkaistu myös: PC, PS4Tom Clancy's: Rainbow Six Siege 

"Despite the barbed wire and reinforced walls that Rainbow Six Siege makes you walk through in order to get to the meat of the gameplay, I can't stop thinking about how much fun that gameplay is. " 79/100 IGN

===========================

Arvostelut: www.metacritic.comPeliuutisia ja tulevia

Star Control on palaamassa pelimaailmoihin. Legendalle on kovat odotukset, ja maailmojen luomiseen ja pelin kehitykseen voi osallistua jo nyt StarDock Founders Program sivuston kautta.
starcontrol
Witcher elokuvaa ja tv-sarjaa on kehitteillä alkavaksi 2017. Tarinat pohjautuvat The Witcher and Lesser Evil -kirjoituksiin.

Fallout 4 on yltänyt jo yli 12 miljoonan myynteihin. Mahtavuutta siivittää nouseva modikulttuuri ja oman tukikohdan rakentelusta on jo esitelty huikeita saavutuksia.

Eve Onlinen yksi kuuluisimpia pelaajia on kehittämässä kickstarterin kautta scifi-kirjaa pelissä tapahtuneen sodan pohjalta. The Fountain War tulisi täyteen toimintaa, ahneutta, mahtavaa teknologiaa, pettämistä, likaista politiikkaa ja mahtavia avaruustaisteluita ja yksittäisiä sankaruuden hetkiä.

Deadpool saapuu teattereihin 12.02.2016. Pelijulkaisuissa PS4:lle ja Xbox One:lle julkaistiin juuri Deadpool, joka on paranneltu ja hiottu versio PS3/X360-versiosta täynnä toimintaa ja rajua huumoria.Deadpool

Sociable Soccer on kehitteille Suomalaisessa nimekkäitä kehittäjiä täynnä olevassa Combo Breaker studiossa, peli julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.  Mukana on Sensible Soccerin tekijä John Hare, jonka pelihistoriasta löytyy myös mm. Cannon Fodder ja Speedball 2 HD.

PlayStation 4 saa PS2-emulaation. PS2-pelien pelaamista ei moni ehkä ensiajatuksella halua uuden ajan teräväpiirtoon, mutta toisaalta tuhansien pelien valikoimat, PS4:n ja uuden ajan teknologian tuoma paranneltu kuvanlaatu, pixelimäärä ja 3D-grafiikan erilaiset käsittelytavat tuovat PS2:n helmiin uutta eloa.

Call of Duty: Black Ops III:n kehittäjä Treyarch on paljastanut, että ensivuonna tulee PC pelaajien käyttöön modi- ja karttatyökalut, herkkua jota ei tämän tason räiskinnässä usein nähdä. Cod Black Ops III:n on muuten jemmattu minipeli nimeltä Dead Ops Arcade 2: Cyber's Avengening. Powerupsien lisäksi käytössä on mm. liekinheitin.

• PSVita on saanut lukuisia loistavia japanilaisia roolipelikäännöksiä ja omia yksittäisiä erikoisempia hittejä kuten Tearaway.
Nyt Take2 kertoo kehittävänsä Civilization Revolution 2 Plussaa ja julkaisu olisi piakkoin.

Xbox One on saanut taaksepäinyhteensopivuuspäivityksen - eli nyt Xbox 360 peleistä 104 erilaista toimii myös uuden ajan konsolilla. Vanhat pelilevyt toimivat aktivointina Xbox One -versioon. Kattavan listauksen löydät täältä:
http://news.xbox.com/2015/11/09/introducing-your-first-104-xbox-one-backward-compatibility-games/

• Blizzardin kehitteillä oleva Overwatch räiskintä PC:lle on netin datakaivurien mukaan ilmestymässä myös PS4:lle ja Xbox One:lle.

overwatch blizzardWarmachine & Hordes -miniatyyripelit

Warmachine, ja tämän sisarpeli Hordes (pelit tunnetaan tuttavallisemmin yhteisesti nimillä WM/H tai WarmaHordes) ovat Privateer Press:in julkaisemia miniatyyripelejä jotka sijoittuvat Iron Kingdoms - fantasiamaailmaan. Pelit ovat täydellisen yhteensopivia keskenään.WARMACHINE Convergence of Cyriss Aurora, Numen of Aerogenesis

Warmachine:ssä pelaajat ohjaavat Warcastereitä, joiden komennuksessa on tavallisen armeijan lisäksi useita tonneja painavia höyryvoimaisia robotteja jotka tunnetaan nimellä Warjackit. Vaihtoehtoisesti Hordesissa, pelaajat ohjastavat Warlockeja, jotka puolestaan kykenevät komentamaan mitä mystisimpiä, mutta voimakkaimpia petoja, jotka tunnetaan nimellä Warbeastit.

Warmachine/Hordes on miniatyyripeli, joka painottuu aggressioon ja peli ei tunne mitään muuta kuin voiton, tai häviön. Siksi pelissä pärjää vain kylmäpäisyydellä ja armottomuudella, koska pelissä ei ole mitään, mikä olisi mahdoton este voittosi eteen. Kysymys on vain miten sinä toteutat voittosi?WARMACHINE Khador Battle Mechanik Officer

Pelien aloittaminen on helppoa!
Pelien säännöt ovat ladattavissa ilmaiseksi Privateer Pressin verkkosivuilta ja Puolenkuun Pelit myy jokaisen osapuolen aloituspaketteja, jotka ovat erinomainen tapa aloittaa pelaaminen. Lisäksi jokaisen hahmon säännöt tulevat itse miniatyyrin mukana kortissa, jolloin ylimääräisiä lähdekirjoja ei tarvita.

http://privateerpress.com/the-rules-are-free - ilmaiset säännöt
Elektroninen urheilu kasvattaa suosiotaan

Kilpapelaaminen eli eSports eli elektroninen urheilu on kasvattanut suosiotaan hurjaa vauhtia muutaman viime vuoden aikana. Mitä elektronisella urheilulla käytännössä tarkoitetaan, ja voidaanko ruudun äärellä tapahtuvaa lajia kutsua perustellusti urheiluksi?

Kilpapelaaminen tarkoittaa erilaisten tietokone- ja konsolipohjaisten videopelien pelaamista kilpaillen toisia pelaajia vastaan. Usein elektronisen urheilun pelit ovat uusimpien peligrafiikan ja –fysiikan taidonnäytteiden sijasta hieman vanhempia, suuren suosion saavuttaneita teoksia takavuosilta. Kilpaa pelattavien pelien lista on kuitenkin laaja ja kattaa pelejä lähes jokaiseen makuun tuoreemmista urheilu- ja räiskintäpeleistä vanhoihin nintendoklassikoihin.

Poimintoja yleisimmistä elektronisen urheilun peleistä

1. Multiplayer Online Battle Aena (MOBA)
1.1 League of Legends (LoL)
1.2 Dota 2peliurheilu

2. Real-time Strategy (RTS)
2.1 Warcraft III
2.2 StarCraft II

3. First Person Shooter (FPS)
3.1 Counter-Strike
3.2 Call of Duty
3.3 Battlefield
3.4 Halo
3.5 Doom
3.6 Quake
3.7 Unreal Tournament

4. Urheilu
4.1 FIFA

5. Tappelupelit
5.1 Street Fighter
5.2 Super Smash Bros

6. Muita
6.1 World of Tanks
6.2 World of Warcraft (WoW)
6.3 Pokémon

Erityisen suosittuja tällä hetkellä ovat Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) –pelit. Esimerkiksi League of Legendsilla on omat kilpapelisarjat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja useassa Aasian maassa. Lisäksi vuosittain ratkotaan virallinen LoL-maailmanmestaruus.
Pienempien turnausten palkinnot liikkuvat muutamissa tuhansissa dollareissa, mutta parhaillaan käynnissä olevan maailmanmestaruusturnauksen voittajajoukkue kuittaa muhkean 1 000 000 dollarin potin. Turnauksen voittaja ratkeaa lauantaina 31.10.

Kilpapelialan suurimmasta ja rahakkaimmasta vuosittaisesta turnauksesta vastaa legendaarisen Half-Life -pelin ja supersuositun PC-pelien latausalustan Steamin luonut yritys Valve Corporation (ent. Valve Software). The International –turnauksessa kilpaillaan Dota 2 -kuninkuudesta. Nimensä mukaisesti kansainvälisen turnauksen karsintoja järjestetään pitkin vuotta ja voittaja ratkaistaan alkusyksystä. Valven joukkorahoituksella keräämä palkintopotti nousi vuonna 2015 hulppeaan 18 miljoonaan dollariin, joista noin 6,6 miljoonaa dollaria napsahti voittajajoukkueen tilille.

Pelaajien ja turnausjärjestäjien lisäksi myös vedonlyöntiyhtiöt ovat haistaneet verrattaen tuoreen kilpapelialan taloudellisen potentiaalin. Suurimmat peliturnaukset ovatkin suosittuja pelikohteita veikkaajien keskuudessa siinä missä mitkä tahansa huippu-urheilun ajankohtaiset tapahtumat.

Elektroninen urheilu säilyi uutuuttaan pitkään alana, jolla tapahtumajärjestäjät sanelivat käytännössä kaikki pelisäännöt pelaajien palkkioista turnausten pelimuotoihin. Lokakuussa 2015 kuitenkin uutisoitiin, että elektronisen urheilun huippujoukkueet ovat perustaneet oman unionin puolustaakseen oikeuksiaan. Natus Vincere –nimisen joukkueen toimitusjohtajana toimiva Alexander Kokhanovsky on lähettänyt avoimen kirjeen suurimmille pelitapahtumien järjestäjille. Kirje sisälsi pitkän listan vaatimuksia ja Kokhanovskyn mukaan sen takana seisoivat käytännössä kaikki parhaat länsimaiset pelaajaorganisaatiot. Monilla mailla – mukaan lukien Suomella – on myös omat elektronisen urheilun liitot, tavoitteenaan kehittää ja tuoda esiin kilpapelaamista.

Onko eSports siis oikeastaan urheilua?
Kysymys tulee varmasti aina jakamaan mielipiteitä. Joidenkin perinteisten urheilulajien harrastajien keskuudessa jo pelkästään ’urheilu’ –termin käyttö tässä yhteydessä saattaa kuumentaa tunteita. Lienee itsestään selvää, ettei elektroninen urheilu vaadi yhtä paljoa fysiikkaa tai kokonaisvaltaista kehonhallintaa kuin ammattilaistason jääkiekko tai jalkapallo. On kuitenkin syytä muistaa, että huipputasolla pelikomentojen välittäminen peliohjainten kautta näytölle vastustajaa nopeammin vaatii nopeita refleksejä, huippuunsa hiottua hienomotoriikkaa sekä pelisilmää, ja kymmenistä miljoonista päivittäisistä pelaajista vain häviävän pieni osa pääsee koskaan huipulle.


- lähde Accuracast Johan N.
Syksyn peliuutisia


The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of StoneWitcher 3 Heart of Stone on laajempi levylaajennus ja palaa tilanteisiin jo lokakuussa.
Teroita miekat ja väsää ansat ja juomapullot valmiiksi, taas odottaa romanssit, hirviöiden ruumiit ja pelaajan päätöksissä oleva juonipuu. Levypainoksessa tulee mukana kaksi fyysistä Gwent-korttipelipakkaa!

• Square Enix on julkistanut Kingdom Hearts II.8: Final Chapter Prologuen, joka julkaistaan aikanaan PlayStation 4:lle. Setti sisältää seuraavat HD-masteroidut pelit: Dream Drop Distance, Unchained X: Back Cover sekä kokonaan uusi tarina Birth by Sleep 0.2 - A Fragmentary Passage.

• Oculust Riftistä höyrytään ennakkotietoa. Yleisökappaleiden ensierää odotellaan alkuvuoteen 2016.
Julkaisupaketin hintaa ei vielä ilmoitettu, mutta se tulee sisältämään kaksi ohjainta kattavaan käsikontrolliin sekä yhden tunnistussensorin. Sensoreita voi lisätä useampia kattavampaan liikeohjaukseen.

Call of Duty: Black Ops III (+Ennakkopääsy)Call of Duty Black Ops III toimi Beta-tetauksessa erinomaisesti. Treyarch on rakentanut kokonaan uudelle pelimoottorille kolmen vuoden aikana mahtavan monipuolisen sotakokemuksen. Eri hahmoluokat tarjoavat omia erikoiskykyjä, nopean juoksun takaa cyborg-jalat ja uutena tulee mm. neljän pelaaan co-op ja älykkäät botit.

• Grand Theft Auto V Online jyrää Rockstarin mielestä sen verran toimivasti, että tällä hetkellä on kehitteillä
vain online-materiaalia eikä yhtään yksinpeliseikkailua.

• Persona V julkaisu viivästyi vuoden 2016 keväälle. 
• Final Fantasy Agito PS Vita -pelin kehitys on peruutettu.
• Uncharted 4 PS4 beta-aukeaa joulukuussa.
• Star Fox WiiU kehitys venyy vuoden 2016 alkuun.StarFox Zero
• Project Zero 2 3DS ilmestyy vuoden 2016 alussa.
• King of Fighters 14 kehityksessä ja julkaisu 2016.
• Microsoftin uusi nettiselain Edge saapuu myös Xbox One:lle.

Arvostelumenestykset sinulle

Syyskauden suurpelejä saapuu sateiden seuraksi. Pelivuosi 2015 huipentuu ja konsoleista otetaan jatkuvasti enemmän voimia ja tehoa irti. Japanin suurmestarit saivat valmiiksi mahtavan Metal Gear Solid V:n. NHL 16 on kehutuin ja komein lätkä kai ikinä ja Pro Evolution Soccer 2016 arvostelut pistävät jälleen FIFA 16 koville.

Myös vanhemmat Xbox 360 ja PS3 saavat laadukkaita julkaisuja edelleen. Uudemman sukupolven yksinoikeuksilla on kuitenkin aikamme kauneinta ajamista Forza Mororsports 6 tai Marion tekemistä ihan omin käsin WiiU:n Super Mario Makerissa.

Tervetuloa nauttimaan parhaista peleistä!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  PS4  94%
65 arvostelua
julkaistu myös: PC, PS3, Xbox One, Xbox 360

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (Day One Edition) "There has never been a game in the series with such depth to its gameplay, or so much volume in content. The best elements from the past games are here, and the new open-world gameplay adds more to love on top. When it comes to storytelling, there has never been a Metal Gear game that's so consistent in tone, daring in subject matter, and so captivating in presentation. The Phantom Pain may be a contender for one of the best action games ever made, but is undoubtedly the best Metal Gear game there is."  100/100  GameStop


NHL 16 PS4   79%   
27 arvostelua 
julkaistu myös:  PS3, Xbox One, Xbox 360
huom. NHL 15 saanut kriittiseltä kiekkoyleisöltä vain 60%

NHL 16 "NHL 16 not only makes strides ahead for fans of the video game adaptations, but for fans of the game of hockey as a whole. A middle ground has been reached between realism and fun that is wholly surprising. NHL 16 isn’t just a step in the right direction, it’s the game hockey fans have been waiting for."  90/100 GameTrailers


Pro Evolution Soccer 2016  PS4  87%   
10 arvostelua 
julkaistu myös:  PS3, Xbox One, Xbox 360

Pro Evolution Soccer 2016 (Day one edition) "All that truly matters is what unfolds in those virtual ninety minutes, either against a friend, an online stranger, or the computer. On that test alone, PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era."  90/100 GameSpot


Destiny The Taken King  PS4  90% 
3 arvostelua
julkaistu myös:  PS3, Xbox One, Xbox 360

Destiny The Taken King: Legendary Edition"Systemically, this is the game Destiny should have been from the beginning. Content-wise, it lives up to the hype, with huge additions to solo, group, and PvP gameplay.."  90/100 CheatCode Central


Mad Max   Xbox One   73% 
8 arvostelua
julkaistu myös:  PC, PS4

Mad Max (Steelbook Special Edition) "Everything considered, Mad Max is a blast to play, with huge explosions, brutal combat, and a massive open world to explore to your heart's content.."  90/100 Gamer.no


Forza Motorsport 6  Xbox One  88%  
56 arvostelua

Forza Motorsport 6 "Definitely the best racing sim on the console as of today: Turn 10 filled it up with lots of contents while putting incredible care in every smallest detail, like the new extremely realistic tire physics and the aquaplaning simulation during rainy races. All of this at rocky-solid 60 fps and with a majestic graphical fidelity. A must buy for ever car lover.."  97/100 MondoXbox


Super Mario Maker WiiU  88%  
63 arvostelua

Super Mario Maker (+Artbook) "Despite remastering a remaster, this game has a lot to offer, with two adventures that are still worth playing. Besides that, solves almost every problem on the original HD Remaster, making a perfect hit.."  90/100 IGN Spain


Until Dawn PS4 - 79%

Broken Sword 5: The Serpents Curse PS4/Xbox one - 75%

Dishonored: Definite Edition PS4/Xbox One - 78%
Dishonored: Definitive Edition
3DS
Etrian Odyssey 2: Untold 3DS - 83%
Hatsune Miku: Project Mira DX - 78%


PSV
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls  PSV - 73%
Dungeon Travelers 2: The Royal Library & the Monster Seal PSV - 76%

Kuukauden lautapelit esittelyssä!

Port Royal, Camel Cup ja Toc Toc Woodman!

Tule testaamaan lautapelejä Puolenkuun Pelien myymälään LAHTI
- Lauantaina 19.9. Peliesittelyä ja opastusta pelaamiseen klo 10-15.

Kuukauden pelit ovat pelattavissa veloituksetta koko syyskuun ajan myymälän aukioloaikana.

Pelitilaa ja pelejä pelaamiseen myös Tampereella ja Kouvolassa!

 Port Royal (Suomi)   Toc Toc Woodman   Camel Cup

Muita loistavia uusia lautapelivaihtoehtoja

Star Wars X-Wing: Miniatures Game Force Awakens Core Set  6 Nimmt! +Risk: Game of Thrones Edition 
Puolenkuun Pelit Tampereen pelikauppa täytti 25.8. kolme vuotta!
27.8.2015

tampere pelipeikko


Juhlan kunniaksi Tampereella karkkia tarjolla viikon joka päivä ja lauantaina pullakahveet koko päivän ajan.

Tampereen synttäriviikon tarjoukset:

- Kaikki sarjakuvat, lelut, avaimenperät, mukit, paidat ja muut peleihin liittyvät "oheistuotteet" - 10%

- Käytetyt PC- ja konsolipelit ovat 10% alennuksessa.


Voimassa Tampereen myymälässä sunnuntaihin klo 16:00 asti!

Pelatessa vuodet vierivät nopeasti ja pelikaupassa juhlitaan jo kolmatta vuotta, kohta opitaan jo juoksemaan. Pelikaupan valikoima ainakin jatkaa kasvuaan ja yhteistyökumppanien tarjoamat valtavat leffa- ja lautapelivarastot tyydyttävät vaativatkin viihdetarpeet.

