|  0 tuotetta - 0.00 €
Mobile Suit Gundam Wing - Part 1 (Blu-Ray)
69.90 €

Osamaksulla: 9.00 € / kk

Arvioitu toimitusaika: Tuotepainos loppu, . (...lue lisää)

Varastotilanne myymälät:
0 Varastossa Lahti 0 Varastossa Tampere 0 Varastossa Turku

Hinnoissa saattaa olla eroa myyntipisteen mukaan.

Luokka: Elokuvat
Julkaisija: Masashi Ikeda
Postitus: 2.40 €
Nouto myymälästä: 2.00 € (...lue lisää)

Episodes 1-25 of the Japanese anime series set in the distant future when humans live in rival colonies in outer space. As they continue to face oppression from the Earth government, the leaders of the space colonies decide to revolt, dispatching five warriors in the deadly Gundam battle suits to begin the fight for their freedom.

The episodes are: 'The Shooting Star She Saw', 'The Gundam Deathscythe', '5 Gundams Confirmed', 'The Victoria Nightmare', 'Relena's Secret', 'Party Night', 'Scenario for Bloodshed', 'The Treize Assassination', 'Portrait of a Runied Country', 'Heero, Distracted By Defeat', 'The Whereabouts of Happiness', 'Bewildered Warriors', 'Catherine's Tears', 'The Order to Destroy 01', 'To the Battleground, Antarctica', 'The Sorrowful Battle', 'Betrayed By Home, Far Away', 'Tallgeese Destroyed', 'Assault On Barge', 'The Lunar Base Infiltration', 'Grief Stricken Quatre', 'The Fight for Independence', 'Duo, God of Death Once Again', 'The Gundam They Called Zero' and 'Quatre Vs. Heero'.

Tuotteen lisäyspäivä: 05.02.2020.