Pelitilassa pääsee testailemaan miniatyyrimaalausta ja pelaamista tai keräilykorttipelaamista ja pelipöydät on muutoin vapaassa käytössä - paitsi turnauksien aikana, jolloin keskitytään vain voittoon.. ja hauskanpitoon.


Synttäritarjoilua ja lohikäärmeitä LA 29.8.2015 käärmeitä

Ne tulevat. Ne tuovat tarinoita mukanaan Puolenkuun Peleihin tänä lauantaina!

Osuuskumman antologia Käärmeenliekit esittelee 16 novellia sekä yhden raapaleen, joissa kaikissa pääteemana on lohikäärme. Legendaarisesta ja klassisesta pedosta on moneksi, siitä todisteena tarinoiden joukosta löytyy niin perinteistä fantasiaa, uuskummaa, historiallista fiktiota kuin kauhua ja scifiäkin.

Antologiasta ja lohikäärmeistä on keskustelemassa kirjan toinen kustannustoimittaja Erkka Leppänen, palkittu spefikirjailija Anni Nupponen, muusikko-kirjailija Juha Jyrkäs sekä kirjailija J.S. Meresmaa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan suomuisten petojen lumosta!

La 29.8. klo 16.30
TAMPERE
Hämeenkatu 17 (Keskustori)

Tulevia suurnimiä
10.6.2015

Dark Souls III
Dark Souls III on kehitteillä ja julkaisutähtäimessä 2016 alkuun. Namco Bandailla Dark Souls kehitysvastuun ottaa Hidetaka Miyazakin, joka on ollut Dark Souls ykkösen jälkeen tekemässä pääasiassa Bloodbornea.

Kajaanin Ammattikorkeakoulu jatkaa pelikehityksen perinteitä Suomen kärjessä ja on aloittanut PlayStation First -yhteistön Sony:n kanssa joka tarjoaa opiskelijoille PS4- ja PSVita kehitystyökalut.
Master of Orion 3
Master of Orion saa jatkoa tulevassa tähtiavaruudessa. Strategialegenda luottaa vanhoihin laadukkaisiin temppuhin avaruuden valloituksessa ja diplomatian ja sotimisen yhdistämisessä. Kehityksestä vastaa alkuperäisillä rakentajilla vahvistettu Argentiinalainen NGD Studios.

• Dungeons & Dragons:  Sword Coast Legends
julkaistaan PC:lle ja MAC:ille 8.9. Konsoliversiot PS4:lle ja Xbox One:lle on myös kehitteillä. Neljänpelaajan yhteistyötä vaikeuttaa ja jatkuvasti muuttaa viides pelaaja, Dungeon Master. Peli noudattaa uusimman painoksen D&D 5th Edition sääntöjä.

XCOM 2 julkaistaan marraskuussa PC:lle. Alienit ovat hallineet maapalloa jo 20 vuotta. XCOM 2 (ilmainen toimitus)Vastarintaliike taistelee sisukkaasti uusien yksiköiden, taktiikoiden ja tekniikoiden kanssa ja apuna on myös modityökalu, jos haluaa luoda olosuhteet täysin uusiksi. 

Witcher 3 takoo mahtavia arvosteluja myyntejä. Pelinkehittäjät jatkavat työtään ja uusimmat päivitykset mm. korjasivat kokemuspistekeräystä, poistivat lehmän tappamisilla rahastavan bugin ja olennaisena Gerald ei enään huiski lamppuja päälle ja pois yrittäessään varastaa aarteita vieressä olevasta laatikosta.

evolved big alpha


Arvosteluja ja arvioita
10.6.2015
Project Cars
Project Cars  Xbox One   81  (17 arvostelua)
julkaistu myös: PC, PS4

"The action is ferocious and tactical, the weather effects are awesome, and it’s brimming with content to explore. This is real racing done right."  89/100 IGN


Final Fantasy X / X-2 HD Remaster  PS4   84  (27 arvostelua)
julkaistu myös: PSVita, PS3

Final Fantasy: Type-0 HD (Limited Edition + FF XV Demo)"Despite remastering a remaster, this game has a lot to offer, with two adventures that are still worth playing. Besides that, solves almost every problem on the original HD Remaster, making a perfect hit.."  90/100 IGN Spain


Terraria  PSV 85/100  (17 arvostelua)
julkaistu myös: PS4, PS3, Xbox One, PC

Terraria"The possibilities are endless and the only barrier is your own imagination." 90/100 Gamestyle


•  Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition 3DS  75/100  (51 arvostelua)

Puzzle & Dragons Z + P & D: Super Mario Bros. Edit"Easy to learn, hard to master, incredibly addictive, and most importantly,mocrotransactions-free." 80/100 SpazioGames


SPLATOON WIIU  81/100  (69 arvostelua) Splatoon

"An explosion of color and personality, Splatoon is brilliant as a light shooter that innovates in its genre." 86/100 LevelUP

"I think I'm addicted to ink." - 95/100 NF Magazine


 • Heroes of the Storm  PC   86  (27 arvostelua)

"One of the most accessible and most fun multiplayer online battle arena titles out there."  90/100 SoftpediaHeroes of the Storm: Starter Pack- Lähde Metacritic.com


Pelit kohti kesää
20.5.2015

NHL 16
NHL 16 julkaistaan perinteiseen tapaan syyskuussa. Alustoina toimivat tänä vuonna vain Xbox One ja PlayStation 4. Uudistuksia on valtavasti ja tarkkuudesta kertoo mm. autenttinen playoff-parrankasvu. Harmittavasti kiekkopeleissä ei ole nähty PC:n pelivoimaa sitten vuoden 2009 ja nyt myös vanhempi konsolisukupolvi jää paitsioon uudesta kiekkokaudesta.

• Uusi Need For Speed esitellään huomenna. Kehittäjänä toimii Ghost Games Ruotsista.

Assassins Creed: Syndicate vie pelaajat 1800-luvun Lontooseen. Maailma muuttuu, Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition)salamurhat jatkuvat läpi aikojen. Julkaisussa PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle lokakuun 23.

• Oculus Rift tulee sallimaan vapaan kehityksen, eikä estä esim. pornoa. Kilpailevan Sonyn Morpeheus virtuaaliprojekti on todennäköisesti rajoitetumpi alusta. Facebookin pomo Mark Zuckerberg toivoo, että parin laitesukupolven jälkeen virtuaalilaite löytyisi jopa 100 miljoonasta kodista.

• Modernia rakentelua tarjoava Cities: Skylines päivittyi juuri ja laajeni samalla maanalle tunneleihin. Suomalaiset lisäsivät ilmaisen päivityksen mukana myös 72 uutta Eurooppalaistyylistä rakennusta.
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth Rising Tides
Cid Meier's Beyond Earth laajenee syksyllä meriaiheisella Rising Tide -lisälevyllä.

• Huhut rummuttavat, että Bethesda aikaa julkaista Fallout 4:n virallisesti E3-messuilla kesäkuussa.

• Divinity: Original Sins PC:n menestys roolipeli saapuu myös konsoleille. Uusittuun versioon lisätään sisältö, varusteita, uusi tarinan loppu, täysi ääninäyttely sekä entisestään parantuva moninpelipuoli yhteistyötiloineen. Enhanced Edition julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle loppuvuodesta 2015.

Divinity: Original Sin Enchanced Edition

Peliuutisia ja tilanteita
16.4.2015

guitar hero liveGuitar Hero Live julkaistaan syksyllä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Guitar Hero Live tarjoaa katsekulman yleisöönpäin ja uudessa kitaraohjaimessa on rinnakkain koskettimia yhteensä kuusi.

Rock Band 4 saapuu jouluksi PS4:lle ja Xbox Onelle. Tarjolla on sarjassa jo julkaistut mahtavat 2000 biisiä ja pelissä on kätevästi yhteensopivuus PS3 ja Xbox 360 soittimille. Luvassa on myös uusi aalto instrumentteja, kitaraa, rumpua ja mikkiä.

Lego: DimensionsLEGO Dimensions tuo Lego-aiheiset figuurit kaikille pääkonsoleille syyskuun 23. Pelipaketti tarjoaa Lego-peleistä tuttuja universumeita ja niissä seikkailua ja toimintaa ja peli laajenee skylanders tyylisillä figuureilla. Aloituspakkauksessa on mukana heti Batman ja Gandalf.

Call of Duty: Black Ops 3 on tämän vuoden toimintaräiskintä, joka takoo taas miljoonamyynnit ja ahkerat prestige-tasojen jahtaukset nettipuolella. Trechyard kehittää ja Activision tarjoaa lisätietoa kuun lopusta.

• Kingdom Hearts III kehitys etenee, mutta laatua takaavan hitaasti ja peli saapuu vasta 2016.

Mad Max: Fury Road raivoaa teattereihin jo toukokuussa Tom Hardyn tähdittämänä. Mad Max pelin julkaisu siirtyi loppu vuoteen, ja toivoa on että lisenssipelikehittäjät osuisivat kerrankin kohteeseen oikeinpäin.Mad Max 2015 video game cover art.jpg

My Summer Car Game Suomalainen 'realistinen autosimulaatio' voi nostaa peliteollisuutemma täysin uudelle tasolle. Rakenna oma kesäauto, käy postissa hakemassa uusia osia ja ota olut matkalla ja sitten saunaan.

• Square Enixin kehittää Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness -ropea, ja se julkaistaan PlayStation 4:lle sekä PlayStation 3:lle.

• Kolmen jättimäisen yksinoikeuspelin julkaisu on lipsunut ensi vuoden puolelle: Legend of Zelda WiiU, Suomalaisen Remedyn Quantum Break Xbox One ja Uncharted 4 PS4. Halutaan kenties parasta, ja pelaajat kaiken heti.

Deux Ex: Mankind Divided tarjoaa jatkoa monen missaamalle älykkäälle toiminnalle. Uusi versio tarjoaa ainakin Direct-X 12 tukea PC:lle ja se julkaistaan myös PS4:lle ja Xbox Onelle.

deusexGamesCon 2015 uutisia
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat

7.8.2015

Pelitapahtumien euroopan näyttöareena on tänä vuonna Saksan Kölnissä. Esillä on seuraavan vuoden sisään julkaistavat suurimmat nimikkeet ja kaikki pienimmät halukkaat. Tapahtumassa on julkistuksia tulossa vielä koko loppuviikon.

Puolenkuun Pelit raportoi tänä vuonna netin välityksellä ja ensivuonna taas paikanpäältä.

Uusia merkittäviä laitejulkistuksia ei ainakaan vielä ole tullut. Virtuaalipelaaminen yrittää hypettää itseään massoille, näyttämättä kuitenkaan vielä yhtään killerappia ja yhdistelmää joka olisi kuluttajien ulottuvilla  lähiaikoina, ainakaan järkevään hintaan.

PS4 ja Xbox One, PC julkaisuissa on todella isoja nimiä luvassa, tosin harvassa on yllätykset ja wow-efektit vaikka grafiikka on HD-tasoa joka suunnalla. Nintendo tuntuu lepäilevän aika hiljaa näissä juhlissa, uutta konsolia rakennellen. Sony jätti myös täysin oman pressitilaisuuden väliin.

Quantum Break•  Microsoft myllyttää Xbox One yksinoikeudella

- Quantum
Break sai julkaisupäivän
Suomalaisen peliteollisuuden tärkein timantti julkaistaan ensi keväänä. Remedy:llä on kova paikka uudistaa itsensä Max Payne menestysten ja Alan Waken kehutun keskinkertaisuuden jälkeen.

- Crackdown 3 Xbox One

Supersankarin voimia tulevaisuuden vapaassa kaupungissa. Crackdown oli yksi Xbox 360:n yksinoikeushelmiä.Uusi aikakausi tarjoaa tuhoutuvan ympäristön,hajoavia siltoja ja taloja realistisella fysiikalla. Crackdown 3Tulevaisuuden teho tarjoaa vaikka vaihtoehdon ampua oma ovi rakkennuksiin, eikä enään turhaa seinän kiertelyä.

- Halo Wars 2 Xbox One ja PC
Strategiaa alienien kanssa tarjotaan keväällä 2016 ja kehityksestä vastaa monella rintamalla rakentava Creative Assembly, joka on Total War strategioiden luoja.

Scalebound toimintaa 2016 jouluksi
Bayonetta ja Okami ohjaaja Hideki Kamiya on julkaissut pelitilanteita Platinum Gamesin Xbox One-yksinoikeudesta. Hack'Slash tyyliseen vauhdikkaaseen toimintaan voi lentää omalla lohikäärmeellä neljän pelaajan jaetulla ruudulla.

- Cities Skyline ja Train Simulator simulointihitit konsoleille
Suomalaisten menestys kaupunginrakentelu on erittäin mielenkiintoinen syvällisen strategian askel konsolien maailmaan.
Train Simulator elämyksistä radan varrella on tähän mennessä nautittu vain PC:llä. Padi-kädet odottavat jo toiminnasta hikisenä junan rauhoittavaa tsuksutusta.

- Team 17 työstää myös Sheltered bunkkeriselviytymistä Xbox Onelle.

- Monkey Island kehittäjä Ron Gilbertin Thimbleweed Park on mielenkiintoinen klassisen oloinen seikkailu.

- Koji Igarashi työstää Castlevanian hengenperintönä Bloodstained: Ritual of the Night peliä, jossa on ristiinpelausmahdollisuus Xbox One ja Win 10 versioden välillä.


- Team 17 herättää klassikon uuteen eloon: Worms WMD on toimivaa 2D:tä mutta uudistetulla tyylillä ja tuhovoimalla. Tulossa ensivaiheessa myös PC.lle.
worms WMD•  Electronic Artsin hittitehtaalta tuttuja nimiä
Star Wars: Battlefront
- Star Wars Battlefront ilmataisteluista näytettiin ensimmäisiä pätkiä. Sota ulottuu valomiekkailusta plaanetan pinnalta ilmaan asti. Näillä näkymin X-wing ja TIE-fighter taistot jäävät kevyeksi oheishuviksi ja tuovat vaihtelua toimintaan.   

- Need for Speed kaahaa yhdistämällä tarinamoodia ja livekuvaa näyttäviin huippunopeisiin autoihin.

- Plants & Zombies: Garden Warfare 2 sisältää co-op räiskintää samalta koneelta.

-  Mirror's Edge Catalyst Mirrors Edge: Catalyst on uniikkia ja vauhdikasta toimintaa, ilman turhaa asieisiin painottuvaa väkivaltaa. Lennokasta menoa saapuu vasta ensi vuodelle PC:lle, Xbox One:lle ja PS4:lle.


• Pro Evolution Soccer sai Euro 2016 lisenssin
Sormilla jalkapallon pyörittäminen on loistavaa hupia. Fifa on kuitenkin hallinnut lajia virallisilla lisensseillä jo vuosia. Nyt Konamin nappaama ensi kesän Euro 2016 -lisenssi takaa viimein oikein nimettyjä pelaajia ja aidompaa tunnelmaa. Syksyllä julkaistava PES 2016 ei kuitenkaan ainakaan julkaisuvaiheessa sisällä oikeita europelaajia.• World of Warcraft: Legions toukokuussa 2016
wowi legions!WoWi maailma kokee Burning Legion invaasion uudella Broken Isles alueella. Tasomaksimi nousee 110:n, uusia luolastoja ja raideja tarjotaan, uutta Honor järjestelmää, sekä uusia vastustajia kaadettavaksi mahtavilla aftifact-aseilla, uutena pelattavana legiooninen areenoille saapuu Demon Hunter-hahmot. Lisäriin pääsee helposti käsiksi, koska se tarjoaa myös levelboostin 100:n vanhoille WoWi sankareille.

GamesCon 2015 award ehdokkaat
7.8.2015

Pelimessujen parhaat palkitaan ja ehdokkaat on nimetty. Valinnat ovat hitusen tylsän tuttuja, mutta toki samalla niitä pelialan suurimpia panostuksia, jotka vievät koko pelikulttuuria tasaisesti eteenpäin.


Best Console Game Sony Playstation
* Final Fantasy XV
* Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
* Star Wars Battlefront
* Uncharted 4
* Unravel

Best Console Game Microsoft Xbox
* Final Fantasy XV
* Halo 5: Guardians
* Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
* Plants vs. Zombies Garden Warfare 2
* Tom Clancy's The Division

Best Console Game Nintendo Wii
* LEGO Marvel Avengers
* Skylanders SuperChargers
* Super Mario Maker
* Xenoblade Chronicles X

Best PC Game
* Anno 2205
* Call of Duty - Black Ops 3
* Dark Souls 3
* Mad Max
* Star Wars Battlefront

Best Mobile Game (incl. Handheld, iOS, Android, Windows)
* The Airbender
* The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
* Torchlight Mobile

Best Role Playing Game
* Dark Souls 3
* Dragon Quest Heroes
* Final Fantasy XV
* Tom Clancy's The Division
* Xenoblade Chronicles X

Best Racing Game
* Forza Motorsport 6
* Need for Speed
* Skylanders SuperChargers

Best Action Game
* Mad Max
* Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
* Star Wars Battlefront
* Uncharted 4
* Until DawnBest Online Multiplayer Game
* Battleborn
* Call of Duty - Black Ops 3
* Halo 5: Guardians
* Star Wars Battlefront
* Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Best Simulation Game
* Anno 2205
* Forza Motorsport 6
* Grand Ages: Medieval

Best Sports Game
* FIFA 16
* Mario Tennis: Ultra Smash
* PES 2016

Best Hardware (incl. Peripheral)
* Guitar Hero Live
* HTC Vive
* Xbox Elite Wireless Controller

Best Family Game
* Guitar Hero Live
* LEGO Dimensions
* Dragon Quest Heroes
* Skylanders SuperChargers
* Super Mario Maker

Best Strategy Game 
* Anno 2205
* Crookz - The Big Heist
* Unravel

Best Social / Casual / Online Game
* Guitar Hero Live
* Plants vs. Zombies Garden Warfare 2
* Super Mario Maker
Pelikesän uutisia
20.7.2015

Until Dawn
Until Dawn PS4:n yksinoikeus elokuulle lupailee ainutlaatuista elämystä. "Pelistä löytyy paljon erilaisia valintoja kuten pelastatko tytön, ajatteletko omaa turvallisuuttasi, ammutko jonkun ja niin edelleen. Ne ovat sinun henkilökohtaisia päätöksiäsi, eikä oikeita tai vääriä valintoja ole olemassa", luova ohjaaja Wills Byles selittää GameReactorin haastattelussa. "Peli päättyy aina tavalla tai toisella."

Duke Nukem ja Brothers In Arms lisenssit omistava Gearbox kehittelee konsepteja ja etsii sopivia tekijästudioita legendaariseen koomiseen räiskintään sekä PS2:lla ja PC:llä menestyneeseen autenttiseen sotilastoimintaan.

Mad Max • Mad Max peliä valmistellaan syyskuun alkuun PC:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle. Odotukset on todella korkealla leffan menestyksen myötä. Tuotanto on hyvissä käsissä Just Cause 2:sta tutussa Avalance studiossa. Suunnittelija Marcus Andrews selittää. "Yritämme sisällyttää peliin kaiken mitä on tapahtunut myös leffojen välissä. Haluamme tarjota mahdollisimman täydellisen kokonaisuuden."

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr saapuu ensi vuodeksi PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Unkarilainen NeocoreGames kehittää Warhammer universumiin mittavaa toimintaseikkailua, jonka sotaisessa hiekkalaatikkoon luvataan olevan pitkälti kestoa myös yksinpelikampanjan jälkeen. 

Rise of the Tomb Raider saapuu syksyllä Xbox One yksinoikeudella. Lara Croft roikkuu ja voihkii nyt pelin kehittäjien mukaan yhtä vaarallisissa tilanteissa kuin ennenkin, mutta enemmän seikkaillen ja alueita tutkimalla.

Elder Scrolls Online Tamlier laajenee Imperial City DLC-paketilla elokuun 31. PC:lle ja MAC:lle ja Xbox One 15.9. ja hThe Elder Scrolls: Online (Tamriel Unlimited) (+Explorers Pack)eti perään PS4 16.9. Ilmainen nettimoninpeli kerää jatkuvasti uusia pelaajia ja päivittyy tasaisesti paremmaksi.

Dead Island 2 kehitys takkuilee. Peliä kehittänyt studio Yager luopuu, syynä näkemyserot Deep Silver julkaisijan kanssa. Yager keskittyy nyt Dreadnough avaruussotaan. Zombit alkavat olla metsästetty ja uutta lahdattavaa etsitään joka suunnalla.

• Assassins Creedejä Ubisoftilla kehittänyt Jade Raymond loikkaa EA Gamesille. EA:n Montrealin Motive studiolla tullaan luomaan uutta Star Wars peliä. Materiaa ja studionvälisiä apuja löytyy EA:n leiristä läheltä, kun BioWare Montrealin rakentaa Mas Effect: Andromedaa.

Rock Band 4 musiikkipelien uusi aalto alkaa Xbox One:llä ja PS4:ll 6.10. ja nyt biisilistoille on lisätty sopiva kattaus uutuuksia ja vanhoja hittejä, kuten Miracle Man - Ozzy Osbourne, Suspicious Minds - Elvis Presley, The Feast and the Famine - Foo Fighters ja Somebody Told Me - The Killers. Valikoima ei varmasti jää vajaaksi, kun ladattavana on vanhoista Rock Bandeistä yhteensopivina yli 1500 kappaletta kotiin soitettavaksi.

• Squid Hero for Kinect julkaistaan Xbox Onelle 29. heinäkuuta. Käsiä heiluttelemalla mustekalan lonkerot hallitsevat pelikenttää myös kaksinpelinä. Kehittäjänä on suomalainen Virtual Quitar Studio. Kamerapelaamisen huippuajoista on jo pitkä aika, eikä suurpelejä ole näköpiirissä ihan hetkeen kummallekkaan pääkonsolille.


Kesän hittipelit
20.72015

Batman: Arkham Knight (+ Harley Quinn DLC) 
• Batman: Arkham Knight PS4 87  (80 arvostelua)

Julkaistu myös: Xbox One, PC

”The best Batman game by far. Rocksteady has perfected the formula by offering a beautiful open world, more than twenty hours of main story and a broad number of diverse activities. This game really lets the franchise end with a bang.” 95/100 XGN

•  The Witcher 3: Wild Hunt PS4 92 (79 arvostelua)

Julkaistu myös: Pc, Xbox One

”The Witcher 3 presents a realistic, engaging, and dark fantasy world. With fast-paced combat, deep character customisation, and massive locations to explore, it's a game not to be missed.” 95/100 RPG Fan
witcher 3

•  God of War III Remastered PS4 82 (34 arvostelua)
Julkaistu myös: PS3
”Its beautiful graphics are prettier than ever, and a higher frame rate adds more fluidity to the action. The story will be confusing to newcomers, as it picks up right in the middle of the saga, but the exciting combat and epic set pieces hold up exceptionally well.” 88/100 IGN

god of war for wall

•  Final Fantasy XIV: Heavensward PS4 86 (11 arvostelua)
Julkaistu myös: PC

”Final Fantasy XIV: Heavensward represents a fairly large expansion of the world of Eorzea with huge and rich environments for the players to explore. Heavensward continues the story of the Warrior of Light in a rich and somber tone, focusing in solving the conflict rather than wasting your time with trivial quests.” 85/100 Level Up

•  F1 2015 PS4 68 (18 arvostelua)
Julkaistu myös: PC, Xbox One

”The game mode strip down this year by Codemasters with F1 2015 is evidently step one of many for a reboot of the popular franchise. Where modes have been taken, major improvements have been made. A whole new game engine giving advanced visuals and handling makes F1 2015 the best yet.” 80/100 Dealspwn
f1 2015 VWRROOOM!

•  J-Stars Victory Vs+ PS4 61 (31 arvostelua)
Julkaistu myös: PS3

”J-STARS Victory VS+ is not perfect, but is the ultimate anime crossover and a must have for anyone who loves manga and Japanese animation.” 80/100 Eurogamer Italy

jstarszz

Tulevia suurnimiä
Pelikauppojen turnaukset ja tapahtumat

10.6.2015

Dark Souls III
Dark Souls III on kehitteillä ja julkaisutähtäimessä 2016 alkuun. Namco Bandailla Dark Souls kehitysvastuun ottaa Hidetaka Miyazakin, joka on ollut Dark Souls ykkösen jälkeen tekemässä pääasiassa Bloodbornea.

Kajaanin Ammattikorkeakoulu jatkaa pelikehityksen perinteitä Suomen kärjessä ja on aloittanut PlayStation First -yhteistön Sony:n kanssa joka tarjoaa opiskelijoille PS4- ja PSVita kehitystyökalut.
Master of Orion 3
Master of Orion saa jatkoa tulevassa tähtiavaruudessa. Strategialegenda luottaa vanhoihin laadukkaisiin temppuhin avaruuden valloituksessa ja diplomatian ja sotimisen yhdistämisessä. Kehityksestä vastaa alkuperäisillä rakentajilla vahvistettu Argentiinalainen NGD Studios.

• Dungeons & Dragons:  Sword Coast Legends
julkaistaan PC:lle ja MAC:ille 8.9. Konsoliversiot PS4:lle ja Xbox One:lle on myös kehitteillä. Neljänpelaajan yhteistyötä vaikeuttaa ja jatkuvasti muuttaa viides pelaaja, Dungeon Master. Peli noudattaa uusimman painoksen D&D 5th Edition sääntöjä.

XCOM 2 julkaistaan marraskuussa PC:lle. Alienit ovat hallineet maapalloa jo 20 vuotta. XCOM 2 (ilmainen toimitus)Vastarintaliike taistelee sisukkaasti uusien yksiköiden, taktiikoiden ja tekniikoiden kanssa ja apuna on myös modityökalu, jos haluaa luoda olosuhteet täysin uusiksi. 

Witcher 3 takoo mahtavia arvosteluja myyntejä. Pelinkehittäjät jatkavat työtään ja uusimmat päivitykset mm. korjasivat kokemuspistekeräystä, poistivat lehmän tappamisilla rahastavan bugin ja olennaisena Gerald ei enään huiski lamppuja päälle ja pois yrittäessään varastaa aarteita vieressä olevasta laatikosta.

evolved big alpha


Arvosteluja ja arvioita
10.6.2015
Project Cars
Project Cars  Xbox One   81  (17 arvostelua)
julkaistu myös: PC, PS4

"The action is ferocious and tactical, the weather effects are awesome, and it’s brimming with content to explore. This is real racing done right."  89/100 IGN


Final Fantasy X / X-2 HD Remaster  PS4   84  (27 arvostelua)
julkaistu myös: PSVita, PS3

Final Fantasy: Type-0 HD (Limited Edition + FF XV Demo)"Despite remastering a remaster, this game has a lot to offer, with two adventures that are still worth playing. Besides that, solves almost every problem on the original HD Remaster, making a perfect hit.."  90/100 IGN Spain


Terraria  PSV 85/100  (17 arvostelua)
julkaistu myös: PS4, PS3, Xbox One, PC

Terraria"The possibilities are endless and the only barrier is your own imagination." 90/100 Gamestyle


•  Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition 3DS  75/100  (51 arvostelua)

Puzzle & Dragons Z + P & D: Super Mario Bros. Edit"Easy to learn, hard to master, incredibly addictive, and most importantly,mocrotransactions-free." 80/100 SpazioGames


SPLATOON WIIU  81/100  (69 arvostelua) Splatoon

"An explosion of color and personality, Splatoon is brilliant as a light shooter that innovates in its genre." 86/100 LevelUP

"I think I'm addicted to ink." - 95/100 NF Magazine


 • Heroes of the Storm  PC   86  (27 arvostelua)

"One of the most accessible and most fun multiplayer online battle arena titles out there."  90/100 SoftpediaHeroes of the Storm: Starter Pack- Lähde Metacritic.com


Pelit kohti kesää
20.5.2015

NHL 16
NHL 16 julkaistaan perinteiseen tapaan syyskuussa. Alustoina toimivat tänä vuonna vain Xbox One ja PlayStation 4. Uudistuksia on valtavasti ja tarkkuudesta kertoo mm. autenttinen playoff-parrankasvu. Harmittavasti kiekkopeleissä ei ole nähty PC:n pelivoimaa sitten vuoden 2009 ja nyt myös vanhempi konsolisukupolvi jää paitsioon uudesta kiekkokaudesta.

• Uusi Need For Speed esitellään huomenna. Kehittäjänä toimii Ghost Games Ruotsista.

Assassins Creed: Syndicate vie pelaajat 1800-luvun Lontooseen. Maailma muuttuu, Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition)salamurhat jatkuvat läpi aikojen. Julkaisussa PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle lokakuun 23.

• Oculus Rift tulee sallimaan vapaan kehityksen, eikä estä esim. pornoa. Kilpailevan Sonyn Morpeheus virtuaaliprojekti on todennäköisesti rajoitetumpi alusta. Facebookin pomo Mark Zuckerberg toivoo, että parin laitesukupolven jälkeen virtuaalilaite löytyisi jopa 100 miljoonasta kodista.

• Modernia rakentelua tarjoava Cities: Skylines päivittyi juuri ja laajeni samalla maanalle tunneleihin. Suomalaiset lisäsivät ilmaisen päivityksen mukana myös 72 uutta Eurooppalaistyylistä rakennusta.
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth Rising Tides
Cid Meier's Beyond Earth laajenee syksyllä meriaiheisella Rising Tide -lisälevyllä.

• Huhut rummuttavat, että Bethesda aikaa julkaista Fallout 4:n virallisesti E3-messuilla kesäkuussa.

• Divinity: Original Sins PC:n menestys roolipeli saapuu myös konsoleille. Uusittuun versioon lisätään sisältö, varusteita, uusi tarinan loppu, täysi ääninäyttely sekä entisestään parantuva moninpelipuoli yhteistyötiloineen. Enhanced Edition julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle loppuvuodesta 2015.

Divinity: Original Sin Enchanced Edition

Peliuutisia ja tilanteita
16.4.2015

guitar hero liveGuitar Hero Live julkaistaan syksyllä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Guitar Hero Live tarjoaa katsekulman yleisöönpäin ja uudessa kitaraohjaimessa on rinnakkain koskettimia yhteensä kuusi.

Rock Band 4 saapuu jouluksi PS4:lle ja Xbox Onelle. Tarjolla on sarjassa jo julkaistut mahtavat 2000 biisiä ja pelissä on kätevästi yhteensopivuus PS3 ja Xbox 360 soittimille. Luvassa on myös uusi aalto instrumentteja, kitaraa, rumpua ja mikkiä.

Lego: DimensionsLEGO Dimensions tuo Lego-aiheiset figuurit kaikille pääkonsoleille syyskuun 23. Pelipaketti tarjoaa Lego-peleistä tuttuja universumeita ja niissä seikkailua ja toimintaa ja peli laajenee skylanders tyylisillä figuureilla. Aloituspakkauksessa on mukana heti Batman ja Gandalf.

Call of Duty: Black Ops 3 on tämän vuoden toimintaräiskintä, joka takoo taas miljoonamyynnit ja ahkerat prestige-tasojen jahtaukset nettipuolella. Trechyard kehittää ja Activision tarjoaa lisätietoa kuun lopusta.

• Kingdom Hearts III kehitys etenee, mutta laatua takaavan hitaasti ja peli saapuu vasta 2016.

Mad Max: Fury Road raivoaa teattereihin jo toukokuussa Tom Hardyn tähdittämänä. Mad Max pelin julkaisu siirtyi loppu vuoteen, ja toivoa on että lisenssipelikehittäjät osuisivat kerrankin kohteeseen oikeinpäin.Mad Max 2015 video game cover art.jpg

My Summer Car Game Suomalainen 'realistinen autosimulaatio' voi nostaa peliteollisuutemma täysin uudelle tasolle. Rakenna oma kesäauto, käy postissa hakemassa uusia osia ja ota olut matkalla ja sitten saunaan.

• Square Enixin kehittää Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness -ropea, ja se julkaistaan PlayStation 4:lle sekä PlayStation 3:lle.

• Kolmen jättimäisen yksinoikeuspelin julkaisu on lipsunut ensi vuoden puolelle: Legend of Zelda WiiU, Suomalaisen Remedyn Quantum Break Xbox One ja Uncharted 4 PS4. Halutaan kenties parasta, ja pelaajat kaiken heti.

Deux Ex: Mankind Divided tarjoaa jatkoa monen missaamalle älykkäälle toiminnalle. Uusi versio tarjoaa ainakin Direct-X 12 tukea PC:lle ja se julkaistaan myös PS4:lle ja Xbox Onelle.

deusexXbox One TV-viritin saapuu kesällä - konsolia alessa
9.4.2015

Xbox One digitaalinen TV-viritin saapuu kauppoihin Suomeen kesällä 2015.

Xbox One digitaalinen TV-viritin mahdollistaa vapaiden TV-kanavien katselun suoraan Xbox Onen kautta ilman erillistä digiboksia tai HDMI-läpivientiä. Se tukee DVB-T, DVB-T2 ja DVB-C standardeja, kuvan pysäyttämistä, pikakelausta eteenpäin ja TV-kuvan nappausta pelikuvan viereen. OneGuide-ohjelmaoppaan avulla suosikkikanavat, peli- ja viihdesovellukset ja elokuvat löytyvät kaikki samasta paikasta ja TV-kuvaa voi myös suoratoistaa tablettiin tai puhelimeen samalla kun pelaat peliä TV-ruudulta tai käytät muita sovelluksia.

Xbox One: digitaalinen TV-viritin (DVB-T, DVB-T2, DVB-C) Xbox One: digitaalinen TV-viritin
(DVB-T, DVB-T2, DVB-C)
 

27.90 e

Microsoftin uuden sukupolven konsolia 349,90 e hintaan!

Xbox One on kovassa kamppailussa Sonyn aikaisempaa lähtöä vastaan. Xbox on laitteena hyvin samalla viivalla ja laajemmat multimedia, moniajo ja TV-ominaisuudet saattavat houkutella jälleen uutta pelaajakuntaa - unohtamatta loppuvuoden yksinoikeusjulkaisuja, kuten Halo 5: Guardians.

Kevään hinta-ale ei välttämättä jää pysyväksi, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisäksi tyylikkäät erikoisjulkaisu pelibundlekonsolit on hinnoiteltu sopivasti alle 400euron.


Xbox One: pelikonsoli 500Gb Xbox One: pelikonsoli 500Gb

alk. 349.90 e

Activision Blizzard ostaa Nintendon
1.4.2015 (aprillia)

Pelialalla ei ole tapahtunut isoja yhteenliittymiä viimevuosina. Nyt Activision räjäyttää pankin, kun se ilmoitti ostavansa legendaarisen Japanilaisen pelitalon ja konsolivalmistaja Nintendon. Lehdistötiedoitteen mukaan Activision haluaa konsolivalmistajaksi ja kehitteillä on heti liuta lupaavan kuuloisia pelejä, joissa yhdistetään Activisionin AAA-tuotantoa Nintendon klassisiin pelimaailmoihin ja hahmoihin:
- World of Supermario
- Call of Nintendo
- Diablo Saving Zelda
- Starcraft Karting

WiiU konsolista tehdään erityinen World of WiiU-malli, jonka on tarkoitus pyörittää World of Warcraftia ja tulevia yhteistyössä tehtäviä massiivisia moninpelejä kätevästi kotisohvalta.
Uraa uurtavien yhteistyöprojektien lisäksi peliyhtiöt kehittävät kovaan tahtiin myös suurnimikkeitä kuten World of Warcraft II: the Virtual Reality ja Pokemon XXX 3DS.Puolenkuun Pelit kehittyy ja pelit senkun paranee
25.3.2015

Uudistunut pelikauppa on toimittanut jo tuhansille asiakkaille viihdettä. Paljon on toki aina tehtävää, jotta voimme tarjota Teille parhaan pelielämyksen ja parhaan ostopaikan kaikissa tilanteissa.

Viimeaikaisina uudistuksina
• Myymälöiden varastotilanne näkyy nyt tuotetiedoissa.
• Myymälöissä uudet hintalaput. Näette entistä selkeämmin hintatiedon ja tarkemman tuotenimikkeen sekä alustan. Hintalaput lähtevät kätevästi irti eivätkä jätä tuotteisiin liimajälkiä moneen muuhun kauppiaaseen verrattuna.
• Tuotetietojärjestelmässä parannuksia, lisäksi uusia toimittajia on lisätty tukkurivalikoimiin ja laajennukset mm. pelien oheistuotevalikoimassa jatkuvat.

Pistäkää palautetta, kertokaa erityisesti jos mikä tahansa mielestänne ei ole oikein - niin kehitämme kauppaa entisestään toiveidenne mukaan - parhaat palautteet palkitaan lahjakorteilla..

Myymälöiden varastomäärät näkyvät nyt verkkokaupan tuotetiedoissa:

Varastotilanne myymälät:
3 Varastossa Lahti    2 Varastossa Kouvola  3 Varastossa Tampere

- Tietokanta päivittyy aktiivisesti myyntien ja varastoon saapuvien mukaan.
- Täydennyspaketteja saapuu tukkureilta ympäri maailmaa päivittäin. Varastotiedot elävät ja muuttuvat aktiivisesti.
- Lautapelit valikoima ei näy varastossa Tampereen myymälässä. Tampereella yhteistyökumppani Lautapelit.fi tarjoaa valtavan valikoiman suomenkielisiä ja englanninkielisiä pelejä.
- Arvioitu toimitusaika pitää lähtökohtaisesti paikkansa, jos tuotetta ei ole varastossa tietyssä myymälässä. Tasaamme myymälöiden varastomääriä aktiivisesti.
- Myymälähinnat saattavat vaihdella. Verkkokaupan hintaan voit varata tuotteet kätevästi nettikaupasta (+2e/tilaus).
- Käytettyjä tuotteita on tuhansittain eri myymälöissä. Verkossa tuotteet eivät kuitenkaan ole näkyvissä, ellei
tuotetta ole Lahden myymälässä.


Pelikevät käynnistyy uutisilla
25.3.2014
Bloodborne
Bloodborne PS4 yksinoikeudella julkaistaan tänään keskiviikkona. Peli on tahkonut mahtavat arvostelukeskiarvot Metacriticissä, arvosteluissa 93/100 (41 kriitikkoa) ja pelaajilta 9.0 (1084 ääntä).

Trine 3 jatkaa Suomalaisten menestystarinaa tämän vuoden aikana. Maagi, taistelija ja varas saavat nyt uuden ulottuvuuden käyttöönsä ja luvassa on jälleen satumaisen kaunista grafiikkaa ja musiikkia.

Rainbow Six Siege saapuu PS4:lle, Xbox Onelle ja PClle tämän vuoden aikana. Peliä testautetaan ahkeraan alpha ja beta-vaiheissa. Toimivalle taktiselle ja realistiselle räiskinnälle on aina tilausta. Peli on meiltäkin ennakkotilattavissa edulliseen hintaan näillä näppäimillä.

Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC laajennus saapuu Xboxaajien iloksi 31.3. Playstation sotilaat ja PC räiskijät saavat paketin huhtikuun lopussa. Mukana neljä uutta moninpelikarttaa, yksi zombi exo -kartta, uusi moninpeliase ja boosterireppuun yhdistettynä pelottavan nopealta kuulostava tarttumaköysi, jolla aikaisemmin sinkoiltiin vain yksinpelipuolella.

• Joulukuussa ensi-iltansa saava JJ Abramssin ohjaama Star Wars - Episode VII: The Force Awakens avaa uuden trilogian. Star Wars Rogue One Episode VIII ilmestyy 26.5.2017

remaster!God of War III Remastered PS4:lle julkaistaan 17.7.2015. Alkuperäisellä PS3 pelillä on mahtava 92 pisteen keskiarvo. Kehittäjät tavoittelevat 1080p tarkkuutta tasaisella 60fps nopeudella. Sodanjumalat jatkaa yksinoikeudella Sonyn leirissä.

Devil May Cry 4: Special Editionista palaa HD-versiona kesällä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Mukana on mm. kolme uutta pelattavaa hahmoa ja Legendary Black Knight -pelitila.

SuperCell on tehnyt 1.5 miljardin euron myynnit vuotena 2014, josta katetta oli 515 miljoonaa. Vain 152 työntekijän mobiilipelifirma jatkaa mahtavaa pelitarinaa ja on nopeiten yli miljardin myynnit tehnyt Suomalainen yritys. Pelkästään markkinointiin supersolu käytti yli 400 miljoonaa. Tällä rahalla saisi Suomeen vaikka useita oikeiden pelien jättistudioita...

master mouse• Logitech laitejätin uusi lippulaivahiiri on nimeltään Logitech MX Master Wireless Mouse. Langattomuutta luvataan yhdellä latauksella peräti 40 päivää. Hiiri voidaan yhdistää kerralla jopa kolmeen laitteeseen.

Helmikuun peliuutisia
6.2.2014

warhamme 4 you• Warhammer: The End Times - Vermintide on kehityksessä hieman tuntemattomalla Ruotsalaisella pelistudiolla Fatshark, joka on tunnettu lähinnä War of the Vikings -verkkopelistä. Warhammerin fantasiamaailmassa pääsee kerrallaan neljä pelaajaa riehumaan. Silmistäkuvattua yhteistyöpelaamista sodan runtelemassa maailmassa julkaistaan tämän vuoden aikana PlayStation 4:llä, Xbox Onella sekä pc:llä.

Warhammer 40,000: Regicide on PC, tabletti ja mobiilijulkaisu, jossa örkit ja space marinet kohtaavat shakkilaudalla. Games Workshop jakaa innolla lisenssejä ja tällä kertaa sotaa toteuttaa Hammerhead studios Australiasta. Luvassa on perinteistä shakkia hienoilla ja verisillä taisteluefekteillä tai shakkia regicide moodissa, jossa on tarjolla räiskintää ja mahtavia erikoiskykyjä.

sims töihin siittä laiskottelemasta• The Sims 4 Get To Work eli Duunipäivä tulee olemaan ensimmäinen isompi laajennus. Keväällä julkaistava lisäri tarjoaa mm.lääkärin, poliisin, keksijän kuin myös yrittäjän hommia haasteineen.

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin edition pyörii sulavasti 60FP nopeudella 1080p HD-tarkkuudella uusilla alustoilla PS4:lla ja Xbox One:lla. Uusittu Dark Souls 2 on päivitetty, hiottu ja uusittu versio menestyksestä ja mukana tulee lisäksi kaikki kolme DLC-laajennuspakettia.

• Persona 5 animeen pohjautuva japanilainen roolipeli on kehtyksessä. Uusi Persona tarjoaa enemmän valoa, musaa, graaffista näyttävyyttä ja pelattavana on mm. musta kissa. Pelin pitäisi saapua loppuvuodesta PS3:lle ja PS4:lle Japani- ja US-painoksena. Tarjoamme import-painoksen mahdollisimman nopeasti eurooppaversiota odotellessa.

persona 5Tammikuun pelitilanteet
23.1.2014


• Microsoftin HoloLens on muunnellun todellisuuden seuraava askel. Läpinäkyvä näyttö yhdistää Google-glasses ja OculusRift-tyylistä näyttötekniikkaa.

• Elder Scrolls Online PS4 ja Xbox One sai viimein varman julkaisupäivän. Nyt kuukausimaksuttoman massiivimoninpeli saapuu 7.6. ja sisältää paljon herkkuja ja päivitysiä ja parannuksia kohtalaisesti menestyneeseen PC-versioon verrattuna.

• Xbox One pelejä voi striimata WLanin kautta tulevaan Windows 10:n. Lisäksi tuleva Windows pitäisi olla ilmainen päivitys vanhoille käyttöjärjestelmille, odotettavissa on todennäköisesti kuukausimaksuja. Windows 10 ja Xbox One tarjoaa myös konsoli ja Pc välistä moninpelausta esim. tulevan Fable Legendsin muodossa.

• Yksi pelihistorian merkkipaaluista palaa viimein kun Ultima Underworld saa jatkoa Ultima Ascendant -pelissä. Ultima nimi huokuu roolipelimaailmojen parhautta ja Underworld takaa toimintatunnelmaa ja strategiaa silmistäkuvatulla otteella.. voimme jo kuulla vanhojen kääröjen murenemisen.

• YLE lähettää taas Assembly Winter tapahtumasta koostelähetyksiä sekä LA 31.1. CS: Go finaalin. Terroristit vastaan poliisit turnauksessa palkintorahoina on mukavat 25000 euroa. Muita pääturnauksia ovat Starcraft II (palkinnot 1550 e) ja Heartstone (palkinnot 3500 e).

• XCOM on siirtynyt lautapelimuotoon. Juuri julkaistava XCOM The Board Game on keränny ennakkoon jo runsaasti kehuja ja se nousee varmasti Witcher Adventure Game-lautapelin ohella vuoden alun suosikiksi.

• Borderlands 2 ja Pre-Sequel saapuvat PS4:lle ja Xbox Onelle Borderlands: The Handsome Collection nimellä 27.3.

• Suomalainen taitomopoilu Trials Fusion on viimein saanut kaivatun moninpelipäivityksen. Seitsemän kuukautta julkaisun jälkeen voi viimein haastaa kaverit nettipelissä eri pelimuodoissa. Lisäksi neljäs DLC laajennuspaketti julkaistaan ensiviikosta. Moninpelikarttojen helppous ja vähyys on tähän asti ollut synti taitopelin harteilla, vaikka miljoonamyynnit on jo saavutettu.Uudistunut Puolenkuun Pelit                            14.1.2015

Sivusto on siirretty uudelle palvelimelle. Arvostamme kovasti, jos annatte palautetta ja kommentteja tännepäin - ja kerrotte kaverille uudistuksista, kiitos!


Peliala on jatkuvassa muutoksessa uusien laitteiden ja viihteen virratessa jakeluun päivittäin. Puolenkuun Pelit muuttuu mukana ja päivittää viimein sitä oleellisinta - asiakaskokemusta verkkokaupassa.
.
Uudistunut omistajapohja, vanhalla kokemuksella, takaa myös tulevaisuudessa jatkuvan kehityksen.
Aktiivisesti kasvava valikoima uusia toimittajia, tuotteita ja tuoteryhmiä luo pelaajille loistavat ostamismahdollisuudet.

Uudistuksia:
- Graafinen päivitys tälle vuosituhannelle
- Tietokantajärjestelmä on huomattavasti nopeampi
- Tekniikoita päivitetty nykyhetkeen, joka takaa entistä varmemman ja turvallisemman verkkokaupan
- Uusia selaustapoja tuoteryhmissä, uusia selkeämpiä tuoteryhmiä

Järjestelmän tietokanta pysyy täysin samana.
Kaikki tärkeät tiedot, tuotteet, tarjoukset, tähtimerkinnät ja tilaukset on siirretty uuteen sulavampaan tietokantaan.
<br>Käyttäjätunnuksesi on luotu.<br> Tervetuloa Puolenkuun Pelien asiakkaaksi!
Tuotetietokannan ja valikoiman parissa työskentelee mittava automatiikka ja lukuisat työntekijät, jotka takaavat viihdetuotteet aina nopeasti ja edullisesti!

Tervetuloa ostoksille ja nauttimaan yhdessä pelivuodesta 2015!

Pelivuoden 2015 uutista                        14.1.2014

• Total War: Warhammer on kehitteillä Sega:n ja Creative Assemblyn käsissä. Games Workshopin sotavasaran mahtava maailma yhdistettynä tämän hetken ylivoimaseen reaaliaikastrategia-taloon tarkoittaa todella sotaisaa tulevaisuussa. Luvassa on fantasiamaailman pelejä. W40k pelioikeudet pysyvät THQ:lla.

• Grand Theft Auto V PC version julkaisua on siirretty. RockStar haluaa kuulemma poistaa bugeja ja hioa lopputulosta. Pelaajat eivät varmasti tule pettymään. Odotetut Heist lisätehtävät pitäisi saapua 'joitain viikkoja' ennen PC -version 24. maaliskuuta julkaisua.

• Microsoft ja Turn 10 Studios ovat julkistaneet Forza Motorsport 6:n. Xbox Onelle yksin saapuva kaahaus jatkaa menestyssarjaa kesän tai syksyn aikana.

• Sonyn, Nintendon ja MS:n laitepanostuksista huolimatta Japanilaiset ostivat viime vuonna vähemmän konsoleita ja fyysisiä pelejä kuin aiempina vuosina sitten 1990, jolloin SNES julkaistiin. Markkinat ovat tippuneet tasaisesti sitten vuoden 2007.

• Rock Band 3 sai uusia kappalaita ensimmäistä ketaa pariin vuoteen. Foo Fighters ja Arctic monkeys eivät tuo lohtua jo läpihakattuihin lukuisiin loistaviin musapaketteihin. Pelaajat eivät hallitse markkinoita. Musiikkipelien katoaminen laitevalmistajien ja peliyhtiöiden kapeakatseisuuden takia on yksi alan hyviä esimerkkejä vääristä käyttäytymismalleista. Musiikkipelit toimii, aina, eikä trendi-ilmiönä.

• The Writers Guild of America on julkistanut vuoden 2014 parhaan pelikäsikirjoituksen ehdokkaat. Loistavaa tarinaa tarjoaa: Alien: Isolation, Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed: Freedom Cry ja The Last of Us: Left Behind.

• Pelit-lehden vuoden 2014 parhaat äänestyksen ehdokkaat on seuraavat:
Alien: Isolation, Angry Birds Epic, Bayonetta 2, Boom Beach, Dark Souls II, Destiny, Diablo III: Reaper of Souls, Divinity: Original Sin, Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Grand Theft Auto V, Hearthstone, Legend of Grimrock 2, Mario Kart 8, Middle-earth: Shadow of Mordor, Pako (Tree Men Games), South Park: The Stick of Truth, Super Smash Bros for Wii U, The Last of Us Remastered, The Walking Dead: Season Two, The Wolf Among Us, Trials Fusion, Wasteland 2, Wolfenstein: The New Order ja World of Warcraft: Warlords of Draenor. Voit käydä äänestämässä suosikkiasi täällä.

Halo 5 Guardians moninpelibeta alkoi
29.12.2014


Halo: The Master Chief Collection -pelin ostaneet fanit pääsevät mukaan tänään alkavaan Halo 5: Guardians Multiplayer Betaan, joka jatkuu aina 18. tammikuuta 2015 asti. Lisäksi fanit voivat viedä betan aikana avatut Halo: Nightfall ja Halo: The Master Chief Collection -sisällöt mukanaan Halo 5: Guardians -peliin, kun se virallisesti julkaistaan syksyllä 2015.

Yksinoikeudella Xbox Onelle syksyllä 2015 julkaistava Halo 5: Guardians jatkaa Master Chiefin tarinaa ja esittelee samalla Halo-universumiin täysin uuden hahmon, Spartan Locken. Rauha rikkoontuu, kun siirtomaihin tehdään yllätyshyökkäys. Ihmiskunnan suurin sankari on kateissa ja Spartan Locke saa tehtäväkseen etsiä Master Chief käsiinsä, sekä selvittää mysteeri, joka uhkaa koko galaksia.

Halo 5: Guardians tuo seuraavan sukupolven taistelun Xbox Onelle, sisältäen arena-moninpelin, uusia pelimuotoja ja täysin uusia Spartan-kykyjä.

Halo 5: Guardians Multiplayer Beta on keskittynyt 4 vs. 4 Arena-moninpeliin ja se on rakennettu Halon perintöä kunnioittaen definitiiviseksi arena-räiskinnäksi. Beta esittelee vain pienen osan eeppisestä suunnitelmastamme Halo 5: Guardiansin moninpelin ympärillä. Katso traileri betasta osoitteessa http://youtu.be/hV4hz647GvI


HALo 5 multiplayh betasLoppu vuoden peliuutisia
29.12.2014• The Witcher 3:ssa on toinen pelattava hahmo. Valkohapsinen ja siro haltianeito on kuvailujen mukaan voimakas, eloisa olento, joka parantaa tai tuhoaa tilanteen mukaan. Pelinkehittäjät kaipaavat tosin pari kuukautta lisäaikaa kaiken hiomiseen ja julkaisua on siirretty toukokuulle 2015.

• Suomalaisen FrozenByten helmi Trine saa uuden kuorrutuksen PS4:lla. Trine Enchanced Edition tarjoaa 1080p resoluution 60fps nopeudella sekä erikoisuutena 3D grafiikkatuen.

• Warhammer Quest on Games Workshopin uusin lisenssinjakelu PC, MAC ja Linux pelaajien iloksi. Luolaston tahkomista tarjoava pienpeli saapuu tammikuussa 2015. Suurista nimikkeistä Warhammerin parissa ollaan oltu viime aikoina yllättävän hiljaa.

• Windows 10:n vuotanut versio paljasti, että Xbox App on vahvasti mukana tarjoamassa ainakin Xbox Storen, saavutukset, kaverilistan sekä aktiviteettilistan. Isompia Xbox One pelejä tuskin päästään PC:llä kuitenkaan pyörittämään, tehoista huolimatta.

• Just Cause 3 saapuu uusille laitoksille vuoden 2015 aikana. Sankari Rico Rodriguez räjäyttää, lentää, kaahailee mahtavalla 400 neliömailin alueella. Kulttupelisarjan kolmososalle on kovat odotukset.EVOLVE Big Alpha loisti - julkaisua odotellessa
20.10.2014

Evolve Big Alpha -pelikoodeja jaettiin. Pelinkehittäjä haluaa testata kunnolla palvelimia ja pelaajien innostusta kuun vaihteessa järjestettävänä viikonloppuna.
tänne FaceBookin viestiketjuun ja saat yksityisviestinä pelikoodin.

Pelaaminen onnistuu PC-tietokoneella tai PS4 ja XboxOne konsoleilla.
PS4 pelaaminen vaatii PlayStation Plus jäsenyyden ja XboxOne pelaaminen vaatii Xbox Live-jäsenyyden.

XboxOne pelaajat pääsevät pelaamaan 30.10 – 2.11.2014 välisenä aikana.
PC ja PS4 pelaajat pääsevät pelaamaan 31.10 – 2.11.2014 välisenä aikana.evolved big alphaPelisyksyn uutisia, uutuuksia ja arvosteluja
20.10.2014


• World of Warcraft: Warlords of Dreanoria odottaa haasteellinen julkaisu ja uudistamisen tarvetta löytyy. WoWia pelaa enää 7.4 miljoonaa aktiivisesti. Puolenkuun Pelit järjestää perinteisen yömyynnin, yöllä email-kooditoimituksen ja lisäksi arvonnan tilaajille ja facebookin kautta osallistuville.

• Super Smash Bros. Melee WiiU versio julkaistaan 5.12. juuri julkaistu 3DS versio on saavuttanut loistavia myyntilukuja ja kehuja arvosteluissa.

• Ubisoft on siirtänyt The Crew julkaisupäivää joulukuun alkuun, 2.12. Mahtavalta kuulostava vapaa kaahailu kattaa ison osan Amerikan mannerta.

• Gran Turismo 7 rakentaa autonosat taas alusta. PS4:lle ilmestyvä peli saapuu 2015 lopulla tai vasta 2016 vuoden puolelle.

• Xbox One ja Ps4 kisaavat maailmalla osin tasaisille myyntiluvuilla. Jenkeissä arvioidaan syyskuussa 325 000 Xboxin lukemia ja 250 000 PS4:sta.

• PlayStation TV saapuu PS4:lle marraskuun 14. Laitteella voi pelata katsoa tölsyä, erilaisia suoratoistopalveluita sekä pelata PSVita, PSP ja Psone lautaspelejä. Sony aikoo valloittaa isomman osan olohuonetta. PS3:n PlayTV oli monelle todella toimiva digiboxin korvike, joten odotukset on kovat myös PS4 TV-palveluille.

• Far Cry 4 jakaa karmapisteitä hyvistä teoista ja miinuksia vääryydestä. Esittelyvideossa mönkijällä siviilin liiskaamisesta sai -10 pistettä ja norsun sytyttämisestä tuleen -50. Raju toiminta karmapisteillä saapuu 21.11.

• Halo Master Chief Collection Xbox Onelle sisältää mahtavan määrän HD-pelattavaa, joten se haukkaa kokonaisen Blu-Ray -levyn. Tämän johdosta moninpeliominaisuudet pitää ladata 20gigan pakettina.
Setti sisältää Halo: Combat Evolved Anniversaryn sekä Halo 2, Halo 3 ja Halo 4 ja näihinkaikki moninpelikartat sekä ennakkovilauksen Halo 5:sta.

• Mortal Kombat saapuu toukokuun 14. 2015, alustoina PS4, PS3, Xbox One, X360 sekä PC


JUURI JULKAISTU - TILAA HETI KOTIIN TAI NOUDA:

• Borderlands Pre-Sequel (+Slaughter Pit) - PC, PS3, X360
• Evil Within (Limited Edition rajoitetun ajan) - PC, PS3, X360, XONE, PS4
• Alien Isolation (Nostromo Edition) - PC, PS4, XONE, X360, PS3
• Middle Earth: Shadow of Mordor - PC, PS4, XONE, X360, PS3
• Persona: 4 Arena Ultimax (+Tarot +Teddie Pop Bag -erikoiseduilla) - PS4, X360
• NBA 2K15 - PC, PS3, X360
• Sleeping Dogs: Definitive Edition - PS4, Xone, PC
• Dark Eldar 2014 - Warhammer Fantasy

JUURI JULKAISTUT:
/kauppa/products_published.php?page=1


• Alien Isolation (Pc, PS3, Xbox 360, Xbox One, PS4)

80/100 (PC) - 30 arvostelua
79/100 (PS4) - 29 arvostelua

"Alien isolation is simply the best title on the Alien saga, a tribute to the first, unforgettable film by Ridley Scott, and a wonderful survival horror game that will captivate you thanks to the incredible emotions and moods that can give. "
- Multiplayer.it 90/100

-----------------------

• Bayonetta 2 (WiiU)

91/100 (WiiU) - 48 arvostelua

"Sega's loss is Nintendo's gain: Bayonetta, twirling away from a gigantic demon's maw and smacking the highest choir of angels on the nose, has just given Wii U its first true classic"
- Edge Magazine 100/100

-----------------------

• Sleeping Dogs: Definitive Edition (XONE, PS4, PC)

75/100 (XONE)
77/100 (PS4)

"Playing the Definitive Edition reminded me how much I enjoyed its excellent story and characters, combat, and city, but also made me pine for a true new-gen sequel.
- IGN 85/100"

-----------------------

• Sherlock Holmes: Crimes & Punishment (PS3, X360, XONE, PS4, PC)

77/100 (PC) - 23 arvostelua
75/100 (PS4) - 28 arvostelua

"Sherlock Holmes: Crimes and Punishments is hands down the best detective game I've ever played and one of the most enjoyable experiences of the 2014 gaming year so far."
- Hooked Games 95/100

Arvostelut: www.metacritic.comPelikesän uutisia
21.8.2014

Elokuun suuri leffatapaus kannattaa merkata kalentereihin. Sin City 2 ilmestyy 22.8.

- Underworld Ascension on kehitteillä, kun EA raotti lisenssiarkkua ja antoi luvan tuotannolle. Peli on 'jatkoa' vuoden 1992 mullistavalla 3D luolasto roolipelille Ultima Underworldille. Yksi pääkehittäjistä Paul Neurath haluaa jälleen rikkoja rakoja ja tehdä jotain mullistavaa.

- Pelit-lehti on siirtynyt Focus Media Finland kustantamon alaisuuteen. Pahasti toiminnassaan Mikrobitin, Pelit-lehden ja muiden medioiden kanssa epäonnistunut Sanoma Magazines keskittyy palvelemaan naisia, perheitä ja 55+ ikäsiä.

- Atari on palaamassa pelimarkkinoille. Ensin tuodaan klassisen seikkailukauhupelin henkiinherätys.  Alone in the Dark: Illumination ja Haunted House -pelit saapuvat tänä syksynä.

- MineCraftin menestystarina jatkuu. PS3-versiota on myyty Platinalevyn verran Suomessa, eli yli 20,000 kpl. PS4 julkaistaan myös lähiaikoina ja uusia maailmoja ja malminlouhintaa kuullaan taas ympäri Pohjolaa.

- Seuraava Star Wars -elokuva, Episodi VII, ilmestyy vasta joulukuussa 2015. Uusi omistaja Disney aikoo nyt uudelleenlämmittää alkuperäiset episoodit Blu-ray:na samassa muodossa kuin ne nähtiin teattereissa vuosina 1977, 1980 ja 1983.

- Trials Fusion suomalaisten menestys motskaripeli ei saanut lentävää lähtöä siirtyessään next geneille. Juuri saapuneessa laajassa päivtyksessä pahasti uupuva moninpelipuoli ei saa vieläkään rataeditoria. Uutuuspaketti Rides of Rustland sisältää 10 uutta rataa, joista kaksi Supercrosseja paikalliseen moninpeliin.

- Nintendon viimeisin vuosineljännes ei takonut tuohta. Tappiota kertyi noin 73 miljoonan euron verran. Myyntikappaleissa Mario Kart 8 kaahailu piti Nintendon hvin pinnalla. Neljänneksellä myytiin 500 000 Wii U -konsolia, 2,8 miljoonaa Mario Kart 8 -peliä ja 820 000 3DS-konsolia. Wii U:n kokonaismyynti on nyt noin 6,7 miljoonaa.Gamescomin 2014 viralliset parhaat pelit::

Best of Gamescom                                          Evolve (Take2)

Most Wanted (kuluttajien valitsema)            Super Smash Bros. Wii U

Best Console Game Sony Playstation         The Evil Within (Bethesda)

Best Console Game Microsoft Xbox             Evolve (Take2)

Best Console Game Nintendo Wii               Splatoon (Nintendo)

Best RPG Game                                               Risen 3 (Deep Silver)

Best Action Game                                             Evolve (Take 2)

Best Simulation Game                                    Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call (Square Enix)

Best Sports Game                                            PES 2015 (Konami)

Best Family Game                                             LittleBigPlanet 3 (Sony)

Best PC Game                                                   Evolve (Take 2)

Best Social/Casual Game                               LittleBigPlanet 3 (Sony)

Best Online Multiplayer Game                        Evolve (Take 2)

Best Hardware                                                  Oculus Rift DK 2 (Oculus VR)

Lautapelien Vuoden Pelit finalistit
21.8.2014

Lautapelien suosio jatkuu vakaana ja harrastus saa jatkuvasti loistavia uutuuksia pelipöydille. Suomen Leluyhdistys järjestää Vuoden peli -kilpailun, jossa on nyt edetty finaalivaiheeseen. Voittajat julkistetaan 28.8. Forma Syksy -messuilla.

Lastenpelit

 • The Magic Tower – Lumottu Torni
 • Halli Cups
 • Koiramäki vikkelästi vintille peli


Perhepelit

 • Battle Sheep
 • Camel Cup
 • Qwixx


Aikuistenpelit

 • Loveletter
 • Splendor
 • La Boca

Vuoden 2013 voittajat:

 • Lastenpel: Rapelli
 • Perhepeli: Super Farmari
 • Aikuistenpeli: Qin


RopeCon Espoon Dipolissa 25-27.7.
25.7.2014

Ropecon on Euroopan suurin epäkaupallinen pelifestivaali, joka järjestetään 21. kerran Espoon Otaniemessä. Ropeconissa käy vuosittain yli 3500 kävijää pelaamassa roolipelejä, keräilykorttipelejä, miniatyyripelejä ja lautapelejä, larppaamassa, seuraamassa puheohjelmaa tai osallistumassa työpajoihin.

Ropecon 2014 –tapahtumaan teema on Valta. ” Se kasvaa kiväärin piipusta, on päämäärä itsessään ja turmelee ehdoitta. Se on miltei jokaisen pelin tavoite: lautapeleissä pelaajat hamuavat valtaa ja hallintaa voittaakseen, roolipeleissä paino on sosiaalisella tai sääntöjen vallalla. Tosimaailmassa vaikutusvalta ja väkivalta ylläpitävät yhteiskuntia, joiden tiedustelupalvelut pönkittävät valtaansa sähköisen tiedonkeruun avulla. Taloudellinen valta ohjailee hallitusten päätöksiä ja uskonnollinen valta muokkaa käsityksiämme oikeasta ja väärästä. Ropecon 2014 paneutuu valtaan ja sen muotoihin peleissä.”

Tänä vuonna Ropecon-pelifestivaalin kunniavieraina ovat Luke Crane ja Jason Soles, joista molemmilla on laaja kokemus pelien kehittämisestä ja julkaisemisesta.

Puolenkuun Pelit mukana myyntiosastolla Kaubamajassa. Tervetuloa ostoksille!


D&D Next roolipeli
8.7.2014

Dungeons & Dragons Next on Wizards of the Coastian roolipelivelhojen uusin luomus. Sääntösetti on uusittu ja hiottu 5th Editionin painos ja se julkaistaan osissa.

Pelaajan käsikirja julkaistaan elokuussa, sen jälkeen Monster Manual syyskuussa ja lopuksi pelinjohtajan opas marraskuun 18. päivä.
aloittamiseen ja muutoksiin on helppo tutustua Starter Setillä, joka julkaistaan jo 15 päivä.

D&D Next on beta-testaajan mukaan hienostunut paluu vanhaan. Esikuvana lähinnä AD&D 2nd edition moderneilla aineksilla ja parhailla puolilla D&D:n 3th ja 4th edition sääntökirjoista.


Katso D&D NEXT - verkkokaupassa:
d&d net

Pelikesän uutisia
30.6.2014

• RopeCon roolipelitapahtuma järjestään Espoon Dipolissa 25. - 27.7. Puolenkuun Pelit on mukana menossa myyntiosastolla ja lahjoituksilla turnauksissa!

• Assembly Summer 2014 on 31.7. - 3.8. Messukeskuksessa. Maailman yksi suurimpia demotapahtumia sisältää myös paljon pelaamista ja ammattilaispeliturnauksia, kuten StarCraft II, DOTA 2, CS: GO ja Tekken Tag Tournament II.

• Final Fantasy Type-0 HD on paremmaksi tuunattu versio vain Japanin markkinoilla ilmestyneestä PSP-pelistä. Julkaisuajankohtaa ei vielä ole, mutta alustoina uutta kalustoa, eli PS4:lle ja Xbox Onelle. Lisäksi FF Type-0:n spin-off, Final Fantasy Agito, on tulossa iOS:lle ja Androidille.

• World of Warcraftissa voi nousta maksimitasolle valitsematta puolta Horden tai Alliancen välillä, todistaa puolueeton pelaaja nimeltä Doubleagent. Seuraava lisälevy WoW: Warlords of Draenor nostaa tasokaton syksyllä sataan, joka onkin edellämainitun sankarin seuraava tavoite.

• Neurology Now -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan pelaaminen on paljon myönteisiä vaikutuksia, mutta liiallinen pelaaminen rappeuttaa selvästi aivojen kehityksen. Eräskin esimerkki pelasi WoWia 18 tuntia vuorokaudessa, joka oli tutkimuksen mukaan liikaa.

• Pelaajat tulevat käyttämään 2014 peleihin rahaa yhteensä 81,5 miljardia dollaria, arvio Newtoon. Tutkimus sisälsi 7,202,539,000 ihmistä ja näistä 2,975,953,000 henkilöllä oli internetyhteys. Suomen osuus olisi 206 miljoonaa dollaria.
• Mass Effect 4:n tarina ei jatka komentaja Shepardin kanssa vaikka yhtäläisyyksiä vanhoihin tarinoihin tulee olemaan. BioWare työstää scifi-seikkailua kovaan tahtiin mutta myös toinen massiivinen peli on työnalla, Dragon Age Inquisition fantasiaroolipeli julkaistaan jo vuoden lopussa.

• Space Hulk: Deathwing saapuu ainakin PS4, PC:lle ja Xbox One:lle vuoden 2015 puolella. Luvassa on toimintamätkettä avaruuden pimeydessä. Peli tukee myös Oculust Rift VR -virtuaalitodellisuutta.


Peliarvosteluja:

• GRID Autosport (PC, Xbox 360, PS3)

80/100 (PS3) - 8 arvostelua
76/100 (Xbox 360) - 6 arvostelua
75/100 (PC) - 12 arvostelua

"It's all about the teams, the rivals and the race as you become a driver for hire, specialising in your favourite disciplines or conquering them all in an intense world of professional motorsport."
- Gamestyle 90/100

-----------------------
• EA Sports UFC (PS4, XONE)

71/100 (PS4) - 31 arvostelua
73/100 (XOne) - 11 arvostelua

"With outstanding next-gen visuals, EA Sports UFC is good enough to carry around a championship belt. " - EGM 90/100

-----------------------
• WildStar (PC)

85/100 (PC) - 12 arvostelua

"Clever questing and a stand-out combat system make for an entertaining MMO that's as large as it is full of character."
- PCGamer 89/100

Arvostelut: www.metacritic.com


Peliuutisia ja uutuuksia E3:lta
25.6.2014

Vuoden pelitiedoituksen kohokohta E3 pelimessut vietettiin Las Vegasissa.
Julkaisijat pelikokemuksien mahtavia pelikokemuksia ja uutuuksia.

Uusien konsolien esiinmarssissa luotetaan kuitenkin vielä paljon vanhoihin hyviksi havattuihin pelibrändeihin. Kehityskustannusten noustessa vuosineljännes pomot saattavat ottaa pelaajien harmiksi vähemmän riskejä isoilla budjeteilla, joten Beyond Soulsin, Dishonoredin kaltaisia nimikkeitä nähdään ehkä tulevaisuudessa vähemmän.


E3 huippujulkaisut - ennakkotilattavissa tottakai:• Grand Theft Auto V PC, PS4, X360 - syksyllä 2014
- GTA V on tämän hetken ehkä suurin pelisuoritus ja yksinpelinä tarinankerronnassa harppauksen edellä muita. Tulevat uudet versiot tarjoavat mahtavan tarkkaa resoluutiota ja hiotumman pelimaailman.

• Battlefield: Hardline - PC, PS3, PS4, XONE, X360 - 23.10.2014
- Poliisit vs. rikolliset Miamin tai Los Angelesin kaduilla. Battlefield maailmassa pois sotatantereilta kohti urbaania kaaosta kuulostaa mahtavalta.

• Destiny loistaa jo tänä keväänä
- Bungien porukoilta ei voi odottaa kuin jotain uskomatonta. Mihin sinun kohtalosi vie?

• Dead Island 2 - PC, PS4, XONE - Kevät 2015
- Zombit ovat eristäneet Kalifornian. Tervetuloa paikalle...

• HomeFront: The Revolution - PC, PS4, XONE - 2015
- Menneinä vuosina kohtalaista menestystä niittänyt HomeFront tarjoaa alistetun Amerikan. Alkuperäiseen kaivattu Co-op yhteistyöpelimoodi on mukana.

• WWE 2k15 - PS3, X360, XONE, PS4 - 31.10.2014
- Vapaapainia seuraavan sukupolven otteilla.

• Asassins Creed: Unity - PS4, XONE
- Vapaustaistelut odottavat, yhteishenkeä kaivataan. Unity yrittää kehittää sarjaa vähintään mahtavilla grafiikoilla.

• EA Sports PGA Tour - PS4, XONE - Kevät 2015
- Ensimmäinen uutta Frostbite 3 -pelimoottoria hyödyntävä. Uusi teknologia tarjoaa myös valtavat avoimet radat ilman lataustaukoja.

• FIFA 15 - PC, XONE, PS4 - syksy 2015
- Vanhat konsolit unohdetaan tässä vuosipäivityksessä, joten graafinen hyppäys tulee olemaan merkittävä. Ennakkotilaajille Ultimate Team Edition, jossa mahtavasti extraa.

• The Sims 4 - PC - 4.9.2014
- Ennakkotilaajille Limited Edition Bilehirmu -lisäsisällöllä.

Nintendo:

• Hyrule Historia WiiU
• Legend of Zelda WiiU
• Super mash Bros. WiiU
• Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire 3DS
• Pokemon Art Academy 3DS
• Theatrhytm Final Fantasy Curtain CAll 3DS

NHL 15 - uudenajan kiekko saapuu syksyllä
7.5.2014

Electronic Arts kehittää ensimmäistä uuden sukupolven lätkäpeliä: EA SPORTS NHL 15 mullistaa rohkeasti kaiken, mitä tästä palkitusta pelisarjasta tiedetään. Koe lajin kovaotteinen kaaos ja yllätyksellisyys samalla kun oikean maailman fysiikat kattavat kaikki 12 pelaajaa jäällä - sekä itse lätkäkiekon.

Katso, liiku, pelaa ja ajattele kuin aito jääkiekonpelaaja samalla kun uusi autenttinen pelaajamallinnus ja kehittyneet työkalut, kuten Superstar Skill Stick ja Vision AI, tarjoavat ennennäkemättömät ohjausmahdollisuudet sekä kehittyneen pelaajaälyn. Koe jokaisen pelin tunneskaala samalla kun pelaat autenttisilla areenoilla läpi koko National Hockey Leaguen. Pääset pelaamaan täysille fanikatsomoille, jotka on luotu hyödyntämällä 9000 dynaamista ja yksilöllistä yleisömallia - eniten missään urheilupelissä.

Tämän lisäksi pääset todistamaan kaikkien aikojen realistisinta broadcast-pakettia: NHL 15 uudistaa pelin ulkoasun täydellisesti uuden NBC Sports Game Day Presentationin myötä, joka pitää sisällään kommentaattoritiimin Mike ‘Doc’ Emrickin ja Eddie Olczyn. TSN analyytikko Ray Ferraro jakaa myös omaa tietouttaan jään tasolla.

NHL 15 tuo maailman nopeatempoisimman joukkuelajin äänet, visuaalisuuden ja fiiliksen täysin uudella tavalla henkiin.

NHL 15 julkaistaan maailmanlaajuisesti tänä syksynä Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® ja PlayStation®3 -konsoleille. Täydelliset ominaisuuslistat löytyvät tämän tiedotteen lopusta.

NHL 15 Cover Vote -äänestys

· EA järjestää yhdessä National Hockey Leaguen (NHL®) ja National Hockey League Players’ Associationin (NHLPA®) kanssa NHL 15 Cover Vote -äänestyksen, jossa fanit pääsevät valitsemaan kuka pelaaja pääsee seuraavan NHL-pelin kanteen. EA SPORTS NHL 15 Cover Vote -äänestykseen voi osallistua osoitteessa www.NHL.com/CoverVote

Äänestyksessä on mukana kahdeksan superstaraa, joita fanit voivat äänestää niin monta kertaa kuin he haluavat ja varmistaa näin oman suosikkinsa läpipääsyn viikottaisista karsinnoista.

· Fanit voivat myös tuplata äänestystehonsa käyttämällä näitä pelaajakohtaisia hashtageja Twitterissä aina torstaisin “Twitter Vote Thursdays” ollessa käynnissä, sekä osallistua keskusteluun käyttämällä #NHL15CoverVote hashtagia. EA SPORTS NHL 15 Cover Athlete -kansikuvapelaaja julkistetaan Wynn Las Vegas -hotellissa 24. kesäkuuta 2014 järjestettävässä 2014 NHL AwardsTM -tapahtumassa.

NHL 15 Ominaisuudet Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleilla:

True Hockey Physics:

· 12 Player NHL Collision Physics – Oikean maailman fysiikat koskevat ensimmäistä kertaa jokaista pelaajaa jäällä tapahtuvissa törmäyksissä uuden 12 Player NHL® Collision Physicsin myötä. Uusien konsolien tehoja hyödyntävän ja palkittuun NHL Collision Physics -järjestelmään pohjautuvan toiminnon myötä jokaiseen jäällä olevaan pelaajaan sovelletaan aina fysiikkaa. Tunne NHL-lätkän kovaotteinen kaaos aitojen törmäysten, maalitaistojen ja pelaajaryppäiden myötä.

· Real Puck Physics – Lätkäkiekko on yksi haastavimpia kohteita autenttiseen kopiointiin, mutta siinä on lopultakin onnistuttu. NHL 15 -pelissä on kokonaan uudelleen rakennetut kiekkofysiikat, joiden myötä kaikki kiekon liikkeet ja interaktiot tuntuvat aidommilta. Kaikki jäällä oleva, mukaanlukien jään pinta, on elossa mikä aikaansaa ennalta arvaamattomia ja autenttisia kiekon pyörähdyksiä ja pomppauksia, joita nähdään myös oikeissa NHL-peleissä.

Uuden sukupolven lätkäpelaaja:

· Autenttiset Pelaaja & Varustemallit – Uuden sukupolven lätkäpelaajahahmo on rakennettu täysin uudelleen jäästä ylöspäin. Nyt pelaajamalleilla on kolme selkeää kerrosta - keho, varusteet ja peliasu. Jokainen kerros toimii itsenäisesti, mikä tekee jokaisesta kiekkointeraktiosta tai pelaajainteraktiosta entistäkin realistisempaa. Dynamic Cloth -teknologia lisää pelin realismia ja vauhdin tunnetta, sillä se reagoi pelaajan liikkeisiin jäällä esimerkiksi räjähtävien kiihdytysten aikana.

· Pelaajien ennennäkemätön tunnistettavuus – EA SPORTS UFC -pelistä tuttu teknologia tuo NHL 15 -pelin pelaajille mullistavan tunnistettavuuden, aidot emootiot ja animaatiot. Pelaajat näyttävät ja tuntuvat aitojen esikuviensa kaltaisilta lähtien siitä, miten he luistelevat jäällä, aina siihen minkälaisia ilmeitä heidän kasvoillaan nähdään voittomaalien jälkeen.

· Superstar Skill Stick – Nyt kaikki NHL superstarojen työkalut ovat käytössäsi. Mullistava Skill Stick on kehittynyt edelleen antaen entistä enemmän hallintaa pelaajalle. Suojele kiekkoa ja vastaanota syöttöjä ilman että rytmi rikkoutuu ja löydä uusi arsenaali harhautuksia - kaikki tämä intuitiivisella oikealla tattiohjaimella, jota on todella helppo käyttää, mutta josta löytyy myös syvyyttä.

· Vision AI – Kehittynyt pelaajaäly, Vision AI, antaa pelaajille paremman tietoisuuden ja mahdollisuuden lukea ja reagoida potentiaalisiin tilanteisiin. Maalimahdollisuuksien tunnistus, syöttöjen ennakointi ja kehittynyt joukkuetyö parantavat pelin sujuvuutta.

NBC Sports Broadcast -paketti:

· Uusi Kommentaattoritiimi – Uudet äänet uudelle sukupolvelle. NHL 15 toivottaa tervetulleksi NBC Sports kommentaattoritiimin Mike ‘Doc’ Emrickin ja Eddie Olczykin. TSN analyytikko Ray Ferraro tarjoaa lisäksi pelitietoa jään tasolla. Pelaajien kanssa samaa Vision AI -älyä hyödyntävä toiminto tekee kommentoinnista entistä aidompaa. Doc, Eddie ja Ray ennakoivat pelin kulkua ja lisäävät kommentointinsa intensiivisyyttä jään tapahtumien mukaan. Kommentaattoreilla on käytössään yli 35 000 upouuttaa kommenttia.

· NBC Sports Game Day Presentation – Kaikkien aikojen realistisin broadcast-paketti on mahdollista uuden NBC Sports -yhteistyön myötä. NHL ja NBC miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin pelin intron aikana ja tarjoaa samoja elämyksiä, mitä näet televisiosta NHL ja NBC grafiikkojen ja brandauksen kera.

· Real Life Broadcast Integration – Kun sanomme, että Doc ja Eddie ovat pelissä, tarkoitamme että he ovat oikeasti pelissä. NHL 15 vie kommentoinnin aivan uudelle tasolle tarjoten aidon maailman ennakkopelikommentointia Docilta ja Eddieltä. Yhdessä NHL 15 -pelivisuaalien kanssa tämä on vallankumouksellinen edistysaskel urheiluvideopeleille, hämärtäen aitojen urheilulähetysten ja pelitapahtumien välistä rajaa.

Ennenkokematon areenakokemus:

· Yli 9,000 yleisöhahmoa – NHL 15 asettaa uuden standardin videopeleille tuomalla peliin yli 9000 yksilöllistä yleisöhahmoa ja 4x enemmän animaatioita kuin aiemmissa peleissä. Katso yleisöön ja näet fanien heiluttavan kylttejä, joissa on sinun nimesi, erilaisiin asuihin pukeutuneita superfaneja ja jopa kokonaisia katsomolohkoja täynnä vastapuolen tukijoita.

· Elävä yleisö – Yleisö on elossa. Tunne miten yleisö reagoi kun tiputat hanskat, teet upean taklauksen tai huikean maalin. Jokaisella yleisön edustajalla on oma yksilöllinen käyttäytymismalli, jonka mukaan he toimivat ennakoidessaan peliä, irvailevat pelaajille, taputtavat Jumbotronin dynaamisen musiikin mukaan tai pitävät taukoja toiminnasta nappaamalla selfien ja ikuistamalla kokemuksensa.

· Autenttiset areenat – Tunnet todella olevasi paikalla, sillä me annamme sinulle talon parhaat paikat. Uuden sukupolven konsolien myötä NHL-sarja pystyy toistamaan jokaisen yksityiskohdan

· NHL-areenalla. Aintlaatuiset areenat sisältävät jopa 19 000 istuinpaikkaa, erilaisia valaistuksia ja pelaajien sisäänkäyntitunneleita - ja kaikki nämä on tallennettu niin yksityiskohtaisesti, että se ei olisi voinut olla mahdollista aiemmilla konsolisukupolvilla. Nyt kotipelit todella tuntuvat kodilta.

Lisätietoja pelistä löydät EA SPORTS NHL 15 -pelin websivulta: www.easports.com/NHL


- lähde Eletronic Arts


Tilaa isosti ja saat 10 €
26.4.2014

• BONUSVIIKONLOPPU 10 € pe 25.4. - su 27.4

- Tilaa kotiisi tai noutovaraa verkosta arvoltaan vähintään 100 €:lla ja saat postituksen tai noudon yhteydessä 10 € lahjakortin!


Peliuutisia keväältä 2014
25.4.2014

• Sony on patentoinut hampaisiin asennettavan sylkisensorin. Entsyymeistä ja hormoneista aiotaan tulkita käyttäjän tunnemaailmaa. Patenttikokonaisuus sisältää myös ohjaimeen sijoitettuja sensoreita, sormisensorin ja pääsensorin aivoaaltojen tulkitsemiseen. sony patent

• EVE Online avaruussimulaatiosta aiotaan kirjoittaa historiankirja. Taistelut, joissa tuhoutuu yli 300 000$ oikean maailman rahan arvosta avaruusaluksia kieltämättä ansaitsee ikuistamisen.

• Sony ilmoitti, että maailmalla on 7 miljoonaa PS4-konsolia ja 20,5 miljoonaa PS4-peliä ja kilpailevia Wii U -konsoleita noin 6 miljoonaa ja Xbox One -konsoleita noin 4,2 miljoonaa.

• Kevään yllätyshitiksi povataan Ubisoftin WatchDog-peliä. Vapaanmaailman seikkailua futuristisessa maailmassa uuden ajan konsolit silmällä pitäen kuulostaa hyvältä.

• Helsingin juhlaviikot –tapahtuman yhteydessä 22.8. järjestetään Game On –konsertti, jossa soitetaan kotimaisten pelien musiikkeja. Pelilevyinä mm. Angry Birds, Clash of Clans, Supernauts, Tiny Thief ja Alan Wake ja säveltäjinä Jonne Valtonen, Salla Hakkola ja Petri Alanko.

• Ranskalainen Ubisoft leveilee pelisarjojen myynneillä ja lukemat ovat kieltämättä kunnioitettavia: Assassin's Creed: 73 milj. kpl. Just Dance: 48 milj. kpl.. Tom Clancy's Splinter Cell: 30 milj. kpl. Rainbow Six: 26 milj. kpl. 25 milj. kpl. Rayman: 25 milj. kpl.

• Borderlands: The Pre-Sequel ilmestyy PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle ensi syksynä. Menestys räiskintöjen jatko-osassa päästään Pandoran kuun kamaralle, leikkimään kevyellä painovoimalla.borderladns 4 you

• GRID Autosport kaahaa tänä vuonna PC:lle, X360:lle ja PS3:lle. Codemasterin autovelhot panostavat rallin sijaan laajaan ja realistiseen ajamiseen.

• Civilization: Beyond Earth hyppäsi monen PC odotuslistan ykköseksi. Peli julkaistaan syksyn aikana. Maapallon resurssit on käytetty loppuun, on aika siirtyä eteenpäin.


Dragon AGE: Inquisition julkaisu 9.10.
25.4.2014

BioWare ja Electronic Arts julkaisevat odotetun Dragon Age: Inquisition - roolipelin 9. lokakuuta 2014. Dragon Age: Inquisitionissa Thedasin laaja ja kaunis maailma uhkaa tuhoutua mysteerisen taivaalle ilmestyvän repeytymän myötä. Pelaajien on otettava Inkvisiittorin rooli ja johdettava ryhmä legendaarisia sankareita selvittämään lähestyvän tuhon taustalla olevaa totuutta.

Katso uutta Dragon Age: Inquisitionista ”The Inquisitor” traileria: http://youtu.be/F2SI062jt8g

“Päämäärämme on esitellä seuraavan sukupolven roolipelit Dragon Age: Inquisitionin myötä”, kertoo BioWaren toimitusjohtaja Aaryn Flynn. ”Pelaajat tulevat kokemaan rikkaita juonenkäänteitä ja hahmoja joita he ovat tottuneet odottamaan BioWarelta, uudessa laajassa maailmassa joka sisältää suuria avoimia tutkittavia ympäristöjä.”

- lähde: Electronic Arts

dragon age inquisitions


UFC Octagoniin saapuu Bruce Lee
25.4.2014
<
Electronic Arts ja Ultimate Fighting Championship (UFC®) julkistivat , että "Mixed Martial Artsin isä" tekee historiallisen Octagon®  debyyttinsä EA SPORTS™ UFC -pelissä.

Ennakkotilaamalla fanit saavat Brucen käyttöönsä heti pelin julkaisussa. Legendan saa käyttöönsä myös suorittamalla pelin uramoodin Pro-tasolla. Pelaajat voivat kamppailla legendalla kaikissa neljässä painoluokassa ja testata tämän taitoja UFC:n parhaimpiin kamppailijoihin. Katso tuore UFC-video (EA SPORTS UFC Gameplay Series: Bruce Lee Reveal) nähdäksesi Bruce Lee ensi kertaa pelissä.

“Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta tuoda isä takaisin videopeleihin!", kertoo Bruce Leen tytär Shannon Lee, joka toimii Bruce Lee, LLC:n toimitusjohtajana ja Bruce lee Foundationin puheenjohtajana. "EA SPORTS UFC -kehitystiimi on tehnyt mahtavaa työtä hahmon luomisessa. Pelaajat pääsevät toteuttamaan kamppailufantasiansa - pelaamalla Bruce Leellä uudessa UFC-pelissä."

Bruce Lee tulee pelattavaksi hahmoksi neljään painoluokkaan - Bantamweight (135 lbs), Featherweight (145 lbs), Lightweight (155 lbs), Welterweight (170 lbs).

EA SPORTS IGNITE -teknologian vauhdittama EA SPORTS UFC on kehitetty eksklusiivisesti uusille " Gen 4" -alustoille. Peli julkaistaan Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille 19. kesäkuuta 2014.

bruce lee UFC tilaa peli

Peliuutisia maaliskuulle
27.3.2014

• Xbox One konsolin Suomen virallinen julkaisu tapahtuu 26 muun maan ohella syyskuussa. Konsoleita ja pelejä saa jo nyt täysin toimivina ulkomaan versioina Puolenkuun Peleistä.

• Battlefield 4: Naval Strikes julkaistaan 8.4. Premium-jäsenet pääsevät uusiin karttoihin jo 25.3. Mukana on merisodankäyntiin sopivaa kalustoa ja aseita sekä uusi Carrier assault -pelimuoto.

• PS4 valtaa markkinoita, sen mitä tehtaat ehtivät koneita tuottaa. Saatavuusongelmien pitäisi Sonyn mukaan parantua viimein kesällä

• Microsoft julkaisee uuden ohjelmointirajapinan Direct-X 12:n joulukuussa 2015. PC:n lisäksi uusi paletti grafiikkamagiaa tukee Xbox One konsoleita sekä tabletteja ja kännyköitä.

• Far Cry 4:n kehittäjiltä on vuotanut tipoittain tietoja. Peli sijoittuu ilmeisesti Himalajalle ja mukana on kylmyyselementtien lisäksi mm. norsulla ratsastusta.

• Assassins Creed Unity vie Ubisoftin menestystarinat Ranskan vallankumoukseen. Julkaisua odotellaan loppuvuodesta uuden ajan konsoleille. Ubisoft kehittää myös vanhemmille laitteille uutta Assassins Creediä.

• Bethesda työstää Fallout 4:sta hiljaisuudessa ja virallisia julkaisutiedotteita odotellaan. Pelin huhutaan sijoittuvan Bostonin alueelle

• Sony on vähentänyt merkittävästi väkeä kolmella pelinkehitysstudiolla. Evolution Studios työstää kuumeisesti Driveclubia PS4:lle. Guerilla Cambridgen osasto teki viimeksi Killzonen PSV:lle ja SCE London sin el tuotoksista ei ota Sonykaan selvää.

• Trials Fusion kaasuttaa PC:lle, Xonelle ja PS4:lle ensi kuussa. Nyt Suomalaisen Redlynxin menestysputki saa jatkoa myös mobiilipuolella kun iOS järjestlemille ilmestyy Trials: Frontier. Trials Fusion sisältää uutena mm. mönkijän ja pyörästäirtautumistemppuilun.


Arovstelu menestykset:


• Final Fantasy X / X-2 HD Remaster (PS3, PSV)

85/100 (PS3) - 30 arvostelua

"Final Fantasy X|X-2 HD Remaster is the best High Definition remaster we can see in the now-past generation of consoles."
- LaPS3 91/100
-----------------------

• Dark Souls II (PC, X360, PS3)

90/100 (PS3) - 54 arvostelua
92/100 (X360) - 26 arvostelua

"Dark Souls II is an extraordinary game. If it stops short of fulfilling something precious within the soul, it certainly has the heart, mind and fingers covered. "
- Guardian 100/100
-----------------------

• South Park: The Stick of Truth (PC, X360 PS3)

85/100 (PS3) - 40 arvostelua
85/100 (PC) - 41 arvostelua
82/100 (X360) - 31 arvostelua

"This is most definitely a must-buy if you're a fan of the brand, but even if you aren't, The Stick of Truth is an incredibly well-made game with a fantastic sense of humor, a unique art style — at least in relation to other games — and deep character customization."
- Game Over Online 90/100
-----------------------

Arvostelut: www.metacritic.com

Desucon -animetapahtuma näkyi Lahdessa
18.2.2014

Desucon Frostbite tapahtuma keräsi Sibeliustalon täyteen väkeä viime viikonloppuna. Tapahtuma oli ensimmäistä kertaa K-18, jolla koitettiin rajata loppuunmyytyä kävijämärää sopivalle tasolle. Lisäksi ohjelmanumerot voitiin toteuttaa hieman aikauisempaan makuun. Kesän Desucon tulee olemaan jälleen kaiken ikäisille.

Tapahtumassa oli mm. seuraavia vähintään jänniltä kuulostavia aktiviteetteja:

- Myöhäisillan komeroiltamat
- "Minne miekkani ulottuu" - Gintama pikselien takana
- Ekaa kertaa alaikäisenä - parasta ikinä?
- Nörtille naista
- Sano ei klooneille!
- Angstinpurkupiiri
- Kissakaverityöpaja
- Liukuväritissejä ja 3D-tanssityttöjä - digianimaation mahdollisuudet

Voit käydä fiilistelemässä tapahtumaa Puolenkuun Pelien Facebookin kuvagalleriasta:

www.facebook.com/pages/Puolenkuun-Pelit-Lahti/122462157804298


Peliuutisia helmikuulta
14.2.2014

• Suomalainen peliuutis- ja arvostelusivusto www.peliplaneetta.net on lopetettu. Yli 12-vuotta vanha sivusto oli vuosia yksi maan johtavia pelisivustoja. Oletettavasti omistaja H-Townin huonosti toiminut mainosmyynti vaikutti päätökseen.

• Sons of Anarchy -peli tehdään sittenkin.
Nyt vaikuttaa siltä, että roisin televisiosarjan luoja Kurt Sutter on löytänyt kaipaamansa yhteistyökumppanit.

• Halo 2 Anniversary edition julkaistaan tänä vuonna.
Samalla kerrottiin, että Halo 5 ei ilmesty tänä vuonna. Halo 2 Anniversary saattaa sisältää tosin Halo 5 beetan sekä uudenlaisen opetuksen Halo 2:n.

• Analyytikköfirma DFC Intelligence arvio pelialan kasvavan nykyisestä 68 miljardista 96 miljardiin dollariin vuoteen 2018 mennessä. Arviota on nostettu GTA V:n ja uusien konsolien menestyksen myötä.

• Rovio on julkaissut Angry Birds Stellan.
Neitimäiset tipuvat tulevat valoittamaan oheismarkkinoita mobiilipelien ohella, ja tarkoitus on rahastaa uusilla linnuilla pitkälle tulevaisuuteen.

• Verinen ystävänpäivä Grand Theft Auto V:ssä.
Rockstar juhlistaa ystävänpäivää ilmaisella Valentine's Day Massacre Special -lisärillä.

• PS4 dominoi uutta sukupolvea jenkeissä.
Tammikuun myyntitilastot Pohjois-Amerikasta kertovat Playstation 4:n kysynnän jatkuvan kovana. Konsolia myytiin lähes tuplasti enemmän kuin Xbox Onea. PS4 on myynyt vahvasti marraskuisesta julkaisustaan lähtien.

• Seuraava Hitman-julkaisu paljastettiin.
Square Enix on julkistanut Montrealin studiollaan kehitetyn Hitman GO -mobiilipelin ensimmäisten yksityiskohtien kera. Projekti paljastettiin vuoropohjaiseksi strategiapeliksi, joka on työn alla älypuhelimille ja tableteille.

• Borderlands 2:n viimeinen lisäosa tulee huhtikuussa.
Sir Hammerlock and the Son of Crawmerax on saanut julkaisupäiväkseen huhtikuun 15:nnen. Lisäri ilmestyy Xbox 360:n lisäksi PS3:lle ja PC:lle, ja se on ennakkotietojen mukaan Gearboxin tähän mennessä laajin headhunter-setti.Takuutoimivat käytetyt nyt - Osta kolme, maksa kaksi!
22.1.2014

Vaihtopelejä satojen pelien valikoimista tarjolla myymälöissä ja verkkokaupassa nyt kolme tuotetta kahden hinnalla!

- Ota pelit myymälästä ja saat edullisimman ilmaiseksi!
- Verkkokaupassa postiennakko- ja laskutilauksissa vähennämme edullisimman hinnan suoraan lähetyksen loppusummasta.
- Verkkokaupassa pankkimaksu- ja luottokorttimaksulla lähetämme halvimman tuotteen hinnan lahjakorttina kätevästi sähköpostiin.

Voit tietysti ostaa myös kuusi peliä tai vaikka kaksitoista, jolloin saat vielä enemmän pelejä ilmaiseksi!

Nyt siis todella edullisia pelejä ostamaan. Pelihyllyä täydentämään parhaalla viihteellä ja uusia elämyksiä hankkimaan!


Verkkokaupan ja Lahden myymälän valikoiman löydät tästä.
Voit toki tilata tuotteet noudettavaksi myös Tampereen ja Kouvolan myymälöistä:


pelivaihto, käytetyt pelit ja laitteet halvalla

Puolenkuun Pelit Joulutoimitukset ja aikataulut
2.12.2013

• Kaikilla avaamattomilla ja käyttämättömillä joululahjoilla on pidennetty 20. päivän palautusoikeus (14.1.2013 asti).
• Suosittelemme erityisesti tilaustuotteiden ja isompien tilausten tekemistä hyvissä ajoin, tukkuerät saattavat joskus loppua joulun alla kesken.
Ilmoitamme mahdollisimman nopeasti, jos tilaus ei jostain syystä ehtisi jouluksi perille ja pyrimme tarjoamaan sopivia vaihtoehtoja. Tiistai 17.12. mennessä saapuneisiin tilauksiin.

• Vuosien kokemuksen perusteella, arviolta 90% lähetyksistä ehtii perille jouluksi, jos ne postitetaan viimeistään torstaina 19. joulukuuta.
• Osa perjantaina lähetetyistä ehtii perille vielä maanantaina, ainakin suurimpiin asutuskeskuksiin.
paketti14ovellekotiinkuljetus
• Laitamme tuotteita automaattisesti ilman lisäkuluja jälkitoimituksena. Postiennakkotilauksissa jätämme viivästyvän tuotteen pois, jos ison tilauksen yksittäinen tuote ei ehtisi jouluksi.
• Käsittelemme tilauksia myös viikonloppuisin ja iltaisin joulukuussa.


Toimitusaika-arviot:Postitoimistojen aukioloajat jouluna löydät

Kauppojen aukioloajat joulukuussa:

• LAHTI  -  ma-pe 10 - 20  la 10-18  su 12-16 
• KOUVOLA  -   ma-pe 10 - 20  la 10-18  su 12-16
• TAMPERE  -   ma-pe 10 - 20 (pe 21 asti)   la 10-18   su 12-16
• VERKKO asiakaspalvelu -  ma-pe  10-18   puh. 03-7515151,  [email protected]

 • Suljettu itsenäisyyspävänä perjantai 6. joulukuuta, sekä joulunajan, Ti 24 - To 26 . joulukuuta.

Joulun paketteihin suosittelemme lisäksi:

• Lahjakortit
• Lahjapussi
• GameReactor -pelilehti (0,00€)


Tykkää meistä ja voita valtavasti pelirahaa!
22.11.2013

Lahti + verkko Facebook tykkääjien kesken arvotaan hulppeat joululahjat:

•  200 €:n lahjakortti ja 2 kpl 50 €:n lahjakortteja!

Puolenkuun Pelit LAHTI
facebook tykkää ja voita

Tampere Facebook tykkääjien kesken arvotaan:

•  150 €:n lahjakortti ja 2 kpl 25 €:n lahjakortteja!

Puolenkuun Pelit TAMPERE

facebook tykkää ja voita

Kaikki vanhat tykkääjät ja uudet ovat automaattisesti mukana.
Arvonta suoritetaan 23.12.2013. ja lahjakortit saapuvat kätevästi suoraan sähköpostiin!

Uutiskatsaus ja loppu vuoden hitit
14.10.2013

Pelaajat herätkää. Julkaisurintamalla vuoden parhaat pelit ja tiedossa on loistavat hetket sohvien nurkissa tai käsi pelhiirellä. Todelliset pelaajat tietävät mitä tekevät ja jättävät tabi-lääppärien ja kännyjen ilmaispelit omaan arvoonsa - kun tarjolla on isompia maailmoja pelastettavana tai tuhottavana.

Pelivalikoiman uusimmat ja parhaat saapuvat juuri nyt ennen seuraavan sukupolven kukoistusta. GTA V näytti mihin Xbox 360 ja PS3 tehot parhaimmillaan pystyvät. Vuoden muilla suurjulkaisuilla on sis kova näytönpaikka, ja tunteita tulee varmasti molempiin suuntiin, mutta sen takia täällä ollaan, joten eikun ennakkotilaamaan!

PC, PS3, X360:
• Call of Duty: Ghosts
• Assassins Creed IV: Black Flag
Dark Souls IIMeri kutsuu - merirosvolle laivat ovat saaliita!
• Watch Dogs 
• Batman Arkham Origins
• BattleField 4
• RockSmith 2014
• South Park: Stick of Truth

Batman - ja sinä - astu varjoihin.

Peliuusia lokakuu:
  

Punaisen Ristin kansainvälinen komitea pyytää pelinkehittäjiltä realismia ja realiteetteja pelkän väkivallan sijaan. Pelaajia voisi palkita lakien noudattamisesta sekä rangaista sotarikoksista.

• The Legend of Zelda: A Link Between Worlds 3DS:llä
saapuu marraskuun 22. Roolipeli jatkaa 1992 vuoden Super NES hittiä.

• The Witcher 3: Wild Hunt
metsästää tiensä pelaajien kouraan ensi keväänä ja tarjoaa realistista ja valtavan kokoista fantasiamaailmaa, rotupolitiikkaa ja pelinaisia. Pelin ohessa ilmestyy Dark Horselta Paul Tobinin kirjoittama ja Joe Querion kuvittama sarjakuva

The Amazing Spider-Man 2 saapuu teattereihin ensi keväänä ja samoihin aikoihin ilmestyy 3DS:lle, PC:lle, PS3:lle, PS4:lle, Wii U:lle, Xbox Onelle ja Xbox 360:lle uusi hämispeli. PS Vita näyttää jäävän ilman julkaisua.

Rovion vihaiset linnut lentävät kokoajan kovempaa. Angry Birds elokuva ilmestyy 1.7.2016 ja jättiprojektiin on kiinnitetty Disneyn ja Sonyn animaatio studioiden konkareita. Jakelun ja julkaisun hoitaa Sony Pictures. Uusin menestystarina Angry Birds Toons animaatiosarja on kerännyt seitsemässä kuukaudessa jo miljardi katselua. Angry Birds Star Wars 2 on kerännyt loisto arvosteluja ja valtasi julkaisussa mobiililatausten ykkössijan sadassa maassa.

GTA V:n PC julkaisu voi olla yllättävän lähellä, jo alkuvuodesta, huhuilee RockStarin markkinointimylly. Todennäköisesti peli saapuu siis ensi keväänä. PC versio tuo isomman resoluution lisäksi konsolien vahvan auto-aimin tilalle hiiritähtäyksen tunnelmaa ja tarkkuutta, tehden rikollismailmasta taas vähän täydellisemmän.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD WiiU:lle maistuu pelaajille ja peli saapui tuoden kaivattua nostetta Nintendon konsolille. Britanniassa WiiU konsolimyynnit ampaisivat 685% nousuun.

Call of Duty: Ghosts vaatii PC:ltä tehoja, jotka saattaa olla kovia pyyntöjä räiskintäyleisöltä. Koneessa olisi syytä olla 6Gt keskusmuistia, 50Gt kovalevytilaa ja DirectX 11 kykenevä GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 tason näytönohjain - tarjolle tulee vastaavasti mahtavaa graaffista toimintaa.

Pokemon X & Y ja Nintendo 2DS ovat saapuneet käsipelaajien iloksi. Arvostelut kehuvat kumpaakin laitetta ja yhdessä ne on pelaajien käsissä kohtuu mukavasti alle 200euron.
POKEMON X & Y 3DS:llä magiaa!


Peliuutisia 15 - 24.9.2013:Dark Soulls II julkaisua on siirretty maaliskuulle 2014. Pelin PC, PS3 ja X360 versioita kehitetään kovaan tahtiin ja luvassa on toimintaroolipelaamista, joka tarjoaa haasteita enemmänkuin kymmenen peruspelijulkaisua yhteensä.

Warhammer Online suljetaan joulukuussa. Games Workshopin lisenssi on loppumassa ja pelaajakadon kohdannut WHOnline ei ilmeisesti olisi tuottanut tarpeeksi palvelinypöritykseen tulevaisuudessa. Alkuryntäyksen jälkeen peli kaatui WoWin jalkohin ja se ei ikinä saanut isoja laajennuslevyjä.

GTA V on kaikkien aikojen suurin viihdejulkaisu. Julkaisija Take Two ilmoittaa, että peli on myynyt avajaispäivänä yli 800$ miljoonan dollarin edestä ja kolmen ensimmäisen päivän aikana yli 1miljardilla dollarilla.

Monster Hunter 4 on tahkonut huikeat 1.7miljoonan kappaleen myynnit 3DS -konsolille parina ensimmäisenä päivänä. Hirviömetsästyksen maailmanvalloitus alkoi Monster Hunter Ultimatella, mutta Capcom ei ole vielä ilmoittanut nelosversion euroaikataulusta.

Gran Turismo 6 PS3:lle tulee olemaan ehkä suurin yksinoikeusjulkaisu, mitä Sonyn konsolilla koetaan. Joulukuussa julkaistava GT 6:n sisältää laajan Online maailman

SimCity Futuristiset kaupungit -laajennus kasvattaa kaupunkivaihtoehtoja marrraskuun 14. päivä. Punaisen ristin latauspaketin ostajat lahjoittavat summasta 80% avustusjärjestölle. Peliin Punainen risti tuo avustusajoneuvoja ja avustuskeskuksen luonnonmullistusten varalle.

Warcraft -elokuva etenee. Ohjaajana toimii Duncan Jones ja käsikirjoittajana Charles Leavitt. Päärooleihin yritetään saada Colin Farrelia ja Paula Pattonia.

Nokian arvoa aktiivisesti tuhonnut ja yhtiön suomesta maailmalle varastanut Stephen Elop värvätään kaappauksen jälkeen takaisin Microsoftille. Elop ryhtyy johtamaan Devices & Studios -osastoa, jonka alle myös Xbox kuuluu.

Sonyn tavoite on myydä viisi miljoonaa PS4-konsolia maaliskuuhun 2014 mennessä. PlayStation 4 julkaistaan Yhdysvalloissa 15. marraskuuta ja Euroopassa 29. marraskuuta. Japanilaiset joutuvat odottamaan helmikuulle 2014.

Ajankohtaiset hittijulkaisut viikolla 33:

• Payday 2 PS3, X360
• Leisure Suit Larry: Reloaded PC
• Europa Universalis IV PC
• Tales of Xillia - Limited Edition PS3
• Dragon's Crown (US Import)PS3
• DuckTales Remastered PS3


Peliuutisia 30.8.


• Puolenkuun Pelit Tampereen pelikauppa juhlii 1 vuotis synttäreitä. 24-31.8.
Tarjoilua koko perjantain ja lauantain!
- Kahvia, teetä, mehua, pikkupurtavaa tarjolla!
- Ilmaistuote vapaasti valittavana, kun ostaa yli 10 eurolla: pelejä, keräilytavaraa, leffoja, koristeita.
Ensivuonna taas juhlitaan kaikkien pelaajien kanssa!

Englantilaiset yliopistot ovat tehneet pelaajia vertailevan kahden kuukauden pituisen tutkimuksen StarCraft ja Sims -pelien vaikutuksesta älykkyyteen. Tutkimuksissa todettiin, että StarCraftin pelaajat kehittyivät moniajossa ja päätöksen teon nopeudessa. Sims -pelaajilla ei havaittu merkittäviä älyllisiä muutoksia.

PS4 ja Xbox One voivat herätä virransäästötilasta automaattisesti hakemaan päivityksiä. Ainakin PS4:n käynnistää lataukset automaattisesti, jos ne laittaa PSVitan tai verkkopalvelun kautta latauslistalle. Energiayhtiöt ja kärsimättömät pelaajat kiittävät.

Soulcalibur HD Online on kehityksessä Namco Bandailla. Peli ilmestyy 10 vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen nyt lähiviikkoina PS3:lle ja X360:lle.

Nintendo tuo lokakuussa markkinoilla Nintendo 2DS konsolin. Laite on identtinen ja yhteensopiva 3DS:n kanssa, paitsi 3D ominaisuus on poistettu näytöstä ja muotoilua uudistettu. Laitteen hinnan pitäisi pudota 120-150euron luokkaan.

Sony on paljastanut, että 21 pelitaloa on sitoutunut luomaan "yksinoikeussisältöä" Playstation-konsoleille. Mukana ovat käytännössä kaikki suuret julkaisijat, kuten Activision, EA, Ubisoft ja Square Enix. Studioista mainitaan esimerkiksi Bungie, Rockstar ja Insomniac.

The Secret Worldin ja Age of Conanin kehittänyt Funcom julkaisee ensi vuoden loppupuolella LEGO Minifigures Online -massiivimoninpelin. Nuoremmalle väelle suunnattu moninpelikokemus tarjoaa erilaisia teemamaailmoja, joissa pelaajat voivat keräillä ja kehittää LEGO:n minifiguureja.

Xbox Onelle ensi vuonna julkaistavasta Halosta on saatu hippusen tarkempaa tietoa Microsoft Storen ilmeisesti vahingossa paljastaman kuvauksen perusteella. Pääpiruina toimivat oletettavimmin jo Halo 4:ssä esiintyneet Forerunner-robotit.

Pelikesän kuulumiset - parhaat pelisäät tulossa!
16.8.2013

Puolenkuun Pelit toivottaa hyvää kesän viimeistelyä.
Kesän hidastelu kääntyy syksyn pelijuhlaan ja uuden sukupolven pikkuhiljaa heräämiseen.

Suosittelemme varautumaan parhaisiin pelisäihin ennakoimalla hitit julkaisuksi kotiin ja tilaamalla heti pelattavaksi kesän parhaat palat.


GTA V Online avautuu pari viikkoa peruspelin jälkeen ja tarjoaa virtuaalipikkurikollisen unelmamaailman. Kerralla 16 pelaajaa voi suorittaa tehtäviä tai härvätä eri pelimoodeissa. Ulkoasun jaj kuteiden kuosittamisen jälkeen lähdetään tienaamaan, jonka jälkeen voi ostella autoja ja asuntoja, tai vaikka osakkeita ja kisailla kerätä kunniaa kadulla. Rockstar tarjoilee vielä huulisynkrotisoinnin online maailmaan puhuttaessa.

Xbox One konsolin julkaisu Suomessa siirtyi 2014 vuoden alkuun. Julkaisu kutistui 13 eri maahan Jouluksi ja pieni Suomi jäi ilman. Tämä saattaa tosin tarkoittaa myös sitä, että konsoleita riittää kaikille halukkailla ensi vuoden alussa.

Ducktales: Remastered on kunnianosoitus Disneyn kultahetkille pelimaailmassa.
Tasaisen toimiva tasoloikka julkaistaan levyversiona PS3:lle ja tyhjänä bittinä muille.

Tropico 5 tarjoilee banaanivaltion johtamista tyylillä vuonna 2014. Yhteistyössä tai vastakkain kolme pelaajaa voi rakentaa samalla kartalle yrittäen selviytyä tuleville vuosisadoille PC, X360 ja Mac alustoilla.

Nintendo paljasti tarjontaa tulevia julkaisuja GamesCon -pelimessuja hypettäen. Mielenkiintoisina niminä messuilla pelataan jo mm. Mario Kart 6, Legend of Zelda: The Wind Waker HD, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Pikmin 3 ja Donkey Kong Country: Tropical Freezeä.

RockSmith 2014 lupailee entistä hiotumpaa musiikkielämystä ja parempaa opetusmoodia. UbiSoft tiedottaa iloisena yllätyksenä, että tuleva uusioversio sisältää kaikki alkuperäisen version biisit suoraan sekä käyttää kätevästi samaa yhteyskaapelia kitaraan.

• ARMA 3 julkaistaan 12.9. kertoo Bohemian Interactive. Betassa peli menestyy, ja sodassa on käytössä valtavan kokoinen pelialue ja tilaajat saavat nyt heti tyylikkään Limited version.

Company of Heroes 2 on joutunut Venäjällä epäisänmaallisten syytösten uhriksi ja peli on vedetty pois myynnistä. Neuvostojoukkojen lähettäminen ilman aseistusta rintamalle ei kuulu Venäjällä historiankirjoihin, mutta Suomelle se aina sopii ja peli onkin nyt alennuksessa.

Xbox One julkaisutiedotteet muuttuivat hetkeksi myös posiviisempaan suuntaan. Konsolin ei tarvitse olla jatkuvasti Kinect-videokamera yhteydessä toimiakseen ja heti paketissa on mukana kuulokesetti.

Apple julkaisee kaksi uutta puhelinta 10.9. Huhut arpovat pienempää iPhone 5S mallia sekä edullista 5C:tä. Nokian ja Windowsin palikkatestit ovat jokatapauksessa helisemässä joulumarkkinoilla edullisten Androidien ja uusien iPhonejen rinnalla.

NHL 14 demo on ladattavissa X360:lle ja PS3:lle 20.8. Virallisesti kiekko putoaa jäähän perjantaina 13.9.


Ajankohtaiset hittijulkaisut viikolla 33:

• Payday 2 PS3, X360
• Leisure Suit Larry: Reloaded PC
• Europa Universalis IV PC
• Tales of Xillia - Limited Edition PS3
• Dragon's Crown (US Import)PS3
• DuckTales Remastered PS3

Pelikevät - toukokuun uutisia
3.6.2013

• Tales of Symphonia on yksi Wii:n mahtavia yksinoikeusjulkaisuja, nyt pelaajien iloksi pelit julkaistaan Ps3:lle Tales of Symphonia Unisonant Pack juhlajulkaisuna 2014 puolella.

•  ARAIG Exoskeleton -pelipuku on kickstarter vaiheessa ja jos kaikki menee hyvin uudenajan force feedpack laite tarjoaa osumat, esteet ja liikkumisen tunteen kunnolla kropassa jouluna 2014. Ilmanpaineella toimiva FPS Gaming Vest -tärinäliivi ei lyönyt ikinä läpi itseään markkinoilla hyvästä pelituesta huolimatta.

Antidopingliitto WADA on ottanut valvonnan ja toiminnan alle Kansainvälisen elektronisen urheilun liiton (IeSF).

Slicks'n'Slide täyttää 1.6.2013 hulppeat 20vuotta. Ylhäältäpäinkuvattu kaahaus on monien mielestä edelleen se kaikkien aikojen paras autopeli.

Xbox One kerää kuraa niskaansa, mutta siitä huolimatta se on ohittanut Playstation 4:n ennakkovaraukset, vaikka Playstation 4 esiteltiin jo helmikuussa. Microsoftin kertoessa että Xbox One:n pääpaino on koko kodin multimediakeskuksessa, Sony-pomo Kaz Hirai kuittaili takaisin Playstation 4:n keskittyvän ennen kaikkea peleihin.

• PS3 hittipelien kehittäjä Naughty Dog aikoo jatkaa vanhalla pelimoottorilla PS4:n parissa. He haluavat mahdollistaa heti toimivan tuotannon ja helpon julkaisun usealle alustalle.

• 14. kesäkuuta julkaistavan Last of Us:n uusin demo avautuu tänään kello 20:00 pelattavaksi God of War: Ascension pelin omistajille. Naughty Dogin mukaan uutuuden puhutaan olevan vuosikymmenen parhaita pelejä - vaikkei peli ole vielä edes ilmestynyt.

• Blizzardin Titan -pelin julkaisusuunnitelma on laitettu täysin uusiksi. Pelin tavoite julkaisu on nyt 2016 ja jopa 70% tekijöistä on siirretty muihin tehtäviin. Massiivisten moninpelien työstäminen on ilmeisen hankalaa jopa alan hallitsijalle.

Electronic Arts on ilmoittanut tukevansa vanhoja PS3- ja X360- ja WiiU-konsoleita pelijulkaisuissa ainakin vuoteen 2017 asti. EA:lta on nyt kuulunut huhuja myös uudesta Star Wars Battlefrontista ja Mirrors Edge 2:sta.

Jyväskylän yliopistossa alkaa uusi maisteritason pelialankoulutusohjelma ensi syksynä.

• Ubisoft jakelee ilmaisia beta-pelimahdollisuuksia Anno Online -strategiapeliin. Saaresta ja parista rekennuksesta pitäisi nousta johtavaksi kauppaimperiumiksi osoitteessa: http://en.anno-online.com/en

GTA V:n on nyt mahdollista saada oma naama. K-18 vuotta täyttäneet voivat hakea The Epsilon Program -uskontokultin jäseniksi ja voivat voittaa mahdollisuuden ikuiseen virtuaalimaineiseen..

• Monster Hunter hirviöjahti jyllää kovaa Nintendon laitteilla ja Sonyn käsikonsoleilla. Capcom on hiljaisuudessa kehittänyt PC:lle Monster Hunter Online -massiivimoninpeliä.

Nintendon vuositulos jäi plussalle. Konsolimyynti jäi hieman tavoitteista ja WiiU:ta upposi markkinoille vain 3,45miljoonaa kappaletta ja 3DS konsolia 13,95 miljoonaa. Voittoa Japanin pelivanhus teki 55 miljoonaa 4,9 miljardin euron liikevaihdolla.

EA on vähentänyt huhujen mukaan jopa 10% työvoimastaan. Ainakin tuhansia pelialan ammattilaisia hortoilee nyt vailla vuosijulkaisujen aikaisemmin tuomaa turvaa. EA Partners kehitysyhtiöprojekti lakkautetaan, sen tuotoksina pitäisi nähdä vielä Insomniacin Fuse ja Respawn Entertainmentin vielä nimeämätön projekti.

Gears of War -elokuvaprojekti etenee. Leffalle on valittu tuottajaksi ja käsikirjoittajaksi Scott Stureb (TED, Battleship) ja pelielokuvan työstäminen on aloitettu tosissaan Epic Gamesin kanssa.

Google on palkannut LucasArtsin alkuperäisistä jäsenistä Noah Falsteinin firman peliosaston pomoksi. On vielä epäselvää, mitä Google meinaa peliosastolla tehdä, mutta ilmeisesti työn alla on isoja Android-peliprojekteja.


Pelikevään uutisia
15.5.2013

Rovio ryhtyy tosissaan julkaisijaksi. Pelit brändätään Rovio Allstars nimikkeen alle ja ensi alkuun julkaisun Suomalaisen mahtinimen alta saa Lontoolaisen Nitrome -studiosin Icebreaker: A Viking Voyage ja Espanjalaisen 5 Ants -studion Tiny Thief -pelit.

• Perjantaina julkaistava Metro: Last Light menestyy arvosteluissa. Metacritic kertoo arvostelukeskiarvoksi mukavat 83 %, kun arvosteluja on jo kymmeniä kasassa.

Oculus Rift virtuaalitodellisuusprojekti etenee. Hiljattain laitteille on lisätty tuki Half-Life 2:lle jo aiemmin tuetun Team Fortress 2:n lisäksi. Ruketin heitin käteen, Oculus Rift -virtuaalilasit päähän ja juoksemaan Virtuix Omni -juoksumatolle.

• Eletronic Arts on lisenssoinut Disneyltä Star Wars -pelit yksinoikeudella. EA antaa mahtavan lisenssin pelistudioista ainakin Battlefieldistä tutun DICE:n ja Dead Space 3:sta työstäneen Visceralin käsiin.

• CD Projekt RED on julkaissut The Witcher 2 -roolipelin PC REDkit-modityökalut. Modaaminen on hyvä tapa tutustua pelintekemisen saloihin.

Take-Two pelijätti tahkoi tappiota viime vuonna 31,2 miljoonan dollarin edestä.. Take-Twon liikevaihto oli tilivuodella 2012 mukavat 1,214 miljardia dollaria. Kasvua edelliseen vuoteen oli lähes 50 prosenttia.  Max Payne 3:sta kaupattiin 4 miljoonaa ja hiljattain julkaistua Bioshock Infinityä jo 3,7 miljoonaa kappaletta. Borderlands 2:n oli studion suurin hitti yli viidellä miljoonalla pelikopiolla.

• Namco Bandai on kaivanut Pac-Manin esiin tulevan TV-sarjan myötä. Kehitteillä on PS3, X360, Wiiu, 3DS ja PC -versiot Pac-Man and the Ghostly Adventures -pelistä, joka tarjoaa 3D maailmaa ja värikästä menoa.

UFO Online: Fight for the Earth tarjoaa XCOM-meininkiä verkkomoninpelimuodossa. Saksalainen tuotos on edennyt beta-vaiheeseen ja mukaan voi pyörkiä osoitteessa:  ufoonline.gamigo.comPelitalven uutisraportit
1.1. - 15.5.2013

6.5.2013

• Ubisoft jakelee ilmaisia beta-pelimahdollisuuksia Anno Online -strategiapeliin.
Saaresta ja parista rekennuksesta pitäisi nousta johtavaksi kauppaimperiumiksi osoitteessa:
http://en.anno-online.com/en

• GTA V:n on nyt mahdollista saada oma naama. K-18 vuotta täyttäneet voivat hakea The Epsilon Program -uskontokultin jäseniksi ja voivat voittaa mahdollisuuden ikuiseen virtuaalimaineiseen..

• Monster Hunter hirviöjahti jyllää kovaa Nintendon laitteilla ja Sonyn käsikonsoleilla. Capcom on hiljaisuudessa kehittänyt PC:lle Monster Hunter Online -massiivimoninpeliä.

• Uusi Xbox julkistetaan 21. toukokuuta. Microsoftilla on paljon pelissä ja huhujen mukaan sosiaalisuutta pyritään tuomaan entistä enemmän tarjolle mm. jakamalla pelivideota suoraan uudistuvan Xbox Live ympäristön kautta. Pelitavoitteet vapautuvat enemmän peliyhtiöiden päätettäväksi ja ehkä emme näe enää turhia termostaatinmetsästyksiä pilaamassa pelitunnelmaa.

• Nintendon vuositulos jäi plussalle. Konsolimyynti jäi hieman tavoitteista ja WiiU:ta upposi markkinoille vain 3,45miljoonaa kappaletta ja 3DS konsolia 13,95 miljoonaa. Voittoa Japanin pelivanhus teki 55 miljoonaa 4,9 miljardin euron liikevaihdolla.

• EA on vähentänyt huhujen mukaan jopa 10% työvoimastaan. Ainakin tuhansia pelialan ammattilaisia hortoilee nyt vailla vuosijulkaisujen aikaisemmin tuomaa turvaa. EA Partners kehitysyhtiöprojekti lakkautetaan, sen tuotoksina pitäisi nähdä vielä Insomniacin Fuse ja Respawn Entertainmentin vielä nimeämätön projekti.

• Gears of War -elokuvaprojekti etenee. Leffalle on valittu tuottajaksi ja käsikirjoittajaksi Scott Stureb (TED, Battleship) ja pelielokuvan työstäminen on aloitettu tosissaan Epic Gamesin kanssa.

• Google on palkannut LucasArtsin alkuperäisistä jäsenistä Noah Falsteinin firman peliosaston pomoksi. On vielä epäselvää, mitä Google meinaa peliosastolla tehdä, mutta ilmeisesti työn alla on isoja Android-peliprojekteja.

26.3.

• Richard "Lord British" Garriotin Shroud of Avatar on keränny kickstarter-rahoituksella miljoona taalaa.
Legenda lupailee Ultima-roolipelien tyylistä peliä.

• EA on ilmoittanut, että uusi SimCity on myynyt mukavat 1.1 miljoonaa. Kaupunkienrakentelu ei pelastanut EA:n toimitusjohtaja John Riccitielloa, joka sai lähteä yleisesti huonon tuloksen takia.

• Eve Online saa jo 19:sta laajennuksen. Odyssey ilmestyy kesällä ja tarjoaa lisää avaruutta ja planeettoja tutkittavaksi. Jo kymmen vuotias avaruussimulaatio saavutti juuri 500 000 aktiivisen pelaajan rajan.

• NHL 13 SM-kisojen karsinnat järjestetään 6.4. ja 13.4. Helsingin SportsAcademyssä.

• Civilization V: Brave New World laajennus saapuu 12. heinäkuuta.

• Blizzard työstää uutta peliä. Hearthstone: Heroes of Warcraft, digitaalinen keräilykorttipeli saapuu syksyllä. Rahastuksen hajua poistaa hieman Blizzardin laatutakuu ja omaperäiset ideat sekä ilmainen aloittaminen.

6.3.

• Assassin's Creed IV: Black Flag jatkaa historiallista kerrontaa ja taisteluita ja vie tarinat 1700-luvun merille.

• Gran Turismo 6 on kehitteillä PlayStation 3:lle.

• Nettimediakonserni Ziff Davies sulkee pelisivustojaan ja panostaa IGN -brändiinsä. Keskittämisen ja säästöintoilun uhreiksi joutuivat 14 vuotta vanha GameSpy.com sekä 1UP.com

• Battlefield 4 on kehitteillä myös seuraavan sukupolven konsoleille.

• SEGA osti Relic Entertainmentin THQ:n jäänteiltä ja odotetun strategiahitin siinä samalla. Company of Heroes 2 julkaisua on nyt siirretty ja pelin pitäisi saapua 25.6.

• Tuleva viikonloppu on ilmainen Xbox Live kultaviikonloppu. Jos tämä osuus Xbox 360 -maailmasta on jäänyt kokematta, on nyt viimein aika tutustua.

• Tutkimuksissa on saatu selville mielenkiintoisia pelifaktoja.
Lukihäiriöt korjaantuivat toimintapelejä pelaamalla paremminkuin pelkästään lukemista harjoittelemalla. Pelaavat vanhukset (yli 63 vuotta) ovat onnellisempia ja vähemmän masentuneita kuin pelaamattomat.

• Rambo: The Video Game tuo totista toimintaa pitkästä aikaa pelaajille PC:lle, X360:lle ja Ps3:lle.
Pelissä hyödynnetävään ääninauhoituksia kaikista kolmesta ensimmäisestä Rambo elokuvasta ja mukana on siis autenttista Sylvester Stallonen läppää.

• Rovio kehittää The Croods -mobiilipeliä DreamWorksin tulevaan elokuvaan pohjautuen. Pelin pitäisi saapua 14.3. iOS ja Android laitteille.

• Final Fantasy XIV: A Realm Reborn on PC:lle ja PS3:lle julkaistava verkkomoninpeli. Moneen kertaan julkaisupäivältään arvottu ja aikaisemmin hieman erilailla nimetty peli vakuuttaa esittelyissä ja sen pitäisi saapua tämän vuoden aikana.

24.1.

• Elder Scrolls Online ottaa vastaan Beta-testaajien hakemuksia. Pelimoottorina on ilmeisesti sama, mitä on käytetty Star Wars Online yrityksissä.
http://elderscrollsonline.com/en/news/category/beta

• Dead Space 3:n tulee mikromaksuilla ostettavia resursseja ja aseita.

• THQ pelijulkaisija on mennyt konkurssiin. Pelifirma myydään osissa. Osa projekteista ja tuotantotiimeistä jää vaille ostajia. SEGA:lle päätyy Relic ja Company of Heroes 2. Koch Media on ostanut Volitionin ja Metro -pelinimikkeen. Crytek kaappasi Homefrontin. Take2 hankki vielä julkaisemattoman Evolvedin. Ubisoft ostaa THQ:n Montrealin studion ja South Park -pelin.

• Trials Evolution suomalainen motocross menestys kaahaa Xboxilta PC:lle maaliskuun lopussa.

• Vgleaks.com on julkaissut tietoa tulevan Xboxin sisällöstä. AMD:n valmistama kahdeksan ytimen prosessori rullaa 1.6GHz:llä. Keskusmuistia on 8 gigatavua ja näytönohjaimena on ilmeisesti ATI:n DirectX 11:ta tukeva integroitu piiri. USB-portit ovat nopeaa 3.0 versiota, netti toimii langattomasti tai gigan vauhdilla kaapelilla. Koodinimellä Durango kulkeva Xbox 720 tarjoaa 1.23teraflopsia laskentatehoa kun taas PS4 Orbiksen on huhuttu tarjoavan jopa 1.84teraflopsia.

• Defiance on lupaavan oloinen nettiräiskintä, kuin Borderlands boostattuna. Peli panostaa massiiviseen moninpelisotaan ja hirviölaumojen tuhoamiseen. Julkaisun pitäisi tapahtua jo keväällä PC:lle, PS3:lle ja X360:lle.

• FIGMA ry:n Vuoden Peli 2012 -yleisöäänestys on avattu.
http://www.figma.fi/vuodenpeli/

• Resident Evil: Revelations keräsi hyviä arvosteluja 3DS:llä ja nyt peli julkaistaan paranneltuna isoilla koneilla toukokuussa. PC, PlayStation 3, Wii U ja Xbox 360 -versiot ovat viimeistelyvaiheessa Capcomin kauhutoimintatehtaalla.

• Levykauppa ja vuokrafirmat ovat tukalassa tilanteessa markkinoiden muuttuessa. Blockbuster on selvitystilassa ja sulkee 160 toimipistettä englannissa. Virgin Megastore France kattaa 26 kauppaa ja 1000 työntekijää ja firma on julistettu konkurssiin.

• Trine 2 Complete Collection tarjoaa ykkös ja kakkosversion sekä Goblin Menace laajennuksen näyttävässä paketissa.

 

 

Uusia toimitustapoja, vaihtoehtoja kotiovelle
30.11.2012

Toimitustapoina on uusia kiinteähintaisia Itellan palveluja. Uudet aamujakelu, sovittuun aikaan jakelu sekä lauantaijakelu takaavat kaikille sopivat toimitustavat.

Kaikki lähetykset pakataan aina huolellisesti, kirjeet vahvikekuoriin ja paketit pehmustettuihin laatikoihin. Lisäksi sisällöllä on tottakai takuu täydestä kunnosta.


Postitse
Kirjeet kotiin, paketit lähimpään postitoimistoon alk. 2.40€
- Postimaksu lähetyksen koon mukaan, isotkin paketit vain 7,90€
- Käytämme aina kirjeissä 1-luokan lähetystä kotiin ja paketeissa Itella Express 16 palvelua, jotka noudetaan lähimmästä postitoimistosta.
- Yli 90% lähetyksistä on perillä seuraavana arkipäivänä..

Tuotteet kotiin

Toimitus seuraavaksi arkipäiväksi kotiovelle klo 14 mennessä. Itella Express Day. 9.90€
- Pikapaketti päiväjakeluna tai vaikka uutuusjulkaisu kirjekoossa kotiin seurantakoodin kanssa.

Uudet toimitustavat:


Tuotteet kotiin klo 9-21
Postinjakaja soittaa ja sopii jakeluajankohdan. Itella Express Flex. 9.90€
- Postiennakko maksutavan hinta on tässä toimitustavassa 5,90€

Paketti lauantaiksi
Toimitus vastaanottajalle lauantaina klo 14:00 mennessä (Etelä- ja Keski-Suomeen). 19.90€
- Postiennakko ei toimi maksutapana lauantaijakelussa.

Postin aamujakelu
Lähetykset perille klo 9:00 mennessä. Uusintayritys klo 17:00 mennessä tarvittaessa. Itella Express Morning.  12.90€
- Postiennakko ei toimi maksutapana aamujakelussa.

Lisätietoja ja palvelukuvauksia postin sivuilla:
www.itella.fi/palvelutjatuotteet/kotimaankuljetukset/paketit


Hae konsolit
FIFA 22 NHL 22
Lautapelit osta halvalla
Harry Potter
Minecraft
-
Pehmot, Figut
Erikoismukit
Pussilakanat